- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ежедневни леки упражнения у дома?
Моля ако някой знае да сподели някакви ежедневни упражнения от сорта на коремните преси,с които да поддържам стегнати бедра и дупе и плоско коремче.Просто нямам възможност да ходя на фитнес/нямам време а и наблизко до дома ми няма) и нямам фитнес уреди в нас.Благодаря предварително на тези които ще се отзоват
![]()
![]()
![]()
Ох,че сложно...Единственото нещо, което ми идва на ум в момента е въженце(Има, обаче само една подробност и тя е, че трябва да го ползваш,само когато съседите под вас ги няма.)![]()
П.С-Ако се сетя за нещо по-късничко,пак ще пиша по темата.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
мм и аз не се бях сетила за тва чудо тъкмо имам такова електронно(неква простотия дет уж измерва колко калории си смъкнал със скачане) м за съседите не ми пука те кат ма будат ж 4.30 сутринта с бормашинаПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
![]()
![]()
![]()
миси за съветчето
![]()
![]()
Пилатес (Pilates)![]()
За бедра и дупе: Клякания стават.Обаче клякаш за 4 такта. По някое време спираш за около минутка на първия, понякога на 2-я и т.н. Стават и лягаш на земята настрани, свиваш докния крак и правиш махове с горния. След това се обръщаш на другата страна
![]()
За коремче: Правиш коремни преси, но не до края. Така на другия ден нямаш мускулна треска, но мускулите пак се напрягатНещо като упражненията на фитнеса Абсуинг (или нещо такова. Използвам го в училище във фитнеса
)
![]()
Много е хубаво и упражнението клякане-коремна преса. Това трябва да се прави бързо![]()
И да се похвалиш с добри резултати![]()
Pure white
Клякания(ама яко клякане,не по 10)
И коремни...до откат(:
Има резултат.
Кляканията също са добра оферта.
БТВ-съседите ти са яко зле....
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
мерси хораа![]()
![]()
съседите има да ги ебавам след кат ме събудиха в 4.30 сутринта с бормашина всяка вечер в 1.00 им се полага метул до скъсване![]()
![]()
http://spidersport.com/home-workout.php
Виж тази статия.