.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

vupros za prezervativite

ot skoro vodq polov jivot i dosega sum izpolzval samo prezervativi Sportex.. No ne znam poradi kakva pri4ina ne moga da si go postavq s lekota a trqbva s pove4e usilie.. Ne znam kakva e pri4inata no bi trqbvalo da moga da si go slagam po-lesno.. Ima li golqma razlika mejdu Sportex i Durex naprimer? I posuvetvaite me v izbora na prezervativi..

Град
    София
    miii nz,nie s moq priqtel polzvame Durex,ili ne go slagash kakto trqbva ili moje bi ti e malak prezervativa

с времето ще се научиш как да го слагаш.няма разлика в поставянето
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Има Има После да не пише тема "спука ми се презарватива"

еми като не може да го поставя - ще има. презерватива ако се постави кадърно не се пука. пука се ако има въздух. На мен как ен ми се е пукал нито един ?!?
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NiksaN4o
    еми като не може да го поставя - ще има. презерватива ако се постави кадърно не се пука. пука се ако има въздух. На мен как ен ми се е пукал нито един ?!?

neee,toi ne kaza,che mu se pukat,a che ne moje da gi postavq lesno,trqbvalo mu usilie,no si prav i az mislq che ne gi postavq pravilno,ili moje bi prezervativite koito si vzimat sa malki

Sportex sa ujasni te sa po-suhi i ne sa mnogo hubavi zatova se postavqt trudno, probvai s Durex i nqma da ima6 problemi spored men...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ползвали сме само Дюрекс и Лайфстайлс .. И понеже аз му ги слагам, не съм видяла разлика. Не беше трудно ..
    Все пак си мисля, че няма да е зле да пробваш и с тези марки презервативи, мен лично по-добре ми се виждат.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Спортекса са си супер овлажнени- даже доста. не е вярно,че са сухи. Пробвали ли сте Sure? След тях всеки друг ще ми се стори овлажнен. но никога не сме имари проблем при слагането, дори и на сухите Sure. После обаче да му мисли момичето. Иначе съм чувала за това да се капне 1 капка лубрикант в презерватива, но не знам дали няма да се изхлузи по-лесно така!

gost4e
    Guest
    sravnenie mejdu...Durex Sportex United color i Vitalis относно начина на поставяне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си