- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kasa pola ili sexy danki ?
I az predpochitam dunkite.Imam normalno tqlo daje malko slabo, ama polite ne me kefqt i ne sa mi tolkova udobni.
Пола - повече ме кефи и повече нося. С дънки не се чувствам добре.
emi....az mai sym za dynkite.......ne6to ne se vyzpriemam s poli![]()
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
Мен дънките ме по кефят![]()
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
Dunki ... nqma znachenie dali sa sexy.Nosq i poli,no towa e dosta po-rqdko![]()
Секси дънки естественооооо! По-удобно ми е ,а и е по-секси![]()
[size=7][b][u]fosse cos
mnoo qsno 4e danki kvo 6e hoda s k1si poli da mi se vijda p*tkata???!!?!? az daje i v momenta s1m s danki
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
ми аз клоня повече към дънкитеобаче тфа не значи че не нося поли...много рядко но все пак ги нося
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Първоначално написано от ivelin9021
улл ти пък се изказа![]()
по тематав 70-80% от случаите- дънки, но се случва и пола да сложа... нищо, че съжалявам после
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
дънки![]()
<3 ya
ами аз съм момче , но предпочитам да виждам момичета със стегнати задници и къси поли и прашките им да са изкочили![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Зависи от сезона. Лятото редовно си нося полички, по-удобно и прохладно е :P Когато е по-студено най-често съм с дънки, обаче много ниската талия е задължителна![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Нося по-често секси дънки , но нямам нищо пторив късите полички !
Избирам късата пола,понеже адски много харесвам краката си![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
нося и полички и дънки но предпочитам секси дънки ; )
Only God can Judge me... Be the Best!
i dvete!ama kato ,4e li pove4e nosq sexy dunki!abe nz..obojavam i kusi poli i tqh mn 4esto nosq..Първоначално написано от Misha_
и двете е хубаво,но зависи кой ги носи.ако е някое дебело момиче с къса пола,няма да ми хареса,а напротивс дънките е същото.
то на хубав човек всичко му отива
абе имаш ли си перфектни крачета всичко им стои добре и радва окото
по принцип мн повече се кефя на стегнатите дънки,но тези дънки да има на какво да се лепната за полата,ако е до педя-педя и половина по-може \
/
What goes around, comes around...
и аз не нося поли май.Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
е, понякога се случва обаче никога не нося къси поли...обичам поли до коленете или под тях! ...ама дънки всякакви обичам
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
За мене секси дънки определено!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()