- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наще са много тъпи, бе!!!
mnogo sa 40 lv. spesrqvai si i si plati sama bileta NQMA BEZPLATEN OBQD
На кого е концерта?![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
He родителите ти са тъпите.Ти не знаеш как се изкарват 40 лева и как се дават за нещо, което може да бъде заместено с друго, което е полезно на цялото семейство.Правиш ли си сметка, че може проблема да е финансов, че в момента нямат толкова, за да задоволят една твоя прищявка, за да не им се тръшкаш?Да, гадно е, случвало ми се е, аз също съм недоволствала, но не съм пускала тема, с която да наричам родителите си тъпаци.![]()
Eh kak se nervq na takiva ligavi pikli kato teb, sviknali kogato poiskat ne6to vednaga da go polu4avat...Koi znae kakav e tozi koncert, bati! Spored men tapite ne sa roditelite ti ami to4no ti si tapata! I posle ot kakav zor nari4a6 va6ite "tapi" ? Samo za6toto ne sa ti dali 40lv za nqkakav tap koncert? Spored men si okolo 15-16 nai- mnogo 17 godi6na i ne si rabotila postoqnna rabota nali? E haide probvai se da ba4ka6 i 6te vidi6 dali tolkova lesno 6te dade6 40lv, kato vidi6 kak se izkarvat tezi pari s trud!
Saglasna sam s teb!Първоначално написано от Sweety_Betty
roditelite ti bi trqbvalo da sa t1pite 6tom ne ti davat 40 lv samo
Изкарай прехраната на цялото семейство, дай 40 лева за концерт, и ако не се лишите от нищо заради тези пари, даже останат, тогава казвай "само 40 лева".Първоначално написано от bik4eto
aveiiii spokoino malko az iam problemi s nashte i znam kakvo e...ne te znam ti kuv/kva se ednooo!!ama znam kakvo e!!!ne e chestno ot tvoq strana da govorish taka....predi da kajesh neshto takava s zamisli OMG!!!!!!Първоначално написано от BastardOfChrist
![]()
And when I'm gone, just carry on don't mourn,
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm lookin' down on you smiling
And I didn't feel a thing so baby don't feel no pain, just smile back!!!!!
Ми и наще са ме прецаквали. Не за пари и не точно така, но по подобен начин...случвало се е...кофти е, да ама.......ко да се прави възрастни