- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да ме свар6и гадвето без 6пакла и секс а само с пръсти??
da,toi to4no tova pravi postara se mn nnaistina celuva me nasqkade-cici,korem4e,po vratut i mu kazax kak da natiska i akde to4no i naistina mi be6e mn priqtno,no moje bi nastina ne svar6ih 6toto ili ne se bqx otpusnala ili moje bi 6toto samo si mislex koga 6te svar6a,nz moje bi tam e gre6kata ili ne sum bila dostata4no vazbudena nz..mersi se pak![]()
JeNaTa TrQbVa Da Se ObLi4a TaKa 4e MyJeTe Da IsKaT dA sE sYbLeKyT...
До всички момичета, които се отказват от шпаклите - Не се отказвайте доброволно от най - приятния начин за достигане до оргазъм. О.К., може да се започне с пръстчета, но шпаклите са задължителни. Не се срамувайте, било то от телата си или от нещо друго. Още повече, че от добре направената шпакла оргазма е гарантиран. Много време ми е отнемало да убеждавам някои от предишните ми гаджета, но в крайна сметка винаги съм успявал. Друг е въпроса, че на някои момченца им е неприятно да го правят, но това е вече отделна тема.
И аз не получавам толкова бързо при френска, отколкото с пръсти, но пък за сметка на това са така разтърсващи оргазмите. вагиналния не е така за жалост-не знам може би не се отпускам до края,а просто си свършвам без да изпитвам огромното удоволствие!Първоначално написано от ThePainIsReaL
Spored men nai-yda4no 6te e da sloji6 rukata si vurhy negovata i da go naso4va6 kude i kak da te dokosva dokato ne se nay4i sam![]()