- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakwo da naprawq ako mi se dopovru6ta?
Издрайфайте се вътре, господине. Така гарантираме, аз и целият лекарки колектив моментален оргазъм на половинката ви, а също така от вагината и ще се разнася приятна миризма на задушено говеждо.
С уважение, д-р Съветков.
Ако нищо не помага - лекарският ни екип е готов веднага да помогне. Гарантирано, че отнема всякакви болки и тревоги от пациента.
Enjoy!
Абе докторе гледам в няколко теми че все мноо грубо се държиш към другите особено към момичетата и се спамиш в темите аз да те питам Ти като имаш местожителство: В БОЛНИЦАТА аз не мога ли да те уреда за Реанимацията ???Първоначално написано от д-р Съветков
![]()
We all die ...some day
ама не така към колегата, моля ви се, за да не дадем следващия път Фелдшера да ви правил ректумен прегледПървоначално написано от Evangelion
Спокойно, пациенте, виждам, че имате умствено разтройство, пийте си хапчетата редовно и не гледайте толкова много Хентай.Първоначално написано от Evangelion
С уважение, д-р Съветков
Ако нищо не помага - лекарският ни екип е готов веднага да помогне. Гарантирано, че отнема всякакви болки и тревоги от пациента.
Enjoy!
Колега,вие с тоя спам от 6 мнения досега трябва да сте затрупали целия форум и отгоре да имате ранг "Пофлудващ от време на време".Първоначално написано от д-р Съветков
Но пък поне виждам,че уважавате нашите читатели и те вас обратно.![]()
А ако ви се доповръща,господине,оставе те всичко на природата и се отдайте изцяло на порива...
I'm good at everything...except stomatology.
Като се къпе веднъж на 2-3 дна пък да вземе да се изкъпе точно преди самият секс, та да не му мирише. Хем иска кеф да и прави, хем да и търпи миризмите.Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
А пък, ако е от здравословни проблеми. Не знам. Да отиде на лекар, ама и аз не знам какъв. Може би генеколог.
Мииии кво да ти кажа...подбирай по-чистоплътни момичета.Щото да понамирисват така не е нормално,или имат някакъв проблем или просто не са на "ти" с водата и сапуна .....![]()
eto za tova mn se skovavam kogato mi pravqt minet,strah me e da ne miri6a ne6to,makar 4e moga da kaja 4e se poddarjam mnogo!vpro4em kak edno momi4e moje da useti ako miri6e?
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Абе, вие мн съвети давате а знаете ли всъщност как мирише конкретното момиче?Може просто момчето да е със по-силно развито обоняние...или просто да е гнуслив...Ми пич, като не ти харесва не го прави...ако толкова мн иска...ми скъсай я бе![]()
аз пьк умирам за миризливи путки...
много оби4аммм да лижа такива моми4етааааа![]()
![]()
![]()
Може пък ти да си по-чувствителен. Ако си като майка миЕдин път като тръгна да чисти на кучето ми ,защото повърна и повърна и тя отгоре
![]()
Иначе е нормално да има специфична миризма, която е различна пир различните девойки и може при някои просто да не ти допада. Ако е много силна вече е проблем. Накарай я да си вземете заедно душ под предлого, че приемрно е много топло и ако после пак мирише толкова силно, явно има някакъв здравословен проблем.