- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- izpika se po vreme na sex
....искаш да кажеш опишканата ха ха ха ...ПИКЛЬОВЦИ!х аха ха
Ако се земат фамилията ще им е Пиклеви...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
semeistvo pikliovi s malkiq piklio na4elo![]()
![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Леле личи си колко много мислиш за нея, като не си я пусна. Другия път като ти каже поне вече ще знаеш. Хубавото на нас момчетата е, че няма шанс да се изпишкаме повреме на секс![]()
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
а така.... нямаш право просто....сам си си виновен...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Я си миите краката и по леглата!
Стига глупости.![]()
Light The Universe
Първоначално написано от Valar
И се изпикайте също.
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
и се изпишкайте преди това да не стане белята!Първоначално написано от Valar
![]()
Докато му лапаПървоначално написано от n1ght_shadow
![]()
![]()
мисля че другите вече казаха и аз съм на същото мнение сам си си виновен
Еми като си тапак не да та напикае ти са изсере ходило и са на момичето до тоалетната а той не я пуснал нека още да ти пикае.
a da be mi tq seki pyt mi vikA 4E I SE PI6KA I AZ SE SI MISLQ 4E SE BAZIKA S MEN
Ти ся оправдаваш ли се? ВИНОВЕН си до доказване на противнотоПървоначално написано от blaaaaaaaaa
![]()
п.п. и аз мисля, че сам си си виновенАко трябва и по 5 пъти ще я пускаш да пишка...
![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
еми щом се е случвало и др път д ане би да ти харесва ? др път като ти каже че й се пишка я пусни ако ли не се подготви за обичайното ! ти си си виновен...
Абе глупак,не се оправдавай!Щом си написал темата ше си траеш и ше гледаш кво ти пишат,дреме ми харесва ли ти или не!Мухъл!!!Първоначално написано от blaaaaaaaaa
![]()
Абе момче ти си много тъп как няма да пуснеш приятелката си до тоалетна? Ми другия път като и се доходи до голяма нужда не я пускай.А на всичкото отгоре бил и отвратен!!!! хахахах ми приятел сам си си виновен![]()
Ми не помислихте ли че човека е можело да свършва и ко да се изходи навънка ли,не че те поткрепям,пусни я там за 5 минки после си продължи да я блъскаш.
i na mene mi sa e sly4valo da mi se dopi6kva ama gledam da stiskam ili p1k ako mn mie pi6ka otivam do toaletnata
i priqtela mi nikoga ne e imal ne6to protiv
A ti kvo 6to ne q pusna da ide momi4eto da se izpikae ?
ko te be6e strah da ne izbqga i da ne moje6 da q naebe6 li?
otvratil s ot neq
ako be6e na neinoto mqsto ne znam kak 6te6e da se 4yvstva6... leke!!!
Обвинявай себе си, не нея.Тя е искала да отиде до тоалетна, а ти не си я пуснал![]()