- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВАЖЕН ПРОЕКТ! - Пия, защото...
Пиете защото... Сте с приятели, сте отчаяни ...или !?
![]()
ooooooooooof nervi6 ve4e stiga s teq tvoite tapi temi eeeeeeeeeeeeeeeeee
Пия, защото ми харесва.Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Аз не пия често, но когато бия е защото ми е приятно да съм с хора и тогава ми идва настроението, когато има поводи, а и водката с портокалов сок е много добра.![]()
ами незнам ако ми е прекалено скучно в компанията която съм и за да развеселя малко пия ..но това става мно рядко ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Пия щото ми се пие.. сеш` се?.. Като съм жаден кво да правя...
И аз така - никакво отчаяние, просто понякога като съм в компания си пийвам...Първоначално написано от p4elata_brumze
Присъединявам сеПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Пия щот съм в компания и щот ме кефи веднъж на 2/3 месеца да разпусна![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
....защото ми се пие,защото е вкусно,защото ти става веселоу,защото ми е весело и ...защото така ми харесва!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Пия, защото ми е вкусно. Бира юбер алес!
... за настроение, но попринцип мразя алкохола освен Туборга ама то бирата не се смята много за алкохол.
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Пия от време на време биричка, бейлисче и шампанско на нова година
ако ми се пие и ако не мога да с еотпусна съвсем но в никакъв случай водки или някакви спиртови напитки ...
От отчаяние и тъга никога не бих пила щото в мъката можеш да се напиеш до смърт! Пия когато съм в голяма компания с мноо френдове! Така е по-весело! Досега съм се напивала 2 пъти и то не мноо но не помня нищо и явно съм вършила големи бели! И да спомена помеждудругото на мен лябимата ми бира е Загорка! Само Загорка пия уе!Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Не пия, настоящето ми е достатъчно забавно, за да се потапям в измислена реалност
Samo po praznicite i kogato sas s priqteli no umereno.![]()
YOU CANT SEE ME!!!
... защото съм в компания иии понякога изпитвам неутолимо желание да пия, на последък ми се губи желанието
be careful what you wish for 'cause you just might get it
когато има повод
Дам, пия си... Просто ми харесва обикновено пия с приятели и е яко...
Пия за да ми стане още по-весело. И да си изкарам още по-добре, когато ми си пие пия! :P
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
MNOOO RQDKO PIQ I V POVE4ETO SLU4AI PIQ SAMO AKO NQMA K'VO DA DRUSAM AMA T'VA E MNOOO RQDKO
рядко пия,но го правя,защото ми харесва а и понякога имам нужда малко да разпусна
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P