.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Ася^
    Guest

Писна ми от подигравки

Имам и аз един проблем а тои е че момчетата в даскало и на други места постоянно коментират гърдите на момичетата! Не разбирам защо това е най-важното за тях?Аз съм на 15 год и нямам големи гърди(но не съм плоска) и момчетата ми се подиграват Какво да направя за да престанат да ми се подиграват иска ми се да бях надарена(но явно не съм такава) ама не искам и да ми се подиграват

Guest
    ahaxayxah 4akai be dete 4e tebe kfo te ebe kvo mislqt drugite i to nqkvi kompleksar4eta na po 15 vsqka jena si e krasiva sas sobstvenite si formi tc tc

Emi moje bi ti e nujno malko poveche samochuvstvie .... te qvno zabelqzvat che ne ti e priqtno i za tova produljavat da go pravqt. A i kakvo ot tova che ne si tolkova nadarena ... sigurna sym pyk che za smetka na tova imash hubavo lice i takiva neshta . Ti nqma lui s kakvo da im otgovorish kato ti se podigravat ... kaji im che sa debeli ili grozni prilichat na izpadnal germanec ili pak izobshto im kaji che ne te interesuva tqhnoto lapeshko mnenie. A mejdu drugoto q glavata gore ... to golqmi gurdi ne vinagi sa hubavi... a i posle ovisvat i stavat mnogo grozni . Taiche v eidn moment momichetata koito s apo nadareni shte izglejdat po zle ot teb a ti nikoga nqam da izglejdash tolkova zle. Offf i az mai se oburkah ama ...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Теглиш им една и не им обръщаш внимание.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Не им обръщай внимание. Няма защо да се връзваш на някакви детски подигравки.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest

Re: Писна ми от подигравки

Цитирай Първоначално написано от Ася^
    Имам и аз един проблем а тои е че момчетата в даскало и на други места постоянно коментират гърдите на момичетата! Не разбирам защо това е най-важното за тях?Аз съм на 15 год и нямам големи гърди(но не съм плоска) и момчетата ми се подиграват Какво да направя за да престанат да ми се подиграват иска ми се да бях надарена(но явно не съм такава) ама не искам и да ми се подиграват
    Ти си много леш мацко чесно... кво ти пука кой кво говори тряя си катил и да не ти пука и да ги е яд Не са впрягай и те ще искат да те плющят ама ти тогава са напрай

Град
    somewhere over the rainbow...
    не им обръ6тай внимание!!!Те наи-ве4е това искат от тебе да те дразнят и ти да им оидисва6 на акъла!!Просто не им прави това удоволствие!!!НЯМА СММИСЪЛ!!!

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    =D> =D> =D>
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Мега фен
    Децата се подиграват. Няма как. За да не го правят, трябва да си като тях - ти да се подиграваш.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Просто не им обръщай внимание, когато ти се подиграват, а другия вариант е и ти да се подиграваш с тях.

е, като ти кажат следващия път, че имаш малки гърди ти им кажи: Да, бе малки са и к'во..мои са си... Теб какво те притеснява?
    и к'во ще ти кажат повече... като видят, че въобще не ебаваш...ще им омръзне и ще спрат.. но ако видят, че се дразниш... и се комплексираш повече... ще продължават... и като им омръзне да говорят за гърдите ти ще намерят друго за к'во да се заядат... тъй че... кат' ти кажат нещо...потвърждаваш и толкоз... надали ще очакват да се съгласяваш с тях

самоиронията винаги помага 'щот няма къде да те засекат
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Момиче ти в ред ли си на кой колкот дал господ какво от това като не са ти мн големи и да си плоска и да не си да не плащаш данък хорско мнени не им обръщай внимание и ще спрат сами.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

ахахаха кво ти пука бе? не се тормози за глупости

xexexe am vij sq ako imashe golemi cici pak shtqha da ti se podigravat xaxaxaax shtoto sa lapeta i sa tapi!osven tva si na 15 i ima da ti rastaaaaaaaaaaat....xaxaxa i malkite gardi sa sexy ponqkoga pogledni ot polojitelnata strana...az ne sam s malki ama ne e mn priqtnod a hodish 3 chasa po magazini za 1 sutien shtoto nqma tvoite razmeri ot tva det si haresash!!i ne e priqtnod a slojish razgolena bluza i kogato govorish s nqkoid a te zqpa v dekolteto axxaxaax naistina im kaji che i da sa malkis a si tvoi i tva e!a i te kato porasnat she sprat:P

Град
    София
    ne iim obrashtai vnimanie az sam na 19 i pochti si nqmam cici,no ne mi puka,daje se sheguvam s tova,ako drugite vijdat che tova ti e problem,shte prodaljavat da ti go natqkvat i da te zasqgat,a ako razberat che ti se "gordeesh" s tvoite si prelesti vsichko shte se promeni,e ne iskam da te posavetvam da hodish i da rzpravqsh na vsichki kolko gotini i malki cici imash,prosto ne go priemai tolkova na vatre,a i ako poglednesh ot druga strana ,edin den vsichki shte si imat cici do kolenete,a nie s teb ne

Guest
    Ne q slu6ai!!

Kaji im 4e imat malki pi6ki, siguren sum 4e pone na 1-2-ma sa im malki i 6te se zduhat i te!!!

Цитирай Първоначално написано от Div_angel_f
    =D> =D> =D>
    =D> =D> =D> Имаш и моя глас
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Дам... мом4етата са простаци насякаде...
    Както казаха ве4е тегли им една маина и толкоз и хи4 не се притеснявай

А да ти кажа 4е дори и да има6 големи гърди пак 6е си намерят не6то......аз например имам големи и кфо....
    до 6ти клас има6е..........яяя тая с млекоцентралите...я разклати планините.....леле баси циците има6 а млекце продава6 ли..
    Хи4 не им се връзвай
    Бът ай българче оставам,
    по душа сърце енд боди.
    Невър няма да забравя
    брадърс Кирил и Методи
    Май народ из вери древен!
    Май народ из вери твърд!
    Ай ем българче.Форевър.
    Чак до финиш ъф ъ уърлд

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ne q slu6ai!!

Kaji im 4e imat malki pi6ki, siguren sum 4e pone na 1-2-ma sa im malki i 6te se zduhat i te!!!
    Открадна ми думите като ти кажат че са ти малки циците им кажи:
    -Аиде ся вие сваляйте гащите да видим колко са ви големи пишките

Голям фен

Re: Писна ми от подигравки

Цитирай Първоначално написано от Ася^
    sloi si silikon ;0
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Да не ти дреме какво очакваш от 15 годишни лапета, даже малките са по хубави \/ големите много висят пък и ще ти тежът

Голям фен
    Пий Постинор Дуо!
    Животът е БРЯГ!

Ne trqbva da im se vprqga6 tolko na teq dri6liovci....kvo te barka tewe koi kvo misli....seki ima pravoto da si misli kvoto iska ako tragne6 na vs da im se vprqga6 ni6to nqma da ostane ot tewe...ako za vseki se promenq6 kakto toi iska da bade6....nakraq nqma we4e da si si ti!!!

Take 4e milo derzai i da ne ti pyka ot teq typi nedoebki \/
    "Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш."{{{~}}}

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    /target (vuprosnite mom4eta) /permanent ignore
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен Аватара на koalka
    Още по-зле за теб, ако им обръщаш внимание и им се ядосваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си