.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

готови ли сте на всичко?!

Готови ли сте на всичко,за да отслабнете?Говоря за драстични диети и лишавания,а дори ранна фаза на анорексията или болимията?Готови ли сте да се подложите на мъчения и лишения в името на слабото тяло и ако е така защо?Това ли е най-важното в днешно време?

Няма смисъл от драстични лишения и диети!!!

А по темата - не, не съм готова. Първо, че няма смисъл от гладуването, повръщането нарочно след ядене и т.н., защото те НЕ ВОДЯТ КЪМ ЖЕЛАНИЯ РЕЗУЛТАТ. И второ, че нямам нужда да отслабвам.

Супер фен
    Да,готова съм и бих го направила,но не е полезно изобщо.Затова предпочитам нормални диети комбинирани със движение и сичко си е перфе .А и мисля,че май никой в днешно време не харесва закръглените хора,сичко са някфи ходещи скелети ама кфо да се прай..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Abe det wika brat mi .. trebwa da si "puhkawa gugudka" ... a ne klioshtawo choweche
    Ne bih se podlojila na takiwa drastichni dieti,purwo zashtoto nqmam nujda,wtoro-nqmam namerenie da si uwrejdam organizma,za swqtata cel da buda haresana ot nqkoi drug,i treto-nqmam wolqta da se ogranichawam w qdeneto !

amiii..ne mislq,che s1m gotova na vsichko.. ..
    обичкам си наскоОо!!

Най-важно е здравето.В никакъв случай не съм някаква маниачка на тема слабо тяло.Имам си моите излишни мазнинки и се мъча да ги махна, но не по този драстичен начин.Не съм ЗА сегашната тенденция за супер слабо тяло като на моделите.Въпреки, че вече и тва не е на мода.По последни новини идеала за тяло определено не са кльощавите момиченца.Аз си се гордея с моето щръкнало, месесто дупе
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Да,готова съм и бих го направила,но не е полезно изобщо.Затова предпочитам нормални диети комбинирани със движение и сичко си е перфе .А и мисля,че май никой в днешно време не харесва закръглените хора,сичко са някфи ходещи скелети ама кфо да се прай..
    Готова си да го направиш!? Божеее...
    Аз не съм готова и не искам, не само защото вреди на здравето, а и защото не искам да съм прекалено слаба, защото като повръщаш и те боли всичко щото не ядеш и почваш да боледуваш не е много ПРИЯТНО!!! Така че аз не съм готова на драстични мерки пък и.... всъщност аз нямам нужда, така съм си пърфект!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Мега фен
    Тялото дори в ранни фази на булимия и анорексия може да е слабо, но не е красиво.

Мега фен
    Град
    SF
    Не, определено не съм готова на вси4ко заради едното му отслабване. Първо щото е супер вредно, второ щото не съм фенка на кльощавите девой4ета тип ходещи скелети. За мен слабото тяло не е красиво тяло. Красиво тяло е стегнатото тяло. Пък слаби4ките имат ужасно болен вид, кокалите им стър4ат навсякъде и изглеждат все едно ще се с4упят, ако ги духне малко по-силен вятър
    Не благодаря!

Робинята на Quench

Голям фен Аватара на tainstvenata
    да
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Ami qm si ot vsichko po malko si mi e dobre mojesh da svalish kilogramite i s uprajneniq ni ne i s gladuvane!lqlq mi e bolna ot anureksiq i chesno kazvam vi ne go pojelavam na nikogo !!!!!Sega e 30 kilograma nishto ne moje da qde!i prostoo ujasno neshto
    ...is just too little too late...

Аз бих, да! Всички тука казвате , че не сте готови на всичко, но не ви се налага! Братовчедка ми беше страшноклйощава,но сега стана 80 КИЛОГРАМА! Кажете, ако сте толкова( ) Няма ли да сте готови ...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Не ям много...Такъв ми е организма...Но ям ВИНАГИ когато поискам, и ВСИЧКО,което поискам.
    НИКОГА,за нищо на света,дори да стана 90 килограма не бих се лишила от храна...От всичката храна,която обичам,по точното време,в което обичам,в точните количества,които обичам и в точната комбинация,която обичам.
    НИКОГА,не бих спазвала режим,за да се натоварвам излишно,при положение,че мога просто да ям и всичко да е толкова по-лесно...
    --
    И все пак благодаря на стеченията на обстоятелствата,че каквото и да правя не дебелея. :P
    Ако станеш 90 кила няма да направиш нищо че да отслабнеш! Знаеш ли че при такова тегло направо можеш да си пукнеш!? Кви ги дрънкаш!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен
    <black soul>,а ти защо се заяждаш със всички?!
    По темата зависи...ограничавах се дълго време от неща като банички,кифли,чипсове и тн.В съчетание с упражнения,постигнах това,което исках от тялото си и сега ходя 3 пъти седмично на тае бо,продължавам да не ям гореизброените не за друго,а просто вече не изпитвам нужда по-добре без тях.Но всичко,в пълния смисъл на думата,не бих направила
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Оххх майкоо как реши че никой не харесва закръглените хораа.......тва че всички имат манията да са слаби и айде верно тея с хубавите тела са по-харесвани, ама как може да кажеш че никой не харесва закръглените. За всеки си има някой и не всичко се определя от външноста, а и не мислиш ли че е по-добре до тебе да стои човек който да е здрав и жизнен макар и с килца от горе....отколкото некъв скелет, дет няма и за къде да го хванеш а и да те е страх да го пипнеш, че ще земе да припадне от неядене?!
    А по темата....мнението ми май стана ясно вече, ама аз пак да си кажа.....не не съм готова на всичко. Признавам си че са ми минавали такива неща през глават, щот в крайна сметка тва е най-лесния начин, но поне на то етп в никъв случай не бих!!!

e 4ak puk na vsi4ko .. NE !

анитта
    Guest
    Да да да да да и пак да.това е мечтата на живота ми...за съжаление е просто мечта

Не съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си