.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Бе то природно ако си му е отредено да си свършва за по 10 мин. квото и да говорите и да правите, нема се оправи. Виж кво може постигнеш се пак, па ако нема оправяне, мини на следващия и това е. Хората се срещат и разделят все пак, нема трагедия от тая работа

намери си нов ест

Craig David-Walking Away

hahaha

tva za lubovta i sexa sum napulno suglasen i az ne pomnq da sum obi4al i da sum svur6val za tva !!!
    to ako e taka az se vliubvam na den po 1231251 puti vuv kakvo li ne na4i trqq da si hodq i da si erectiram po ulicite hahahaha

a na mackata na4i tva si e tvoi izbor ama da ti kaja na 19 si tva 4e go obi4a6 ni6o ne znae4i pred tebe o6te 657658578 deto moje6 da obikne6 4oveka e suzdaden taka 4e trqq da si tursi perfektnata polovinka tazi koqto nai mn go dopulva mn sa slu4aite kogato dori semeistva sa s ne6tastna sexualna vruzka za tva sa lubovnicite ama dokato si o6te mald i ne si obvurzan seriozno nqma qd kvo kazva6 mu ei gotin slu6ai sq ne me zadovolqva6 iskam sex kato horata ako isak6 da se stqga6 vzemi si sprei tam ne6o za zadurjane ili me pusni da se navilneq puk ako ne ti e problem mje da si se vurna pri tebe
    Toi ako kaje ne mi macko neznam kvo prai6 pri nego !! Za obi4aneto i lubovta tq e nai golqmata ku4ka na sveta taka 4e i pokaji edin sreden prusti si pravi kefa 6ot se pak za tva se jivee ti ako qde6 vseki den smao bob cql jivot mislq 4e 6te ti e mn tupo a ?!?!?!? zamisli se v dumite mi makar nqkoi ot tqh da sa dosta prosta6ki i glupavi za nqkoi ( pove4eto ) v toq sait !!!!!

CnApTaK
    Guest
    1. В тези неща няма "природно отредено". С течение на времето всеки един мъж, който желае да задоволява партньорката си, се научава да се "сдържа".
    2. Също съм на мнение, че е твърде вероятно да го възбуждаш много (но не е задължително.. може просто да няма тренинг) и затова да свършва бързо.
    3. Определено е нужно да поговориш със него. Това трябва да стане във всеки един вариант за решение на проблема (защото си е проблем).

Бих ти дал и няколко съвета:

1. Направи му една френска, докато свърши, а след това да пристъпите към акта. Има голяма вероятност да "окапе", но все пак е вариант.
    2. Помоли го той да ти направи една френска, докато свършиш (напътствай го, ако не те "напипва"), а след това правете секс.
    3. Като за начало може да започвате със пози, които изискват по-малко движение от мъжа (например ти да си отгоре). В тази поза има голяма вероятност да свършиш, като се движиш повече напред-назад (нещо като кючек ), отколкото нагоре и надолу. Комбинирай ги, като второто използвай по-малко (за да не свърши), но и внимавай да не му счупиш гордостта (има риск да му спадне ерекцията).

вместо да се 4удиш с кого и как да му изневеряваш я по добре вземи и му кажи проблема ти..... не мога д аповярвам 4е си помисляш за изневяра а уж го оби4аш

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    вместо да се 4удиш с кого и как да му изневеряваш я по добре вземи и му кажи проблема ти..... не мога д аповярвам 4е си помисляш за изневяра а уж го оби4аш
    бясна тийнейджърка то любов, любов, ама ако и ти постоянно си суха, дали нема погледнеш към нещо качествено? Я помисли малко

parviq pat moje da svar6va po-bavno ama kato prodaljite s vtori i treti ne vijdam kade 6te e problema..az imam vrazka ot 2 godini i moga da mu kaja absolutno vsi4ko taka 4e ne vijdam kakvo ti pre4i da mu kaje6 da se postarae malko
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Голям фен
    любовна игра .. може би е решението .. пък и нищо не пречи когато го правите ако той свърши бързо а на теб не ти стига да го направите още веднъж.. млади хора сте споко

kofe1
    Guest
    Svar6va barzo 6toto e tapak i egoist. Ne moje za godina i polovina da ne se nau4i da te dokarva do krai vseki pat. pi6i mi ako iska6 na kofe@mail.bg za da ti dam nqkoe savet4e da opraite ne6tata. Ina4e si prava da si iska6 svoeto .

Град
    РЮАР
    Ам виж сега...това че той св1ршва б1рзо е знак че ти го в1збуждаш до максимум.. Ако това ти го считаш за проблем..седнете поговорете двата..."за случая".. а и недей да му изневеряваш... 1.5 год е много време.. ти го обичаш...той те обича... недей да правиш фатанлата грешка да му изневериш... а до колкото до б1рзото св1ршване.. отивате в някой секс-шоп.. там си има едни спрейчета... редовно им дават рекламата по телевизията.. купете си и ползвайт

Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    любовна игра .. може би е решението .. пък и нищо не пречи когато го правите ако той свърши бързо а на теб не ти стига да го направите още веднъж.. млади хора сте споко
    Мацето е право само дето преди 2рия , 3тия или 4тия път взимайте по душш щот стават бели. От личен опит го казвам, не говоря на изуст

bebo4kaa
    Guest
    ami az hodq s gadjeto mi ot polovin godina i pravim seks i toi vinagi svar6va za 10-15minuti nai mnogo 20.. a az nemoga da svar6a
    i v pove4eto slu4ai svar6i izbar6i se i mi vika shte prodaljavame li ? i zapo4avm da mu lapam tva onova malko da se vazbydi topva mi go i si prodaljavame i togava izdarja dosta pove4ko daje nqkoi pat az se otkazvam predi toi da e svar6il !

a i edin vapros kam BAYO
    za6to da vzimame du6 kakvo stava ?
    nie nikoga ne sme vzimai dy6 i ne sme sa mieli prosto se bar6i

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Ако имаш нужда от повече секс пиши ми Лично

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си