.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Guest
    Анонимко написа:
    abe hora kfo se 4udite kak se otslabva ami s volq !!! kombiniraite si neshtata uprajneniq i malko po skromno s hranata i gotovo
    Az naprimer sam na 12(drugiq mesec stavam na 13) visoka sam 156 santa i teja 48 kilca tqloto mi e stegnato zashtoto sportuvam (KYOKUSHIN karate i fitnes4e ) a i ne se tap4a prosto si qm normalno ( ne zakusvam , samo obqdvam i ve4erqm , sledobednata zakuska sashto ne q za4itam ) pozvolqvam si i sladki neshta kogato mi se priqde ( nqma da pripadam q ) estestfeno s ograni4eniq . Nai dobre si iz4islete neobhodimata dnevna dajba ot kalorii i ako iskate da slabeete -okolo 300 ako iskate da zadarjite ve4e postignatoto to4no tolkova kolkoto sa vi nujni are tfa e i umnata
    P.P. sorry za latinicata

1voto koeto e - che normalno hranene vkliuchva i zakuska po princip i e kazano che zakuskata e nai-vajnata chast ot hraneneto.

2roto - na 12 si , q vij kato stanesh na 15-16 dali nqma da kachish nqkoe kilce??

i 3toto - ti 300 kalorii na den znaesh li vyobshte kakvo e za edin chovek

tfa po gore trqbvashe da e citat ama karai (samo ako imash knijka estestfeno )
    kolkoto do kritikite da saglasna sam 4e normalnoto hranene iska i zakuska ama az li4no q karam samo na obqd i ve4erq i sam si eXtra
    I kat stana na 15-16 edva li she ka4a a ako ka4a she si svalq mn lesno
    a otnosno tfa tretoto NE SI SHVANAL SMISELA ako primerno sa ti neobhodimi 1800 kalorii dnvno a iskash da otslabnesh izvashdash okolo 300 i kfo se polu4ava 1500 a za nqkoi na dieta tfa si e savsem normalno

sledvashtiqt pat kat komentirash ne4ie mnenie go razberi pravilno i 4ak togava se izkazvai ''kompetentno ''

Guest
    ми на даскало може да ядете Активия И тия диетичните бисквити 'Hogarenas' , които всъщност са много вкусни и има различни видове :P

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    na daskalo moje da si qdete CORNY - okolo 200 kcal e sredno vseki vid; a ima edin zelen, koito e bez zahar - toi e po-'dietien i polezen', ako moje da se nare4e taka - samo 176 kcal
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Почвам да слабея !
    i az !!!

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми на даскало може да ядете Активия И тия диетичните бисквити 'Hogarenas' , които всъщност са много вкусни и има различни видове :P
    И аз съм на Хогаренас от няколко дена има и гадни ама тея със зърнения микс и некфи със сусам имаше са яки.. :Р Иначе има некфи с плодове..блаа пълна боза

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Е някой път се налага да преписвам, преснимам, обяснявам или просто ми се спи прекалено много за да ходя чак до пазарчето, та да си купя краставица или ябълка. Коя от пакетираните храни е годна за консумация без притеснения за тегло или здравословно състояние?
    obezmasleno kiselo mlqko, naprimer, lele kolko pari im spestqvam za reklama samo kato si pomislq na kyde li ne go prepory4vam

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

аз да ви кажа съм на следния режим (от утре)
    Закуска вкъщи: 1 ябълка (около 50 ккал)
    В училище: CORNY и Coca Cola Light (около 200 ккал в зависимост от това, какво е корнито)
    Обяд: Някаква супа с филийка хляб (250-300 ккал)
    или варен ориз със зеленчуци (200 ккал)
    Следобедна закуска: не знам... по принцип тук прекалявам... но става някакъв плод или дори някое малко десертче (до 250 ккал макс)
    Вечеря: яйца на очи (200-300 ккал, зависи колко големи са яйцата и с колко и каква мазнина са)

Всичко това е най-мн 1100 ккал, което е доста малко (поне за мен ) така че мога да си позволя някое изкушение, като пакет солети или 50 гр. ядки...

Това не го препоръчвам на никой защото си е лично за мен и аз знам какво обичам и без какво не бих искала да остана, просто искам да кажа, че с малко ограничения ще стане (поне се надявам)

Само още нещо за тези които искат да отслабнат... Не пропускайте закуската, защото тя подсеща тялото ви да започнете да изгаряте калории.
    ...SmiLe todAy aNd toMorRow =]

Относно диетичните бисквитки и корнита...
    НИЩО, КОЕТО ПИШЕ, ЧЕ Е ДИЕТИЧНО, НО ВСЕ ПАК Е СЛАДКО И ВКУСНО, НЕ Е ДИЕТИЧНО! КОГАТО Е БЕЗ ЗАХАР, Е СЪС ПОДСЛАДИТЕЛИ, КОИТО СА ОЩЕ ПО-ВРЕДНИ!!!

Майка ми има диабет и мога да разбера колко е тлъсто нещо когато тя го яде (диабетът е болест, при която кръвната захар е променлива и се увеличава в зависимост от това колко калорична е храната). Например, веднъж майка ми изпи една кока-кола лайт и й стана лошо (получи хипергликимия), така че колата, независимо дали е лайт, е калорична.

Отваряйте си повече очите. В днешно време на нито една реклама не може да се вярва. Всеки се опитва да ти пробута евтин боклук за сума ти пари, така че по-добре сами разбирайте до колко е диетично нещо, вместо да вярвате на маркетинговите глупости от телевизията.

Град
    Пловдив
    MeLikesPie, напълно си прав. Но независимо от това, пак ще има хиляди заблудени хорица, които отслабват с лайт газирано и подобни...вместо спорт и натурални храни
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си