- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Албена и Максим отново са световни шампиони!!!
Токио. Албена Денкова и Максим Стависки за втори път спечелиха световната титла във фигурното пързаляне при танцовите двойки. Те изиграха фантастично композицията "Седемте смъртни гряха" във волната програма и получиха от съдиите 108,03 точки (53,29 и 48,87). Албена Денкова и Максим Стависки събраха общо 201,61 точки, с което изпревариха канадците Франс Дюброй и Патрис Лозон (200,46). Албена Денкова и Максим Стависки спечелиха световната титла и на първенството в Калгари миналата година.
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764073493
Леле.... Страхотни бяха.... Няма такива като тях... Мога спокойно да кажа, че съм влюбена и в двамата! Страхотни са!
А Максим бих го прасналаАз и без тва си имам слабост към руснаци
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Много се радвам за тях... найстина много се трудиха и го заслужиха, и играха идеално... номер едно бяха!!!!! =D> =D> =D> =D>![]()
Страхотни са !
Направиха просто невъзможното. Станаха световни шампиони за държава само с една пързалка... И то два пъти.
Всички трябва да се гордеем с тях! \/
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от ErinEverly
![]()
![]()
![]()
Шо не напрайте една тройчица ?
![]()
Най-добрите,съдийте го знаят обаче ги ощетяват обаче тоя път не стана тей.Жалкото е че ще се откажат съвсем скоро![]()
Страшни бяхаи аз гледах състезанието
Уважавам ги тея сладурковци.. тва е ебати якия спорт
Първоначално написано от rosskata
Има вероятност и да продължат.Първоначално написано от XePouH`
![]()
lele...bqha superzaslujiha si medala.i naistina sum gorda... :P
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
Bravo na tqx .Zaradi tqx se gordeq 4e sum Bulgarka)))
Първоначално написано от p4elata_brumze
На Албена й хареса да получава медалиАма Максим иска дица
Ще разберем кой е мъжът в семейството, да се надяваме, че е Албена [-o<
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Да спечелят още един път световното и после за всяка една титла по дете.Първоначално написано от ErinEverly
![]()
super qko tancuvaha...mnogo sa sladki i dvamata prosto no.1![]()
![]()
![]()
Erin Everly
Няма, няма.Първоначално написано от ErinEverly
![]()
Току виж са станали новите Албенки и Максимовци ( по отделно).\
/
Горд съм,че съм българин ...
най-страхотните ! както винаги ! [-o<