- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо след повече от час секс презерватива се къса
Не мога да разбера аз ли съм крив или просто презарвативите не могат повече.Ето и проблема когато правим секс след около 1 час и половина той се къса,така няколко пъти и стигам до извода че не издаржат повече от час.Сменях и марките Durex после Sportex пак същия проблем.На вас случвало ли ви се е или проблема е някаде другаде - мен или и аз незнам.Очаквам мнения
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
сега...с този час и половина хвалиш ли се или какво?![]()
то от триенете, бе, нали си учил физика....загрява, таковата![]()
Ми...не знам и аз..Предполагам че не ги слагаш правилно..въздух в тях и хоп.![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
prобвай с Ultra ThickНе доставят толкова голямо удоволствие както Ultra Thin,но са по-сигурни
![]()
Може би мацката ти не е достатъчно възбудена и овлажнена.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
mmm moje bi ne go slaga6 pravilno...vuzduh..kakto kazaha i drugi...slagai go po-vnimatelno![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Мисля че си го слагам както трябва - или поне така си мисля.Ама ако не го слагам правилно не мислите ли че и 10 мин няма да изкара?!?Интересува ме също имат ли размери? (тая тема кадето е като важна за презарвативите не ми дава нужната информация)Sportex гледах на кутийката пише Size L , дали има и други или кои марки?
Възможно е наистина да има въздух. Другата възможност е приятелката ти да е била суха и триенето да е предизвикало късането.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
bratle s toq 4as i polovina kurti6 mifki taq tfoita fe w mn zadovolena.. ta sa po temata emiii..sled 4as i polovina triene kfo o4akfa6 fe ?? :P slagai 2 prezervativa edin varhu drug i gotofo :d
Не ми се е случвало може да не го слагаш правилно затова знам ли.
ми ти би ли издържал час и половина да те лашкат,
не нали,ще ти се пръснат червата.. просто от натиска
ли от кво и аз незнам ама то тва е гума,не е стомана..
ако искаш пробвай с чорап,той ще издържи
mi brat slagash 2 i si gotov za 2 4asa si ureden![]()
Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
"Аз сам различен фотогеничен
за хейтарите зривът е пластичен,
жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!
Може би след час, час и нещо невестата изсъхва, презерватива също и от триенето се къса.![]()
4е като се скъса слагаи 2ри
Пич причините могат да са много.Фалшив кондомм,пресъхване,неправи лно слагане.Пробвай с 2 или някакъв по дебел.
Човек не е победен,докато не се признае за победен.
Мацката ти е много киселинна, презерватива се разгражда.....![]()