- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Imam nujda ot va6eto udobrenie...
Пиша есе за едно нещо на тема "Хората обичат такива мисли който не ги карат да мислят!" (Луда рабутъ нали!?) Че така аз написах това,искам вашето УДОБРЕНИЕ (моля тези на който не им хареса да не пишат,защоту изпадам в депресии)
Хората обичат такива мисли,който не ги карат да мислят....Обичат ги,защото в повечето случай,мислите за който нейскаме да мислим са проблеми...а проблемите са ядове...ядовете-болести,а никоий не обича да е болен?!
Някой хора отминават проблемите,загърбват ги с лекота и си мислят,че с времето ще се уталожът и това е решението....Но грешка!Това е само заблуда.
Другия тип хора,който се водят за узрели и може би свикнали с такива ситуаций,разсъждават,мисля т и накрая намират решение на въпроса.Аз им се възхищавам и се опитвам да бъда като тях....Силна,защото понякога решението е болезнено,но поне е решение...
Аз го намирам...Винаги...Може би трудно или с малко помощ,но никога не оставам без него!Защо ли?!Защото мисля за мисли,който може да ме карат да мисля трудно,но все пак измислям решение!....
Тва е моето творение ако имам грешки моля поправяйте...и коментари ако има....
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!