.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Град
    В болницата
    Издрайфайте се вътре, господине. Така гарантираме, аз и целият лекарки колектив моментален оргазъм на половинката ви, а също така от вагината и ще се разнася приятна миризма на задушено говеждо.

С уважение, д-р Съветков.
    Ако нищо не помага - лекарският ни екип е готов веднага да помогне. Гарантирано, че отнема всякакви болки и тревоги от пациента.

Enjoy!

Град
    България/Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от д-р Съветков
    Издрайфайте се вътре, господине. Така гарантираме, аз и целият лекарки колектив моментален оргазъм на половинката ви, а също така от вагината и ще се разнася приятна миризма на задушено говеждо.

Абе докторе гледам в няколко теми че все мноо грубо се държиш към другите особено към момичетата и се спамиш в темите аз да те питам Ти като имаш местожителство: В БОЛНИЦАТА аз не мога ли да те уреда за Реанимацията ???
    We all die ...some day

Guest

д-р Фрактуров

Цитирай Първоначално написано от Evangelion

Абе докторе гледам в няколко теми че все мноо грубо се държиш към другите особено към момичетата и се спамиш в темите аз да те питам Ти като имаш местожителство: В БОЛНИЦАТА аз не мога ли да те уреда за Реанимацията ???
    ама не така към колегата, моля ви се, за да не дадем следващия път Фелдшера да ви правил ректумен преглед

Запознай я с водата
    На който му се убива време...

Град
    В болницата

Спокойно, пациенте, виждам, че имате умствено разтройство, пийте си хапчетата редовно и не гледайте толкова много Хентай.

С уважение, д-р Съветков
    Ако нищо не помага - лекарският ни екип е готов веднага да помогне. Гарантирано, че отнема всякакви болки и тревоги от пациента.

Enjoy!

Спокойно, пациенте, виждам, че имате умствено разтройство, пийте си хапчетата редовно и не гледайте толкова много Хентай.

С уважение, д-р Съветков
    Колега,вие с тоя спам от 6 мнения досега трябва да сте затрупали целия форум и отгоре да имате ранг "Пофлудващ от време на време".
    Но пък поне виждам,че уважавате нашите читатели и те вас обратно.
    А ако ви се доповръща,господине,оставе те всичко на природата и се отдайте изцяло на порива...
    I'm good at everything...except stomatology.

Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    pove4eto da, no ima takiva koito se kupqt na 2-3 dni taka 4e moje da e ili ot tova ili da im nqkfa bolest, koeto e ve4e doosta gadno
    Като се къпе веднъж на 2-3 дна пък да вземе да се изкъпе точно преди самият секс, та да не му мирише. Хем иска кеф да и прави, хем да и търпи миризмите.

А пък, ако е от здравословни проблеми. Не знам. Да отиде на лекар, ама и аз не знам какъв. Може би генеколог.

Д-р Посмъртов,Д-р Съветков,Д-р Грешков...
    Да не би да съм объркала и да съм влезнала в сайта на здравната каса...?

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Мииии кво да ти кажа...подбирай по-чистоплътни момичета.Щото да понамирисват така не е нормално,или имат някакъв проблем или просто не са на "ти" с водата и сапуна .....

Супер фен
    Град
    sofiq
    eto za tova mn se skovavam kogato mi pravqt minet,strah me e da ne miri6a ne6to,makar 4e moga da kaja 4e se poddarjam mnogo!vpro4em kak edno momi4e moje da useti ako miri6e?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Killy
    Guest
    Абе, вие мн съвети давате а знаете ли всъщност как мирише конкретното момиче?Може просто момчето да е със по-силно развито обоняние...или просто да е гнуслив...Ми пич, като не ти харесва не го прави...ако толкова мн иска...ми скъсай я бе

азззд
    Guest
    аз пьк умирам за миризливи путки...
    много оби4аммм да лижа такива моми4етааааа

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Може пък ти да си по-чувствителен. Ако си като майка ми Един път като тръгна да чисти на кучето ми ,защото повърна и повърна и тя отгоре
    Иначе е нормално да има специфична миризма, която е различна пир различните девойки и може при някои просто да не ти допада. Ако е много силна вече е проблем. Накарай я да си вземете заедно душ под предлого, че приемрно е много топло и ако после пак мирише толкова силно, явно има някакъв здравословен проблем.

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11 от правилата на форума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си