.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен

Гланц за устни

Мм искам ако може да ми препоръчате някой хубав гланц,който да има по такъв бледо розов цвят,че се като си купя и ми правят устните мн червени . Примерно нещо от сорта на това: http://img129.imageshack.us/img129/1674/054zi5.jpg
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

оо то има много аз използвам един много хубав ей сега ще го снимам и го има всякви нюанси но моя е розов много готино седи!! оба4е зависи колко сложиш аз си слагам малко и то става с блясък много хубаво !!!

ПП:след малко пускам да видиш!!

Супер фен
    само марката не виждам
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

момент и то има и лакове на тая фирма много хора са луднали по тях в моя клас всяко моми4е има от него казва се : "i love just you "

Град
    там където залязва слънцето
    има едни много хубави на Ейвън които порозовяват на устните,а в началото са прозрачини и са много хубави...
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

имам и такъв (няма да пускам за6тото снимките не стажат хубави) зависи аз като си го поръ4ах и като доиде мацах се през 10 мин и устните ми ставаха толкова розови 4е направо гадост !!!! стархотен е!!! ам да слагаш в нормални коли4ества

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    на кристиян диор има едно леко розово червило, и го смесвам с течен, безцветен гланц за устни и става перфекстно! Може да пробваш нещо подобно...

Guest
    Ами има едно розово балсамче на Nivea ие дно на locrema защо не си вземеш някое от двете и един прозрачен гланц..супер седи Нито е много ярко розово... така че

Guest
    sLaDkA_gAzArkA, aз имам същия и не го харесвам изобщо. Странна работа

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    moje bi ve4e stavam banalna s toq BROOKLIN no ima strashni glancove na taq firma i nai razli4ni nuansi na tozi cvqt koito tursish ti da ne govorim i za drugi golqm e izbora i ne sa skupi 2 i ne6to beshe glanca
    No matter where you go, there they are...

Ми аз използвам на Ейвън гланцовете и повечето такива розовки дето съм си поръчала са точно по вкъса ми.Точно в тази последната книжка няма много, от които съм изпробвала ама този с изменящия се цвят е хубав наистина.Нa Color Trend са много хубави гланцовете и чарвилата, просто трябва да си избереш.Иначе аз като отида в някой козметичен магазин и на място си харесвам някой...пробвам го леко на раката, те мисля че дават...
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Супер фен
    Мерси мнооого на всички

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_gAzArkA
    а би ли ми казала кой номер е този, защото много ми хареса и искам да си взема

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    moje bi ve4e stavam banalna s toq BROOKLIN no ima strashni glancove na taq firma i nai razli4ni nuansi na tozi cvqt koito tursish ti da ne govorim i za drugi golqm e izbora i ne sa skupi 2 i ne6to beshe glanca
    podkrepqm i na avon sashto ima hubavi
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista

Re: Гланц за устни

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Мм искам ако може да ми препоръчате някой хубав гланц,който да има по такъв бледо розов цвят,че се като си купя и ми правят устните мн червени . Примерно нещо от сорта на това: http://img129.imageshack.us/img129/1674/054zi5.jpg
    sama nemoje6 li da si nameri6 be egati deltoniska li si 4e nemoje6 da naprai6 izbor ot cvqt

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Това според мен е най-добрия гланц за устни. На oriflame е, с боровинки, но не е розовеникъв, ами е безцветен. Аз ако искам да има някакъв цвят отдолу си слагам или червено или розово и с него отгоре се получава супер.
    Иначе гланца пише, че е 8мл и цената му е около 4-5лева някъде.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    На орифлейм - абсолютно като на снимката ше стане, аз го имам и съм супер доволна казва се Балсам за устни със СПА ефект.не намален е 6.90, но ако хванеш намаление ще е много по ефтин поне с 2-3 лв.
    иначе има и други сладки на вкус ипо цветни червилца и блясъци,аз пак имам един на Орифлейм и той е в наситено бледо розово и е мн вкусен
    няма любов

Голям фен
    аз също имам гланцове на орифлейм .. предлагат доста добри и качествени

Гланцове има много хубави.На MAX FACTOR
    ИМА НА СВЕТА ЕДИН ОТБОР -
    ЖЪЛТОЧЕРНИЯТ!
    И ГОРИ ЗВЕЗДА, ЕДНА ЗВЕЗДА -
    НАЙ-ВЕЛИКАТА!
    ЗА ЕДНА МЕЧТА, ЗА ЕДНА ЛЮБОВ -
    ЖЪЛТОЧЕРНАТА!!!
    ЦЯЛ ЖИВОТ БЛЕСТИ, ЦЯЛ ЖИВОТ ГОРИ -
    ВИВА КАНАРИ!!!

Guest
    Mmm ima dosta glancove koito si struvat i po-skypi i po eftini ! Az skoro hodih v Qponiq (hodih zashtoto treniram narodni tanci a ansambula v koito igraq ima nai-chesto izlizaniq v qponiq) i poleta za tokyo minava prez parish i tam na letishteto stoqhme 6 chasa i az reshih da si kupq malko kozmetika i si vzeh edin glanc na Dior Addict a inache v mene imah edin na Mayballine i edin bezcveten na AVON s ruka na syrceto si kazvam che Maybaline sa nai-dobrata kozmetika ot strana na glancove inache i SEVENTEEN gi biva

Супер фен

Re: Гланц за устни

Цитирай Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    sama nemoje6 li da si nameri6 be egati deltoniska li si 4e nemoje6 da naprai6 izbor ot cvqt
    Пфф ми просто исках да ми кажете някой дето си струва понеже имам у нас толко много ама с никой не ми стават бледи устните

е ся има една много готина марка essence ако я намериш някъде из твоя град ти препоръчвам нея щото нещата са наистина добри.. има гланц,който е с ефект само на мокри устни.. аз имам такъв и е перфектен. Марката е немска и е доста качествена и също е супер известна навън.. а сега тепърва навлиза в България..
    Life sux but just keep smiling

az po tozi na4in si go pravq s 4ervila .. ednoto e na loreal bqlo a drugoto e orlando na oriflame stava 6+ :}}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си