.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София

Eксхибиционализъм по домовете,моля!

Не знам как,ала действам привличащо на хора с различни сексуални прищявки.Случвало ми се е и преди да попадна на ексхибиционалист в градската градина в 4 посред нощ.Попадала съм на педофили,разгонени чичковци,ала това не ми се беше случвало.

Както си седя и си играя спокойно worms на компютъра и се звъни.През шпионката-непознат мъж-не спазих правилото на мама и тате,да не говоря с непознати.Отключих.В това време срещу мен напира да влезне мъж около 30 години с откопчан цип и показващ характерните особености на пола си.

Чудех се,дали това е болест или ако не е какво подтиква хората да се правят на велики и да показват сексуалността си по този жалък начин?
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Голям фен
    Мале мале до къде стигна света?!?!Според мен тва определено е болест-не е нормално!Виждала съм ги такива по улиците и са мн зле..

Град
    somewhere over the rainbow...
    малеееееее на ти завиждам!!!!

Супер фен
    Защо ли не се учудих......всякакви ги има днешно време

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Не се ли казва "ексхибиционизъм" и "ексхибиционист" Може и аз да бъркам, но така си мисля, чев беше...

Вече не ми правят никакво впечатление. За сефте попаднах на такъв като бях втори клас... Шашнах се, а една приятелка, която беше първи, каза "ХЪ, ексхибиционист... Споко, те само лаят, но не хапят"

Оттогава- или нула внимание, или гавра с тях до дупка... Един го гонихме с фотоапарат, много забавно беше... Да знаеш каК БЪРЗО СИ ОБУ ГАЩИТЕ...

Иначе- всеки си има някакви сексуални странности... Е, при тези верно е малко прекалено, но спокойно могат да бъдат игнорирани...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Бахти изруда. Друг коментар не бих дал. Лошо е ако е още по-луд и ся вземе да те преследва.

Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Защо ли не се учудих......всякакви ги има днешно време
    Винаги ги е имало всякакви. Само дето сега разбираш за тях, а преди не сe резбирало.

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    [b]Не се ли казва "ексхибиционизъм" и "ексхибиционист" Може и аз да бъркам, но така си мисля, чев беше...
    Ексцибионист и националист = ексцибинационалист. Те имат много общи неща...
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Отвратително, а лошото е, че може и да са опасни.

тва е! Да не си спокоен дори когато си си у дома
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на quench
    kewl
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Не са опасни...
    Ексхибиционизмът е сексуално отклонение, изразяващо се в желание за показване на части от тялото (гърди, пенис, задни части). И нищо друго. Най- често ексхибиционистите се показват (или маструбират), и след това бягат.
    Не отричам възможността да има и ексхибиционисти-изнасилвачи, но вероятността е както при всички останали мъже някой от тях да е изнасилвач, не по-голяма...

В общия случай са абсол'тно безвредни. Ако се развикаш , бягат...

Цитирай Първоначално написано от Един форум в дир.бг
    ЕКСХИБИЦИОНИЗЪМ
    Най-непретенциозното сексуално извращение, изискващо минимален бюджет и почти никаква предварителна подготовка. Това, което ти трябва - ако все пак държиш на традициите в жанра - е семпъл черен шлифер (или бял, ако кожата ти е черна, защото контрастът е по-важен, отколкото предполагаш), достатъчно добре залесен парк, в който минават достатъчно много хора, пред които да се показваш и, разбира се, свръхчовешката упоритост да се занимаваш именно с това, независимо от атмосферните условия.
    Според психолозите ексхибиционистичният акт увеличава притока на адреналин и хормони в кръвта, и пристрастените към този биологичен ефект от определен момент нататък не могат да стигнат до оргазъм без тази малка (или не толкова малка) екстра.
    Според същите ексхибиционистичното начало е заложено у теб, дори ако възможността да тичаш с развят шлифер след радващите се на ваканцията средношколци в момента не ти се струва привлекателна. Актовете в тоалетната на любимия ти клуб, офиса, полето и навсякъде, където вероятността да те видят е по-голяма от обичайната, не е нищо друго, освен проява на същия този притаен ексхибиционизъм. Погледнато в исторически план, ексхибиционизмът е добре документирано и разпространено занимание. Някъде до двайсетте години на ХХ в. в Северна Индия е бил жив обичаят служителите на Шива да обикалят чисто голи по улиците, приканвайки местните девойки да се кланят пред еректиралите им пениси (ритуал, който аз без особен успех се опитах да наложа в редакцията на това списание - Ред.). Някои южноамерикански и африкански племена пък и до ден-днешен показват гениталиите си като свидетелство за сексуална и обществена мощ.

Град
    София
    Не се ли казва "ексхибиционизъм" и "ексхибиционист" Може и аз да бъркам, но така си мисля, чев беше...

Вече не ми правят никакво впечатление. За сефте попаднах на такъв като бях втори клас... Шашнах се, а една приятелка, която беше първи, каза "ХЪ, ексхибиционист... Споко, те само лаят, но не хапят"

Оттогава- или нула внимание, или гавра с тях до дупка... Един го гонихме с фотоапарат, много забавно беше... Да знаеш каК БЪРЗО СИ ОБУ ГАЩИТЕ...

Иначе- всеки си има някакви сексуални странности... Е, при тези верно е малко прекалено, но спокойно могат да бъдат игнорирани...
    Може да си права.Не зная-не ме интересува точно сега правописа
    Не мисля,че този мъж който беше привидно на два пъти по-голям и на килограми и на възраст само се опитваше да ме сплаши.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от quench
    kewl
    Кво,кво?

Град
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR

Може да си права.Не зная-не ме интересува точно сега правописа
    Не мисля,че този мъж който беше привидно на два пъти по-голям и на килограми и на възраст само се опитваше да ме сплаши.
    Той въобще не се е опитвал да те сплаши... Единственото, което е искал да направи е да цъфне в цялата си "мъжественост" пред теб...
    Ексхибиционизмът не трябва да се бърка с изнасилвачество (баси думата дето вкарах ) или нещо такова. Това са две напълно различни сексуални отклонения и не са свързани по никакъв начин...

Град
    София
    Не са опасни...
    Ексхибиционизмът е сексуално отклонение, изразяващо се в желание за показване на части от тялото (гърди, пенис, задни части). И нищо друго. Най- често ексхибиционистите се показват (или маструбират), и след това бягат.
    Не отричам възможността да има и ексхибиционисти-изнасилвачи, но вероятността е както при всички останали мъже някой от тях да е изнасилвач, не по-голяма...

В общия случай са абсол'тно безвредни. Ако се развикаш , бягат...
    Ти друсаш ли бе? Нали и аз това казвам, че може да бъдат опасни. Не всичко което хвърчи се яде.
    Аман от рабирачи...

Мега фен Аватара на koalka
    Определено тва е гадно, където ти се е случило, но просто си имала лошия късмет все да попадаш на такива хора.На мен не ми се е случвало до сега такова нещо.

Град
    Ти друсаш ли бе? Нали и аз това казвам, че може да бъдат опасни. Не всичко което хвърчи се яде.
    Аман от рабирачи...
    Не знам каква беше нуждата да нападаш. Просто исках да отбележа, че вероятността да са опасни е минимална, и затова няма защо да се плашим от тях
    Същото би било да се плашим от всички мъже, защото може да са опасни...

Аз много бих се накефил на някоя ексхибиционистка.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ех, на мен мен да ми доди някоя кака да покаже туй-онуй.... ше я черпам даже мляко с ориз, ама няма, не идва
    всеки ден чакам с надежда

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Хахахха като прочетох заглавието реших, че в някаква националистическа партия са се събрали масово ексхибиционисти, които тормозят хората по домовете, агитирайки ги така да гласуват за тях като се разсъбличат.
    За мое нещастие аз имах сблъсък с такъв човек още, когато бях на 1 години и това ми повлия адски много на психиката. За сегашните 11- годишни това не би било такъв проблем, но тогава аз още играех на стражари и апаши и въобще такива неща не знаех и че съществуват. Помня, че тогава цяла вечер се упражнявах да кажа думата правилно. Онзи дядо все още го срещам понякога из НДК, но вече заглежда 4-5 годишни момиченца и мастурбира, гледайки ги.
    Надявах се, че тогава, когато го задържаха за 24 часа, ще му държи влага, но явно нищо не се промени, освен, че повече не са върна в Градската градинка. Егида ни казаха да го съдим, защото той последният път искаше да ни изнасили, тоя дядка как бягаше... едвам му се изплъзнахме. То ЕГИДА го хванаха след 3 пресечки... И тааа наште отказаха да го съдим, защото даването на показателства е голямо психическо натоварване за едно 11 годишно дете. Надявам се, че някое друго дете не е имало нещастието да не усее да се измъкне.
    След една година попаднах на друг... В рейса седеше срещу мен и лъскаше, гледайки ме, станах и се преместих.
    Оххх, доста дълго стана. Едва ли някой ще го прочете цялото,но то няма и смисъл

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Хахахха като прочетох заглавието реших, че в някаква националистическа партия са се събрали масово ексхибиционисти, които тормозят хората по домовете, агитирайки ги така да гласуват за тях като се разсъбличат.
    За мое нещастие аз имах сблъсък с такъв човек още, когато бях на 1 години и това ми повлия адски много на психиката. За сегашните 11- годишни това не би било такъв проблем, но тогава аз още играех на стражари и апаши и въобще такива неща не знаех и че съществуват. Помня, че тогава цяла вечер се упражнявах да кажа думата правилно. Онзи дядо все още го срещам понякога из НДК, но вече заглежда 4-5 годишни момиченца и мастурбира, гледайки ги.
    Надявах се, че тогава, когато го задържаха за 24 часа, ще му държи влага, но явно нищо не се промени, освен, че повече не са върна в Градската градинка. Егида ни казаха да го съдим, защото той последният път искаше да ни изнасили, тоя дядка как бягаше... едвам му се изплъзнахме. То ЕГИДА го хванаха след 3 пресечки... И тааа наште отказаха да го съдим, защото даването на показателства е голямо психическо натоварване за едно 11 годишно дете. Надявам се, че някое друго дете не е имало нещастието да не усее да се измъкне.
    След една година попаднах на друг... В рейса седеше срещу мен и лъскаше, гледайки ме, станах и се преместих.
    Оххх, доста дълго стана. Едва ли някой ще го прочете цялото,но то няма и смисъл
    ХАХАХ А АЗ СЕКТА
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Хахахаха ше те скъсам на Worms хаха
    Инетересно ми е какво стана после с тоя младеж..как се развиха в последствие нещата...
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Аз много бих се накефил на някоя ексхибиционистка.
    Е, най- после някой който да не се шашка толкова...

п.с Ти си говориш... И аз бих се изкефила много на някой ексхибиционист- двойник на Брад Пит... Ама няма...
    Та, ако е някоя прилично дебела и увиснала, при това над 50така?
    Едва ли ще и се зарадваш много...
    Просто си те представям...

Град
    София
    Не знам каква беше нуждата да нападаш. Просто исках да отбележа, че вероятността да са опасни е минимална, и затова няма защо да се плашим от тях
    Същото би било да се плашим от всички мъже, защото може да са опасни...
    Ами нуждата беше заради това изказване:
    Не са опасни...
    Първо казваш обратното на това което е казал някой, в случая аз, после блещиш нещо и накрая казваш същото на първоначално "обореното" с други думи. Явно това ти е практиката да изпъкнеш.

стига сте се карали бе!!!!! Момичето се оплаква, за да я подкрепим и успокоим, а не за да си доказва гордостта и компетентността си!
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Хахахаха ше те скъсам на Worms хаха
    Инетересно ми е какво стана после с тоя младеж..как се развиха в последствие нещата...
    Аз съм още нууб на лормс .Но има време,аз съм схватлива .

Ами аз имам една дарба от природата-много много писклив глас.Взимам мнгоо високи тонове.Мога да кресна рязко и остро така че да ме умоляваш да престана.Използвах тези си умения и за една минута се появиха съседи..добре че бяха бързи,защото аз на канадска борба никой не съм била камоли да се преборя с възрастен мъж.Не че не си личеше слабото му място.
    Dwight D. Eisenhower

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си