- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ЦСКА - Левски - 07.04.2007 !
да не си си помислил че съм скинар ???? В много голяма заблуда си........xioxxo ходете си там да се направите 1 тема за пънковете и се кефете заедно.Не се изказвай в теми в който не разбираш.......разбрахме ти мнението по тоя въпрос-аре изнасяй се от тукаПървоначално написано от Цеци Пенев
предлагам само след мача да се говори вече
![]()
естествено, че не разбирам...
то винаги най-големите разбирачи са вчерашните хлапетии по форумите...
драги ми Смехурко, ще ти препоръчам да ходиш във форума на лайнута фулс, там са хулигани всичките и ще има да си говорите само за неща, които разбирате...
e 6tom gi znae6 forumite qsno koi e forumen mi6ok aide s1s zdrave priqtelko
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
1:1 после падате от литекс и цска шампион и ГОВЕДА ТЪЪЪПИ ВИИ ПАК СТЕ 2ри А НИЙ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ШАМПИОНИ АЛЕ АЛЕ,АЛЕ АЛЕ,АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ
Estestveno che 2:0 za CSKA !!!
Ей свинчета как не можете да задържите коментарите за след мача. Сега злобеете (защото знаете изхода от мача) и единственото което ви остава е да псувате по форуми. Евала на тъпотата ви.
аз не претендирам че разбирам толкова,но на фона на повечето хора тук....Първоначално написано от Xixo
Познавам достатъчно хора,които разбират в пъти повече от мен и не ми е нужен форум да говоря с тях...... а по темата пак ще се повторя-ще стане хубав мач но по-добре след него да говорим
![]()
подкрепямПървоначално написано от exploitedteen
да говориме след мача
![]()
Кур за 'сички. Само Литекс!![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
съмнявам се и се надявам резултата да не е най-интереснотоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Ае след два дена ще разберем кой кум кой сват кой на булката брат![]()
ЕхоА честита победа на всички Левскари..
Да ви е честито...![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
аве..не се ли видяхте вече, та и тема създадохте да оплачете загубата..... хахахПървоначално написано от Цеци Пенев
ама, хайде да не коментирам, то вече всичко е ясно и всичко се видя... извадиха на показ чорбарските кирливи ризи!
ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ СИНИ ФЕНОВЕ!![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
а да ни е честита
ЧЕСТИТА ЗАГУБА НА СИЧКИ ЧЕРВЕНИ ГОВЕДА
4estito na si4ki levskari!!! NADIGRAHME 4ORBATA FAKT!!! NADVIKAHME GI FAKT!!! a i na6iq sektor ima6e dovolno 4erveni artikyliae 4estita 25 titla!!!
Ало "хулиганина",като не ти понася я откажи бе!Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
ahah eto go skin casual ultra antifa razbira4a 0:1--> nadigrahme vi!!! na teb qvno sl1nceto mn ti e greelo v o4iteПървоначално написано от exploitedteen
prez celiq ma4 ne vi se 4yvaha glas4etata 4at pat da izgryhtite m1jki polov organ za tva nedei da mi obqsnqva6 ae sega po4vai s1s zay4enite frazi
![]()
bai hui mn si t1p!!!Първоначално написано от Ziezi
ЖАЛКИ СТЕ
Пхахахахахахаха
Говедата били надиграли
пхахаха
С какво? С едно положение и един гол от никакво положение ли?
Смешник
Надвикали били
Вие се обадихте само при гола и последните десет минути бе какво сте надвикали
Смешници, цигани и турци
Т'ва са говедата
За смешниците и циганите вече е доказано
http://img138.imageshack.us/img138/9341/p4077083ws4.jpg
Ето доказателство и за т'ва че сте турци!
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?