- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kasa pola ili sexy danki ?
Sexy dynki \/
дънките
дънките
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
ot vremeto zavisiПървоначално написано от hollaback_girl
![]()
Първоначално написано от Imaginar4e
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
polite ne sa mi udobni,a i ne mi haresvat tolkova
moje bi sym nosila pola samo 5-6 pyti![]()
най-удобно ми е с дънки, щото некак си като съм си в града и се облеча с поличка и имам чувството, че секи ме гледа,а като ида на морето или на ваканция в некой друг град не ми пука и да ме гледат![]()
няма любов
Зависи от сезона, но по принцип предпочитам дънки, а пък лятото може и полички \/
Ми опрееделено предпочитам дънки,късите поли не са ми по вкуса, нещо курвенско ми изглеждат(моля фенките им да не се сърдят)
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Предпочитам и двете :P
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
dunki .. prosto sa mi golemi krakata 4e da nosq kusi poli... a i ne mi e komfortno polovinata grad da ima idealna gledka kum po golqma 4ast ot krakata mi![]()
mhm...i az takaПървоначално написано от Lorraine
![]()
![]()
![]()
When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...
и двете!зависи!лятото друго освен къса поличка немога да обуя.а пък зимата поли не обувам, защото не искам да ми изстиват работите още от сега!
Let The BEAT Control Your Body
Ами попринцип съм с дънки,а само понякога съм с пола
Az po princip nosq smaknati pantaloni,mn sa mi udobni i me radvat!![]()
Ponqkoga nosq i poli,ama ne v daskaloto za6toto mnoo zloupotrebqvat!![]()
Jivei taka,4e kogato umre6 i dqvola da ti zapali sve6t!
Зависи от повода и настроението ми.Иначе поличката е по-предизвикателна (според мен).![]()
nai pris16to za men sa d1nkite.mrazq poli i nikoga ne s1m nosela ne e v stil1t mioba4e ne samo drehata pravi edno momi4e seksi ami samoto to trqbva da ima izl14vane i 4ar,a gadjeto mi me predpo4ita v seksi d1nki
![]()
Лудите движат света.
4udq se kak jenite haresvat pove4e dankite?!ne ste li zabelqzali 4 epoli4kite deistvat mnogo pove4e na mujete?!poli4kite sa mnogo ranovidnosti i vse sladki i sa samo za jenite.i majete mogat da ubuqt danki...
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Първоначално написано от SeXyTo_f
и аз така....ако съм по слаби4ка къси поли4киПървоначално написано от Lorraine
ммм Дънки \/