.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

ежедневни леки упражнения у дома?

Моля ако някой знае да сподели някакви ежедневни упражнения от сорта на коремните преси,с които да поддържам стегнати бедра и дупе и плоско коремче.Просто нямам възможност да ходя на фитнес/нямам време а и наблизко до дома ми няма ) и нямам фитнес уреди в нас.Благодаря предварително на тези които ще се отзоват

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ох,че сложно...Единственото нещо, което ми идва на ум в момента е въженце(Има, обаче само една подробност и тя е, че трябва да го ползваш,само когато съседите под вас ги няма.)

П.С-Ако се сетя за нещо по-късничко,пак ще пиша по темата.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ох,че сложно...Единственото нещо, което ми идва на ум в момента е въженце(Има, обаче само една подробност и тя е, че трябва да го ползваш,само когато съседите под вас ги няма.)

П.С-Ако се сетя за нещо по-късничко,пак ще пиша по темата.
    мм и аз не се бях сетила за тва чудо тъкмо имам такова електронно(неква простотия дет уж измерва колко калории си смъкнал със скачане) м за съседите не ми пука те кат ма будат ж 4.30 сутринта с бормашина миси за съветчето

Пилатес (Pilates)
    За бедра и дупе: Клякания стават. Обаче клякаш за 4 такта. По някое време спираш за около минутка на първия, понякога на 2-я и т.н. Стават и лягаш на земята настрани, свиваш докния крак и правиш махове с горния. След това се обръщаш на другата страна

За коремче: Правиш коремни преси, но не до края. Така на другия ден нямаш мускулна треска, но мускулите пак се напрягат Нещо като упражненията на фитнеса Абсуинг (или нещо такова. Използвам го в училище във фитнеса )
    Много е хубаво и упражнението клякане-коремна преса. Това трябва да се прави бързо

И да се похвалиш с добри резултати
    Pure white

Клякания(ама яко клякане,не по 10)
    И коремни...до откат(:
    Има резултат.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Кляканията също са добра оферта.

БТВ-съседите ти са яко зле....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

мерси хораа
    съседите има да ги ебавам след кат ме събудиха в 4.30 сутринта с бормашина всяка вечер в 1.00 им се полага метул до скъсване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си