.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...

Кво ви е накарало да спрете дадено нещо?

Та така, мисля, че въпроса ми е ясен. Какви са причините, които са ви подтикнали да се откажете от алкохол, цигари, коз или някаква дрога?
    Мисля да направя някаква пауза с коза, че напоследък злоупотребявам - по собствено желание...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Спрях цигарите...защото тютюнопушенето е ВРЕДНО!

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Спрях цигарите преди 6 месеца, защото ми откриха алергия, защото ми писна да:
    -харча по 2.60 на ден
    -живея в задимена стая
    -да смърдя
    -да имам гаден вкус в устата
    -на всичкото отгоре попаднах в такава среда, в която пушачите са малцинство, което директно прави пушенето антисоциално в тази среда.
    Освен това цигарите не ми носеха никакво удовлетворение, а само бавно водеха към влошаване на здравето ми.

Коза го намалих. През периода 2002-2004 пушех на около 3 месеца веднъж. От 2004 насам съм пушил 4 пъти общо. Причината е, че се изчерпаха схемите, по които се снабдявах: преките ми "доставчици" спряха да се занимават, защото голяма част от техните "доставчици" сега са в затвора. Това явно се очертава като тенденция, защото и други се оплакват от същото.

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Последиците!

преди една година пушех страшно много,но реших че тпва ми вреди адски много и реших да ги спра...оказа се мн лесно и сега не съжалявам,че ги отказах
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами спрях да пия защото заместих алкохола с нещо друго ,което много по добра и хубава алтернатива ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Кво ви е накарало да спрете дадено нещо?

Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Та така, мисля, че въпроса ми е ясен. Какви са причините, които са ви подтикнали да се откажете от алкохол, цигари, коз или някаква дрога?
    Мисля да направя някаква пауза с коза, че напоследък злоупотребявам - по собствено желание...
    Причината, поради която спрях е, че не искам да прекалявам. Не беше много трудно, само малко в началото, но с повечко воля няма проблеми.
    Пауза...

Последиците, разноските и най-вече акъла.

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

Град
    OUT OF SPACE
    Az otkakto se pomnq vse spiram ne6to parvo sprqh trevata -ne be6e trudno zamestih q s razni drugi bokluci vsqkvi hapove kato se po4ne ot golteti i kotki ta prez parkizani rivotrili i k'vo li o6te ne...i teq laina gi sprqh -pak ne mi be6e mnoo trudno zamestih gi s material-spirala sam go sigurno nad 1000pati oba4e za malko i pak na novo i taka sam na maneja ot mnoo vreme.A be postoqnno opitida spiram i to bez konkretna pri4ina ........ama nali znaete za da spre6 ne6to trqbva da mu nameri6 alternativa a alternativa na heroina vse o6te nqma......

Град
    The Hell
    Цитирай Първоначално написано от asinka
    евала на такива хора
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от asinka
    haha i az
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

с
    Guest
    За сега единственото нещо което ме откаже от дадените неща е тяхната липса понякога.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си