- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как сваляте мацки? :)
Ако ще пишеш на български, ще пишеш грамотно.
Най-лесно се сваля момиче с мобифон...джиесемите стават все по-леки...![]()
Абе като ги гледам тия в даскало даже не се налага да ги удрят с телефоните. Влиза си пича в кафето вади единия телефон, после другия държи го да се вижда после излиза щото почваме да му се смеем къв е смотаняк, ама в тва време половината мацки искат вече да излзат с него.
Странно е но е факт![]()
най вече парфиумат на le-male,iPod 80 GBПървоначално написано от exploitedteen
Дънки на ZARA (незнам дали го има във бг този магазин) или някви баровски на скъпи марки hugo boss много неги забелязват,телефона да е леко гейски ако се сещаш имаше една нокия със едни цветя такава жълта...
нещата по тебе да не падат под 70 евро или там каквато е валутата във BG
Пръскате се сили нещо друго с феромони и ставате секс бомба.
![]()
ne gi svalqm na principa na RAWWR sum
Дъ бест аватар от галерията
da vi kaja men mn trudno da me svali nqkoi 6toto sum q4kaina4e i MP4 si imam mn qk i tel si imam i hi4 ne se vpe4atlqvam ot takiva raboti a nai qkiq pi4 koito poznavam si nqma takiva djundjuriiki i pak si e N1 taka 4e...a za pravata lopata....mi dobur variant
![]()
![]()
Като им говоря за политика![]()
Имаше същата тема и в дата.бг =/
Автова , нещо обикаляш форумите , за съвети как да свалиш някоя , ъ?
/\
|
бях аз :/
180- бан на профил 2 т.
Мен мъ е срам!![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Малко стрихнин в кафето и повече не стават![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Дете, дете...Първоначално написано от variety
![]()
Като се замъкна до тях и им пРЪЪЪДна, и всички са долу от раз.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Това е шега нали? Щото аз не познавам жена (пък и нормален мъж), който да говори с приятелите си нон-стоп за политика.Като им говоря за политика
Имаше същата тема и в дата.бг =/
Автова , нещо обикаляш форумите , за съвети как да свалиш някоя , ъ?
s ak47![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
обае всики жени говорят постоянно,нли?![]()
Това е тъпо клише, има жени, които не са много приказливи, и мъже, които не могат да млъкнат.Първоначално написано от quench