.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sensei_d
    a da be da ok sex prai6 a po vreme na sex nali vse 6te se naloji da mu duhne6 kvo se praite vinagi v sexa ima oralna liubov taka 4e !!!!
    a i stranno s nepoznat za pari 6te praite ne6ot a s nepoznat bez pari ne !! ne go li pravi6 i v dvata slu4aq zapari
    ili purvo te vodi nasam natam kupuva ti kola ku6ta parcel na zlatni pqsuci i togava mu duha6 ( ebe6 )
    като казвам секс имам предвид секс, а не орална любов-само това. и бих го направила за много пари,които така или иначе няма кой да ми даде. не става въпрос за 200лв,а поне с още 4 0-ли отзад. това е чисто хипотетично. мога да преглътна факта,че някой ще си завира пениса в мен,но не и да го пипам, да му духам или да го целувам. И пак повтарям-това е хипотетично и никой няма да ми даде тези пари,никога.

Girl````
    Guest
    Честно казано бих духала на някой който АДСКИ МНОГО МЕ ПРИВЛИЧА дори да не ходим, но напълно непознат нито алкохол,нито пари нито нищо би ме накарало.Колкото секс или само свирка за пари ... Трябва да съм много изпаднала но при добра сума да... Като се замисля какво значи добра сума и си казвам "5000" но в следващия момент "За толкова малко не не абсурт" и си казвам по висока и колкото и да мисля все е малко

Град
    Варна
    Никога няма да падна на толкова ниско ниво!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Не аз на гаджето ми не духам, да не говорим за непознат... пфф тва е долнО!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не бих духала за пари, определено не е това начина човек да си заработи някой друг лев
    Не бих духала и на непознат, най-малкото, защото имам достойнство, а това ми се струва ... доста долно и курвенско..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    не духаш на гаджето си? т.е. никога не си духала и мислиш, че т'ва е долнО? :о Интересна гледна точка
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Питай тези красивици на магистралата

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    не духаш на гаджето си? т.е. никога не си духала и мислиш, че т'ва е долнО? :о Интересна гледна точка
    Дам и според мен е долно да духаш на непознат. Ама на приятеля си, не виждам нищо лошо.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Дам и според мен е долно да духаш на непознат. Ама на приятеля си, не виждам нищо лошо.
    ако смърди на мърша

ма разбира се че е интересна, всичко свързано с мен е интереснО!
    не духам на гаджето ми защото нямам желание да опитвам даже...
    казвам че е долно да духаш на непознат.. е тва е долно

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv

hi

v diskoteka sam duhala i pak 6te duham ama za pari nikoga.v diskoteka imam predvid ne pred si4ki no vav WC-to.A vie gospodo otvoreno mom4enca ako nqkoq madama vi dade par4iki 6te q lijete v diskoto...?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Excu
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    ако смърди на мърша
    Кой бе? Приятелят ми ли бе? Тогава най-вероятно нямаше да съм с него.

aahhaha

liglata bravo na vuprosa az kategori4no otgovarqm da obojavam da lija i 6te q lija do poluda i bez da mi dava pari stiga da mi haresa
    za pari dami se davat trqq da e ve4e vuv vuzrast = na lili ivanova ili ne6o podobno ama trq da sa pari ahhaha
    ina4e ako e nqkoq deto sum i se izkefil taka gotina madama ne samo vun6en vid ami da e otvorena da e zemna da ne se pritesnqva moje da q nagrabq o6te vuv salona
    osobeno po diskotekite deto hodq az si ima takiva separenca za usamotqvane to ne 4e is mn samoten 6ot te gledat dosta hora ama staa gotino ahahaha

Da put4ica da lija manna nebesna e za mene

awe ei laino na tebe kav ti e problema 4e momi4etata sa mnogo otvoreni we i potemata ti da ne si lud 4e da pravq sviriki pedal smotan

temata e typa..az li4no ne bix "duxala"na nikoi koto ne poznavam ili pak poznavam no ot 2 4asa ak0 6te milioni da mi dava.Ne vsi4ki momi4eta sa materialistki idot takav

Град
    varna
    takiva raboti za pari ne pravq. i na nepoznat sa6to nqma da duham! otkade da znam s koq e bil predi men? trqa da sam sig 4e nqma da hvana ne6to i togava bih se zamislila ako e mn mn mn mn gotin....

Повече от фен

Re: Vupros samo za momi4eta !!!

Цитирай Първоначално написано от sensei_d
    abe mn mi e interesno tuka gledam momi4etata vse otvorkovci

Ama iskam da znam kolko ot vas:

biha duhali na nepoznat koito im dava kinti za tva

i kolko

biha duhali na mom4e koeto sa sre6tanali predi 4as v diskoto ama napravo ne mojete da se zdurjite 6ot mn vi kefi

iskam samo 4estni otgovori
    az ne vqrvam koe da e momi4e ot foruma da ti otgovori s 'da' na koito i da e ot dvata vyprosa...prosto nali trqbva da sa 'nedostypni' i 'pe4eni'.....a ako izleze 4e se prodavat im otiva 'imidja' vyv foruma imalo e dr takiva temi i vinagi otgovorite sa edni i sy6ti....
    P.S. Ne i na dvata ti vyprosa

Голям фен
    нито парите им искам нито чара им .. имам си сериозен приятел и ако ще правя нещо ще го правя с него и споко .. БЕЗ ПАРИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си