- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За анален секс - промяна!
Има ли промяна когато го правим. Дали наистина има разширение на ануса. Кой каквото ще да ми говори но аз откакто го правя мисля, че има промяна а и я виждам. Дали е легенда или има и малко истина в това. Темата е сериозна според мен за другите не знам![]()
Не го пректикувам, но мисля, че трябва да има промяна.
![]()
a,ti,v kakvo vijda6 promqnata?Първоначално написано от рика
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
hahaha mnogo mi e interesno i na men!?kak vijda6 razlikata?!?!![]()
![]()
ти едва ли ше я видиш,но партньора зад теб най-вероятно да![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Мога само да Ви кажа, че сте много далеч от истината
Ми нормално да има но ако не ти харесва просто не го прави.
Непосредствено след късия анален канал, който свързва ануса с ректума, последният прави извивка към предната част на тялото и по-нататък още една в обратна посока – в някои случаи почти на 90 градуса. Затова рязкото вкарване на предмет в ректума може да нарани и дори да пробие ректалната стена. Неразумната игра с много големи предмети или такива с остри ръбове може сериозно да нарани аналните мускули и да доведе до инконтиненция – състояние, при което сфинктерът не се затваря напълно. От друга страна, твърдението, че честият анален секс крие подобен риск, е несериозно и неоснователно. Аналните мускули са много еластични и лесно възстановяват нормалното си състояние дори при значително разтягане, стига да се извършва внимателно и да не причинява болка.
Xexe mi naloji mi se i na mene skoro da se obrazovam po temata :P .Radvam se ako sum pomognalaПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
Не съм съгласен с това ! Мусколът било той анален или какъвто и да е било е изграден от мусколни влъкна съответно мусколните влъкна са изградени от клеткиАналните мускули са много еластични и лесно възстановяват нормалното си състояние дори при значително разтягане, стига да се извършва внимателно и да не причинява болка.
При опражняване на мусколите в случея анален секс мускола се разсширява което се дължи на делението на клетките въпреки ,че мускола е еластичен тои си остава разширен и неможе да се свие няма как клетките да изчезнат!!!
С ИЗВИНЕНИЕ!Първоначално написано от Анонимко
Сере като кон...!? AXHaHXhaHXaH
В началото не но на прилична възръст няма да има никакви затруднения с ср*нето ще и е трудно с задържането подобно на нашите баби и дядовци които не могат да се сдържат при хората които постоянно упражняват анален секс това неизменно ще настъпи по рано