- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ЦСКА - Левски - 07.04.2007 !
За тези, които ще ходят- пазете си силите за стадиона.Първоначално написано от maldini
![]()
Първоначално написано от PaRkInSoN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ААААААААААААА НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕНЯМА ТАКИВА МАЛОУМНИЦИ КАТО ВАСEга измрете сичките
![]()
![]()
![]()
Ей малоумнико ти ме уби
![]()
![]()
Кви сте вие бе боклуци ? Ква публика сте вие ? Само за победа ли пеете ? За тва ли при загуба викате на отбора си "курви" ? За каква победа пеете бе ? Само за победа ли ? За тва сте такива подлоги
![]()
![]()
Защото като падате си псувате отбора
За победа пеели......eбете си майката
сите на кале
![]()
![]()
![]()
Аз повече няма да споря с тъпаци ( не говоря за никой конкретно, не го приемаите лично)и хора които са били на два мача и си мислят , че всичко знаят.Няма да коментирам каквото и да е било с хора които знаят само едно 7:2 и т.н. Не искам да разговарям с хора които са некомпетентни по въпроса ! Така че каквото било от мене по тези теми било !Първоначално написано от EMO_ULTRAS
И поради горе споменатите причини повече няма да споря.Кой е най - добрият времето ще покаже. Победи достойни за уважение имат и двата отбора !
http://www.vbox7.com/card:2e3d787f&c=1
Само ЦСКА.Турско сини говеда измрете от мухи и чума.
баси боклука,къв славист бе чекиджия предрусал
Баси малоумника
Ти прост ли си бе
Писал съм ти ЛС да се срещнем некъде да ми го кажеш в очите боклек мижав.....къв славист кви 5 лева....тъпак
баси олигофрените.....от пещерите ли ви събират беПървоначално написано от GLeZoRanA
Нямам думи.Първоначално написано от SoulCrewHools
![]()
Постъпката говори сама за себе си. Ясно показва простотията на по-голямата част червени фенове.
lelelel smqtai kolko prosta kyrva e taq 4e ot avatara ti da pomisli 4e si slavist basi t1pite pytki sa tiq prasetaПървоначално написано от SoulCrewHools
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Първоначално написано от SoulCrewHools
Спри да псуваш всички бе палячо. Разбрахме че ти си най-лошия тука, са показваш къв селянин ли си !? Сяка втора дума ти е псувня. То бива бива селяния ама твойто вече яко избива, земи се осъзнай малко.
хулиганчета... скинарчета...
Get a life, scumbags!
Musical revolution spreading through the land
Big city white boys, ready to make a stand
Angry, tattooed, and scarred,
We're really a nasty bunch
xax братле ако разбираше малко щеше да знаеш че тва дето говорят не са просто псувни а нещо много по-лошо......ти не си ми никой че да ми кажеш какво да правя.10 пъти поне съм пробвал да проведа нормален разговор с привържениците на цецка от тоя форум но с хора които те разбират от това и знаят само "кур за ЛЕВСКИ бе" какво да говоришПървоначално написано от Fena
А ти щом си толко разбирач айде вземи да ми отговориш на 1 от многобройните факти.....тъпак
![]()
ебахти и нормалният изкак, където го имаш..
ама то не се говори, а се играе... коментари след мача, който щастливо наричае дерби и осмисля жалкото съществуване и на двете агитки...
nqkoi da te e pital pomakinioПървоначално написано от musical terrorist
аххахаха не мисля, че човек като мен трябва да бъде заговарян от устата отрепка като теб даже...
прави се на фенче там и не надигай много глас..
ahhaha dobre muzikalna teroriske,ne pi6i v taq tema za da moga spokoino da se pravq na fen4e!kapi6 dori skin![]()
![]()
![]()
ирчибирлигли...
отивай си в Анадола да остроумничиш - Гонзо и Кривият те чакат там...
чуждопоклонник...
ОмайГад!!!
Първо да кажа за инцидента с Томислав.
Това са били фенове на ЦСКА, да.
Но нека не правим преценки заради този случай за цялата агитка, а?
Айде да не споменавам глупостите на синята лавина..
И от двете агитки има такива нещастници.
Той Томислав си го каза.. олигофрени, наркомани, пияници..
Така,.. за мача..
КОГА СТЕ НИ НАДВИКВАЛИ ?!?!?!
Такъв случай няма!!
НЯМА!
НЯМА!
Колко трябва да си ограничен да седиш в ТИЙНФОРУМ, с още 2ма3ма от твоя отбор и да храниш другия отбор и да си мислиш, че надвиквате повече!
Та вие дори на мач ходили ли сте?
Сега чакам тука 3-4 форумни бойци от отбора на 'народа' да ме нахранят, че съм бил фешън, та нека ме питат дали съм ходил и на мач.. та сигурно и дали футболистите знам..
На 7ми ще се види кой е по добър, а за хореография и атмосфера няма смисъл да говоря, ще видите, сините..
ЕМО УТЛРАС,
защо четох в друг сайт, че са продадени 2000, пък в друг 3000/
Последно колко сме продали![]()
Над 19 000 ЦСКАри ще има на мача!
Запазете си това мое изказване, след мача ще си говорим!
Първоначално написано от Цеци Пенев
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПОБЕДА ЗА цска
а според мен да гледаш мачове по телевизията и да се правиш на хулиган по форумите е поредната крачка към секса с надуваема кукла...
и нея ли надвикваш??![]()
SoulCrewHools
скинарче, а ?
смях.
дебелака да не би да не е от ЦСКА?
Той е шеф на фен клуба, а вашия къде е ?
В ложите ?!
Ух.. сложете си след мача ЧЕРВЕНИЯ И ХУБАВ Билет и да напишете резултата мишки!
Мм общо взето се надявам Левски да победи дали ще с един гол или два няма значение.Надявам се да се получи истинско дерби - и да има по голяма голова резултатност и от двата отбора но ако може и само от единия. пак ще съм доволен.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
сосбтвени семки, а???![]()