.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Тема: No6ten krem

pipilotkata
    Guest

No6ten krem

Vuprosa mi kum momi4etata ( a moje i mom4eta da se vkliu4at no dulboko se sumnqvam ;p ) ... dali izpolzvat no6ten krem, kolko 4esto ve4er, ima li efekt pri tqh, kakva marka e ili dali reduvat 2 ili 3 no6tni krema .... Az ve4er sled kato si izmiq i eksfoliram si slagam krem bo4ko okolo vednuj v sedmicata ve4er a kogato sa mi se poqvili pupki i po 4esto... deistva mn dobre no ne iskam nqkoi po lek krem za ve4erta koito da dava su6toto deistvie no da ne e tolkova mazen i zapu6va6t i vse takiva gadni rabutki... mersi predvaritelno

a i btw zabravih .... da pitam dali polzvate krem za okolo o4ite ve4er ili prez denq ili gel, az imah predi edni s aloe vera i be6e super na avon ... durjah si go v hladilnika no sled kato svur6i e sum si vzimala i sq o4ite mi sa leko poduti sutrin osobeno ako prednata ve4er sum sedqla na kompa .... misleh si za nqkakuv no6ten krem za o4i kakvo 6te kajete po vuprosa izpolzvate li ;p

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    незнам на колко години си точно,но според мен си все още много млада за нощен крем.
    Кожата ти надали е толкова изтощена,за да се нужддае от подхранване и нощем.
    аз лично не ползвам крем за околоочния контур пак по причина на това,че на 16 години ми се струва малко пресилено,но от това недоспиване напоследък... май ще се наложи да си взема.харесала съм едно гелче на Виши,по-добре си вземи него или нещо друго,но те съветвам да е на по-добра и реномирана марка от Ейвън.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си