.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 113 от общо 113
    Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Пхахахахахахаха

Говедата били надиграли
    пхахаха
    С какво? С едно положение и един гол от никакво положение ли?
    Смешник
    Надвикали били
    Вие се обадихте само при гола и последните десет минути бе какво сте надвикали

Смешници, цигани и турци
    Т'ва са говедата
    За смешниците и циганите вече е доказано

http://img138.imageshack.us/img138/9341/p4077083ws4.jpg

Ето доказателство и за т'ва че сте турци!

Хахаха е много обичам такива изцепки След всеки мач Левски - ЦСКА (след ВСЯКА ПОБЕДА НА ЛЕВСКИ по-точно) се почва с тъпите коментари! Аре трайте си там! Не стига, че за пореден път станахте за резил ми и само тъпи изказвания бълвате Вече ставате не жалки, не смешни, ми не знам какви... ЛЕВСКИ ше ви мачка Винаги ви е мачкал и ше продължи да ви мачка! Примирете се най-накрая

Колкото до надиграванията и надвикванията - ми за надигравани 2-рото полувреме не беше лошо за отбора на ЦСКА, поне по мое мнение,но щом победата е за противниковия отбор явно има надиграване. А за надвикването - ми честно казано не се чухте много да викате
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Пхахахахахахаха

Говедата били надиграли
    пхахаха
    Смешник
    Надвикали били

Смешници, цигани и турци
    Т'ва са говедата

поне ви вкарахме, а вие кат сте толкова велики, що не вкарахте..?! да, може да сме имали едно положение, но и то ни стигаще за да вкараме и да победим, а вие кат имахте толкова положения, що сакатите ви играчи не реализираха нито едно...?!
    пък дали сме турци или не, кво ви интересува като ви бихме..?! вие ("великите българи")пък не можахте да биете "турците"....

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от niki000
    xaxax! много правилно!

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Честита победа!

Играхте по-добре тактически и си ни победихте.Голът ви беше малко късметлийски,ама какво да се прави...иначе като цяло слаб мач.

Пхахахахахахаха

Говедата били надиграли
    пхахаха
    Смешник
    Надвикали били

Смешници, цигани и турци
    Т'ва са говедата

Ше ти еба майката парцал такъв !!! Вие 2 пъти викнахте през мача-ние не спряхме Кой сте надиграли бе свине гадни ОК,надиграхте ни-барайте си к*ра сега че паднахте Педераст,тоя боклук със знамето не беше ЛЕВСКАР,гарантирам ти Вие сте чули от нас че ви викаме турци и цигани и за кой път го копирате Можеше да се каже че сме турци ако тоя си седеше със тва знами и никой не му казваше нищо Ама ние 15 секунди след тва го утрепахме А вие курви,продължавайте да ни копирате 2 ваши песни имате,останалото е откраднато от НАС-пример-скандирането от вас на мача 2 пъти-бий говедо по рогата,бий,бий,бий Смешни сте И ми веете некви петолъчки и келтски кръстове,а сектора ви е пълен с цигане ВИЕ СТЕ ТЕЗИ,КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ФАШИСТИ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ НАРЕД С ПРЕЧУПЕНИЯ КРЪСТ ВЕЯТ И ЗНАМЕ С ПЕТОЛЪЧКА Ау,забравих,днес е 8 април-денят на ромите,за тва ви нема всички чорбари :
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Мега фен
    Град
    Utopia..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    На мен какво ми пречи да взема турско/израелско или каквото и да е компрометиращо знаме и да отида в Г?

това ,че ще те изгонят на секундата , понеже феновете от Г сектор имат реално осъзната българска принадлежност

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    http://www.metacafe.com/watch/193346...i_like_to_muh/ - реакцията на Гошко 5-Ков след края на мача

XAXXAXAXAXAXAXAXAXAX

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Е все пак Армеец съм няма как да не вярвам на чудеса все пак щом Рилецо би Левски защо да не станем свидетели на някоя сензация отново А и ако стане това ще е добре за БГ футбола
    Правилно
    Сензацията се е случвала много пъти и има следния вид:

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    Честита победа!

Играхте по-добре тактически и си ни победихте.Голът ви беше малко късметлийски,ама какво да се прави...иначе като цяло слаб мач.
    Забеляза ли колко малко нарушения имаше в сравнение с други мачове между двата отбора? Учудващо...

Цитирай Първоначално написано от SoulCrewHools
    Пхахахахахахаха

Говедата били надиграли
    пхахаха
    Смешник
    Надвикали били

Смешници, цигани и турци
    Т'ва са говедата

Ше ти е** майката парцал такъв !!! Вие 2 пъти викнахте през мача-ние не спряхме Кой сте надиграли бе свине гадни ОК,надиграхте ни-барайте си к*ра сега че паднахте гей,тоя боклук със знамето не беше ЛЕВСКАР,гарантирам ти Вие сте чули от нас че ви викаме турци и цигани и за кой път го копирате Можеше да се каже че сме турци ако тоя си седеше със тва знами и никой не му казваше нищо Ама ние 15 секунди след тва го утрепахме А вие курви,продължавайте да ни копирате 2 ваши песни имате,останалото е откраднато от НАС-пример-скандирането от вас на мача 2 пъти-бий говедо по рогата,бий,бий,бий Смешни сте И ми веете некви петолъчки и келтски кръстове,а сектора ви е пълен с цигане ВИЕ СТЕ ТЕЗИ,КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ФАШИСТИ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ НАРЕД С ПРЕЧУПЕНИЯ КРЪСТ ВЕЯТ И ЗНАМЕ С ПЕТОЛЪЧКА Ау,забравих,днес е 8 април-денят на ромите,за тва ви нема всички чорбари :
    Пак ли никой няма да ми отговори бе разбирачи
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Мега фен Аватара на machoka
    до тук!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си