.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    da,toi to4no tova pravi postara se mn nnaistina celuva me nasqkade-cici,korem4e,po vratut i mu kazax kak da natiska i akde to4no i naistina mi be6e mn priqtno,no moje bi nastina ne svar6ih 6toto ili ne se bqx otpusnala ili moje bi 6toto samo si mislex koga 6te svar6a,nz moje bi tam e gre6kata ili ne sum bila dostata4no vazbudena nz..mersi se pak
    JeNaTa TrQbVa Da Se ObLi4a TaKa 4e MyJeTe Da IsKaT dA sE sYbLeKyT...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от monika iovcheva
    da,toi to4no tova pravi postara se mn nnaistina celuva me nasqkade-cici,korem4e,po vratut i mu kazax kak da natiska i akde to4no i naistina mi be6e mn priqtno,no moje bi nastina ne svar6ih 6toto ili ne se bqx otpusnala ili moje bi 6toto samo si mislex koga 6te svar6a,nz moje bi tam e gre6kata ili ne sum bila dostata4no vazbudena nz..mersi se pak
    Концентрация дете , концентрация ... !!!

бтв при мен помага да ми целува вътрешната част на бедрата ..
    леко като прокара езиче .. хм .. става много весело

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest

Много груба грешка

До всички момичета, които се отказват от шпаклите - Не се отказвайте доброволно от най - приятния начин за достигане до оргазъм. О.К., може да се започне с пръстчета, но шпаклите са задължителни. Не се срамувайте, било то от телата си или от нещо друго. Още повече, че от добре направената шпакла оргазма е гарантиран. Много време ми е отнемало да убеждавам някои от предишните ми гаджета, но в крайна сметка винаги съм успявал. Друг е въпроса, че на някои момченца им е неприятно да го правят, но това е вече отделна тема.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ей, Гост .. аз пЪк не получавам толкова лесно оргазъм от френска Това си е индивидуално ...

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Ей, Гост .. аз пЪк не получавам толкова лесно оргазъм от френска Това си е индивидуално ...
    И аз не получавам толкова бързо при френска, отколкото с пръсти, но пък за сметка на това са така разтърсващи оргазмите. вагиналния не е така за жалост-не знам може би не се отпускам до края,а просто си свършвам без да изпитвам огромното удоволствие!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, като докосва клитора ти с пръсти.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Spored men nai-yda4no 6te e da sloji6 rukata si vurhy negovata i da go naso4va6 kude i kak da te dokosva dokato ne se nay4i sam

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами, като докосва клитора ти с пръсти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си