- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Eксхибиционализъм по домовете,моля!
Не знам как,ала действам привличащо на хора с различни сексуални прищявки.Случвало ми се е и преди да попадна на ексхибиционалист в градската градина в 4 посред нощ.Попадала съм на педофили,разгонени чичковци,ала това не ми се беше случвало.
Както си седя и си играя спокойно worms на компютъра и се звъни.През шпионката-непознат мъж-не спазих правилото на мама и тате,да не говоря с непознати.Отключих.В това време срещу мен напира да влезне мъж около 30 години с откопчан цип и показващ характерните особености на пола си.
Чудех се,дали това е болест или ако не е какво подтиква хората да се правят на велики и да показват сексуалността си по този жалък начин?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Мале мале до къде стигна света?!?!Според мен тва определено е болест-не е нормално!Виждала съм ги такива по улиците и са мн зле..
Защо ли не се учудих......всякакви ги има днешно време![]()
Не се ли казва "ексхибиционизъм" и "ексхибиционист"Може и аз да бъркам, но така си мисля, чев беше...
Вече не ми правят никакво впечатление. За сефте попаднах на такъв като бях втори клас... Шашнах се, а една приятелка, която беше първи, каза "ХЪ, ексхибиционист... Споко, те само лаят, но не хапят"![]()
Оттогава- или нула внимание, или гавра с тях до дупка... Един го гонихме с фотоапарат, много забавно беше... Да знаеш каК БЪРЗО СИ ОБУ ГАЩИТЕ...![]()
Иначе- всеки си има някакви сексуални странности... Е, при тези верно е малко прекалено, но спокойно могат да бъдат игнорирани...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Бахти изруда. Друг коментар не бих дал. Лошо е ако е още по-луд и ся вземе да те преследва.
Винаги ги е имало всякакви. Само дето сега разбираш за тях, а преди не сe резбирало.Първоначално написано от Mimka_sweet
Ексцибионист и националист = ексцибинационалист. Те имат много общи неща...Първоначално написано от rosskata
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Отвратително, а лошото е, че може и да са опасни.![]()
тва е! Да не си спокоен дори когато си си у дома
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
kewl
Не са опасни...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Ексхибиционизмът е сексуално отклонение, изразяващо се в желание за показване на части от тялото (гърди, пенис, задни части). И нищо друго. Най- често ексхибиционистите се показват (или маструбират), и след това бягат.
Не отричам възможността да има и ексхибиционисти-изнасилвачи, но вероятността е както при всички останали мъже някой от тях да е изнасилвач, не по-голяма...
В общия случай са абсол'тно безвредни. Ако се развикаш , бягат...
Първоначално написано от Един форум в дир.бг
Може да си права.Не зная-не ме интересува точно сега правописаПървоначално написано от rosskata
Не мисля,че този мъж който беше привидно на два пъти по-голям и на килограми и на възраст само се опитваше да ме сплаши.![]()
Dwight D. Eisenhower
Кво,кво?Първоначално написано от quench
![]()
Той въобще не се е опитвал да те сплаши... Единственото, което е искал да направи е да цъфне в цялата си "мъжественост" пред теб...Първоначално написано от RAWRRR
Ексхибиционизмът не трябва да се бърка с изнасилвачество (баси думата дето вкарах) или нещо такова. Това са две напълно различни сексуални отклонения и не са свързани по никакъв начин...
Ти друсаш ли бе? Нали и аз това казвам, че може да бъдат опасни. Не всичко което хвърчи се яде.Първоначално написано от rosskata
Аман от рабирачи...![]()
Определено тва е гадно, където ти се е случило, но просто си имала лошия късмет все да попадаш на такива хора.На мен не ми се е случвало до сега такова нещо.
Не знам каква беше нуждата да нападаш.Първоначално написано от malka_sladuranka
Просто исках да отбележа, че вероятността да са опасни е минимална, и затова няма защо да се плашим от тях
![]()
Същото би било да се плашим от всички мъже, защото може да са опасни...![]()
Аз много бих се накефил на някоя ексхибиционистка.![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
ех, на мен мен да ми доди някоя кака да покаже туй-онуй....ше я черпам даже мляко с ориз, ама няма, не идва
![]()
всеки ден чакам с надежда![]()
Хахахха като прочетох заглавието реших, че в някаква националистическа партия са се събрали масово ексхибиционисти, които тормозят хората по домовете, агитирайки ги така да гласуват за тях като се разсъбличат.
За мое нещастие аз имах сблъсък с такъв човек още, когато бях на 1 години и това ми повлия адски много на психиката. За сегашните 11- годишни това не би било такъв проблем, но тогава аз още играех на стражари и апаши и въобще такива неща не знаех и че съществуват. Помня, че тогава цяла вечер се упражнявах да кажа думата правилно. Онзи дядо все още го срещам понякога из НДК, но вече заглежда 4-5 годишни момиченцаи мастурбира, гледайки ги.
Надявах се, че тогава, когато го задържаха за 24 часа, ще му държи влага, но явно нищо не се промени, освен, че повече не са върна в Градската градинка. Егида ни казаха да го съдим, защото той последният път искаше да ни изнасили, тоя дядка как бягаше... едвам му се изплъзнахме. То ЕГИДА го хванаха след 3 пресечки... И тааа наште отказаха да го съдим, защото даването на показателства е голямо психическо натоварване за едно 11 годишно дете. Надявам се, че някое друго дете не е имало нещастието да не усее да се измъкне.
След една година попаднах на друг... В рейса седеше срещу мен и лъскаше, гледайки ме, станах и се преместих.
Оххх, доста дълго стана. Едва ли някой ще го прочете цялото,но то няма и смисъл![]()
ХАХАХ А АЗ СЕКТАПървоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Хахахаха ше те скъсам на Worms хаха
Инетересно ми е какво стана после с тоя младеж..как се развиха в последствие нещата...
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Е, най- после някой който да не се шашка толкова...Първоначално написано от Мo6nо
![]()
п.с Ти си говориш... И аз бих се изкефила много на някой ексхибиционист- двойник на Брад Пит... Ама няма...
Та, ако е някоя прилично дебела и увиснала, при това над 50така?
Едва ли ще и се зарадваш много...![]()
Просто си те представям...![]()
Ами нуждата беше заради това изказване:Първоначално написано от rosskata
Първо казваш обратното на това което е казал някой, в случая аз, после блещиш нещо и накрая казваш същото на първоначално "обореното" с други думи. Явно това ти е практиката да изпъкнеш.Първоначално написано от rosskata
![]()
стига сте се карали бе!!!!! Момичето се оплаква, за да я подкрепим и успокоим, а не за да си доказва гордостта и компетентността си!
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Аз съм още нууб на лормсПървоначално написано от Momchence
![]()
.Но има време,аз съм схватлива
![]()
.
Ами аз имам една дарба от природата-много много писклив глас.Взимам мнгоо високи тонове.Мога да кресна рязко и остро така че да ме умоляваш да престана.Използвах тези си умения и за една минута се появиха съседи..добре че бяха бързи,защото аз на канадска борба никой не съм била камоли да се преборя с възрастен мъж.Не че не си личеше слабото му място.![]()
Dwight D. Eisenhower