.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Не може да се сравняваме с това, което е в чужбина, поради простата причина, че там по тротоара няма вероятност да настъпеш някои кучешник, някоя тлъста мазна ...(сещате се).
    Иска ти се
    Навсякъде,където има кучета има и кучешки лайна..въобще не си мисли,че като си в чужбина ходиш на метено..Може да няма толкова хартиени боклуци по земята,но акитата са си част от интериора
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на _donna_
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм бе, народния
    аз ям шкембе!
    браво! =D>

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Не може да се сравняваме с това, което е в чужбина, поради простата причина, че там по тротоара няма вероятност да настъпеш някои кучешник, някоя тлъста мазна ...(сещате се).
    Иска ти се
    Навсякъде,където има кучета има и кучешки лайна..въобще не си мисли,че като си в чужбина ходиш на метено..Може да няма толкова хартиени боклуци по земята,но акитата са си част от интериора
    не знам къде в дебрите на големия свят си се забутала, но в повечето развити държави стопаните си носят специални пликчета, в случай, че кучето се из...ака на неподходящо място
    Boots and braces don't make racists!

Guest
    Аз пък ще ви кажа, че явно не сте имали гости с миризливи крака, та затова така говорите. Откакто имах едни гости, дето ми овоняха цялата къща, никой не карам да се събува. И не, не са мангали, роднини са ми и са съвсем нормални, но явно не си бяха сменяли чорапите след пътуването... Та понякога е по-добре да минеш с прахосмукачката, отколкото да смърди кошмарно докато вечеряш... Вярвайте, беше отврат, то ти се повръща, а сме на вечеря...не ща да си спомням. Събуване- само ако са чисти чорапите, егати. И мразя да се събувам у хора с плочки, без да ми дадат чехли. Не съм длъжна да мръзна зарад скъпоценните им плочки, кат са такива чистници да дават чехли. Тука е прието да се събуват хората, ама им даваме чехли. В нас /в майка и татко/ никога не караме хората да се събуват /освен родата, щот седят по цял ден и им даваме чехлички, ама някакви гости за един час- ако искат си стоят обути/

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Естествено, че като влезем в дома на някого или пък в нашия дом трябва да си събуем обувките.
    Не вярвам някой да иска микробите и мръсотиите от улицата да се мотаят из хола му.
    Освен това е доста по-удобно да се разхождаш у вас, ако си с чехли или просто по чорапи
    хъхъ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм бе, народния
    аз ям шкембе!
    браво! =D>
    Благодаря

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    Иска ти се
    не знам къде в дебрите на големия свят си се забутала, но в повечето развити държави стопаните си носят специални пликчета, в случай, че кучето се из...ака на неподходящо място
    'Забутала' съм се,в така наречената Столица на Европа (демек Страсбург) .Ако ти кажа на колко много кучешки остатъци се натъквам,докато си правя разходки около Европейския парламент примерно,няма да ми повярваш.И не си мисли,че аз ги търся и ги броя - те просто са навсякъде.
    А колкото до стопаните - то си има специални места в градинките с песок,където да се изхождат кучетата,ама не всички го правят там.
    Тъй че теорията ви пропада.Мога да потвърдя и със снимков материал,ама надали искате.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    В Страсбург може да е така, но другаде може да не е. Нали?

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Кой ти е казал,че само там съм живяла и съм го видяла?
    Простаци има навсякъде,някои си носят пликче и събират след песа,някои не си носят.Точно както е у нас!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от Бунтар
    Не виждам смисъл да се преобличаш, за да си стоиш вкъщи.

Ма как да е, аз съм мързел
    Как да няма смисъл Аз примерно не мога да си представя да се излежавам на чистите чершафи(примерно) у дома с дънките, с които съм била на училище...Много рядко оставам така. Не мога да стоя у дома с дрехи, с които съм била навън! У дома си стоя с някакви по - спортни, стари дрехи и са ми чисти.

По темата - Не би ми било приятно да влиза някой у дома, без да се събуе, все пак по улиците в нашия град е голяма мизерия, не мога да си представя колко трудно бих изчистила всичко... Аз също не влизам с обувки в дома на някого, влизала съм така, само когато изрично ми кажат да влизам с обувки.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Простаци има навсякъде,някои си носят пликче и събират след песа,някои не си носят.Точно както е у нас!
    Добре, това че си живяла на няколко места какво доказва? Че няма места без кучешки лайна, защото ти не си ги посетила? Защото други хора казват, че в определени страни чистотата е безупречна. Простаци може да има навсякъде, но явно нещата не стоят така и с лайната.

Град
    вввдотайемапигдотком
    Добре, това че си живяла на няколко места какво доказва? Че няма места без кучешки лайна, защото ти не си ги посетила? Защото други хора казват, че в определени страни чистотата е безупречна. Простаци може да има навсякъде, но явно нещата не стоят така и с лайната.
    Предполагам,че в Swiss е много по-чисто от където и да е в Европа.Но е факт,че не навсякъде на запад (пък и в САЩ) чистят тротоарите с прахосмукачки..тва са глупости.

В чужбина наистина не се събуват, но да мислим реално те могат да си го позволят, пък и улиците им не са като наще...
    В нас също не се събуваме (поне моите приятели) майка ми понякога се сърди като направят щрапки, но слабо ме вълнува ...
    На мен лично ми е много по приятно да не се събувам... Хората си слагат кувертюри за това спокойно си лежат на леглата
    dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !

Понеже аз чистя в нас,някой като влезе го карам да се събуе.И аз като ходя на гости ВИНАГИ се събувам перд вратата,дори да ми кажат,че не е нужно.

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    дори да ми кажат,че не е нужно.
    Е аз чак толкова не се престаравам.Някак си не ме кефи останалите 5 човека да ходят с кални обувки,в къщата да е мазало по пода,а аз да си стъпвам с белите чорапки върху калта и боклуците...
    Защото на мен "Не се събувай" ми говори...Не се събувай,пода е мръсен,няма смисъл.
    Е,не говоря за такава мизерия.Аз даже нямам познати,на които дома да им изглежда така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си