- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vupros samo za momi4eta !!!
като казвам секс имам предвид секс, а не орална любов-само това. и бих го направила за много пари,които така или иначе няма кой да ми даде. не става въпрос за 200лв,а поне с още 4 0-ли отзад. това е чисто хипотетично. мога да преглътна факта,че някой ще си завира пениса в мен,но не и да го пипам, да му духам или да го целувам. И пак повтарям-това е хипотетично и никой няма да ми даде тези пари,никога.Първоначално написано от sensei_d
Честно казано бих духала на някой който АДСКИ МНОГО МЕ ПРИВЛИЧА дори да не ходим, но напълно непознат нито алкохол,нито пари нито нищо би ме накарало.Колкото секс или само свирка за пари ... Трябва да съм много изпаднала но при добра сума да... Като се замисля какво значи добра сума и си казвам "5000" но в следващия момент "За толкова малко не не абсурт" и си казвам по висока и колкото и да мисля все е малко![]()
Никога няма да падна на толкова ниско ниво!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Не аз на гаджето ми не духам, да не говорим за непознат... пфф тва е долнО!
Не бих духала за пари, определено не е това начина човек да си заработи някой друг лев![]()
![]()
Не бих духала и на непознат, най-малкото, защото имам достойнство, а това ми се струва ... доста долно и курвенско..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
не духаш на гаджето си?Първоначално написано от beautiful.soul
т.е. никога не си духала и мислиш, че т'ва е долнО? :о Интересна гледна точка
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Дам и според мен е долно да духаш на непознат.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Ама на приятеля си, не виждам нищо лошо.
ма разбира се че е интересна, всичко свързано с мен е интереснО!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
не духам на гаджето ми защото нямам желание да опитвам даже...
казвам че е долно да духаш на непознат.. е тва е долно![]()
v diskoteka sam duhala i pak 6te duham ama za pari nikoga.v diskoteka imam predvid ne pred si4ki no vav WC-to.A vie gospodo otvoreno mom4enca ako nqkoq madama vi dade par4iki 6te q lijete v diskoto...?
Кой бе? Приятелят ми ли бе?Първоначално написано от Excu
Тогава най-вероятно нямаше да съм с него.
![]()
liglata bravo na vuprosa az kategori4no otgovarqm da obojavam da lija i 6te q lija do poluda i bez da mi dava pari stiga da mi haresa
za pari dami se davat trqq da e ve4e vuv vuzrast = na lili ivanova ili ne6o podobno ama trq da sa pari ahhaha
ina4e ako e nqkoq deto sum i se izkefil taka gotina madama ne samo vun6en vid ami da e otvorena da e zemna da ne se pritesnqva moje da q nagrabq o6te vuv salona
osobeno po diskotekite deto hodq az si ima takiva separenca za usamotqvane to ne 4e is mn samoten 6ot te gledat dosta hora ama staa gotino ahahaha
Da put4ica da lija manna nebesna e za mene
awe ei laino na tebe kav ti e problema 4e momi4etata sa mnogo otvoreni wei potemata ti da ne si lud 4e da pravq sviriki
![]()
pedal smotan
![]()
temata e typa..az li4no ne bix "duxala"na nikoi koto ne poznavam ili pak poznavam no ot 2 4asa ak0 6te milioni da mi dava.Ne vsi4ki momi4eta sa materialistki idot takav
az ne vqrvam koe da e momi4e ot foruma da ti otgovori s 'da' na koito i da e ot dvata vyprosa...prosto nali trqbva da sa 'nedostypni' i 'pe4eni'.....a ako izleze 4e se prodavat im otiva 'imidja' vyv foruma imalo e dr takiva temi i vinagi otgovorite sa edni i sy6ti....Първоначално написано от sensei_d
P.S. Ne i na dvata ti vyprosa![]()
нито парите им искам нито чара им .. имам си сериозен приятел и ако ще правя нещо ще го правя с него и споко .. БЕЗ ПАРИ![]()