.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Guest

!!Как да отслабнете за лятото!!

Може 1во да ви се стори много просто,но не е нужно да спазвате някакви строги диети,за да се понасяте лятото!
    Важното е да се спазва това което съм напислатака....
    1.Храната(ще кажете на даскало огладнявам или няма от къде да си взема плод-добре)-на училище(ако няма плодове наоколо) вземете си един bakerolls (не е калоричен-се пак са сухари)и една вода пийте и яжте по малко не наведнъж да се натъпчите!Ако огладнеете пак -вода и пак вода!Ако сте си вкъщи е добре да закусите-може да хапнете една препечена филийка с нещо(непрекаляваите с "нещото").На обяд си изяще "манджата" гледайте да не е пак тестено(трябва да има разнообразие) супата е добър вариант.НЕ СЕ ТЪПЧЕТЕ!Следобяд-изяще някакъв плод.Вечерта хапнете някаква салата (зелена-примерно).МНОГО ВАЖНО!:НЕ
    -пийте газирано,в никакъв случаи!(имат страшно много захар и ти разяждат червата дори!)
    -не яжте сладко,имайте воля!(може да си позволите един пат в седмицата нещо мъничко)
    Да!
    -слагайте подправки към това което ядете (те усилват вкуса и те засищат повече)
    -пийте много вода поне по 3л на ден!(разгражда хранта и това което сте яли го изпикавате хах)
    2.Движението.....само чрез движение не може да отслабнете много, трябва и 1то.Се пак вие горите храната която сте погълнали,но най-вече стягате мусколите.Когато не се ограничавате и сте си пални по принцип мускола поглъща мазнината и става стегнато но не слабо тяло(е рядко се стига до термина"стегнато" хах).Ако имате време се запишете на Таебо,Тенис на корт,Танци(народните действат страхотно,но в танците трябва да си постоянен),ходете на фитнес,или бягайте на стадиона или просто се разходете в парка с някои дружки!Ако намате време се някак ще отделите 15-20мин.:правете упражнения(това не е срамно или нещо такова) за корем-преси-странични и обикновенни(като сте свили крака-не цялостни те натоварват мн гръбнака),за "паласките"-странични преси,или лягайте странично кракта са ви свити/хоризонтални(пробвате и двете) и вдигате единия крак така че паласките да се свиват и напрягат.Когато сте изправени може да се накланяте на двте страни последователно това също много помага но трябва продължително.За краката и задните части- лягайте странично кракта са ви свити/хоризонтални(пробвате и двете) и вдигате единия крак,лягате и вдигате един по един а след това и двата крака едновременно,на карака и на ръце сте (4 крака хах) вдигате единия крак нагоре и след това и с другия.Упражненията ги правете най-малко всеки ден,бройте колко може да издържите и на следващия ден правите поне с 5 повече(дори да сте били толкова отпуснати,че да имете мускулна треска).Ходете на купони и танцувайте много-това е най-добрият спорт!
    Още....спете много!(доста помага-не ядете през това времехаха)Имайте воля с така всичко ще стане и то много бързо!Не се комплексиирайте,защото точно комплексите водят до страшните болести!Още съм малка,но съм минала през всичко това (правилно/неправилно хранене,тренировки,танци,у ражнения,комплекси,начало о на анорексия-която добре че я преодолях) та така дано това което съм казала да сте го спазили защото повярвайте ми-има ефект!

Ниго
    Guest
    няколко забалежки:
    Bake rolls е препечен хляб с мазнини и сол. Пълен боклук с две думи. Нищо пакетирано в толкова лъскава опаковка не е хубаво, или полезно.

Повторенията до отказ са противопоказни за увеличавен и тонизиране на мускулите.

Май не си чувала, че белтъци трябва да се приемат на всяко хранене а? Вечеря само от салата не струва. Трябва да има месо или млячен продукт.

Когато не се ограничавате и сте си пални по принцип мускола поглъща мазнината и става стегнато но не слабо тяло
    С риск за пореден път да разбия нечии мечти:
    Мускул не става на сланина. Сланината също не става на мускул.
    От фитнес не се отслабва (освен, ако под фитнес не разбирате пътечка и велоергометър).

Малкото тежки повторения с правилна техника са много по-добри от многото леки.

Аз май ще спирам да пиша, не ме четат много.

Guest
    Напротив Ниго четат си те хората включително и аз просто на някой не им угажда написаното

Супер фен
    Мерси за съветчетата
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Почвам да слабея !

Град
    В Мъглите На Авалон
    Цитирай Първоначално написано от Ниго
    няколко забалежки:
    Bake rolls е препечен хляб с мазнини и сол. Пълен боклук с две думи. Нищо пакетирано в толкова лъскава опаковка не е хубаво, или полезно.

Повторенията до отказ са противопоказни за увеличавен и тонизиране на мускулите.

Май не си чувала, че белтъци трябва да се приемат на всяко хранене а? Вечеря само от салата не струва. Трябва да има месо или млячен продукт.

Когато не се ограничавате и сте си пални по принцип мускола поглъща мазнината и става стегнато но не слабо тяло
    С риск за пореден път да разбия нечии мечти:
    Мускул не става на сланина. Сланината също не става на мускул.
    От фитнес не се отслабва (освен, ако под фитнес не разбирате пътечка и велоергометър).

Малкото тежки повторения с правилна техника са много по-добри от многото леки.

Аз май ще спирам да пиша, не ме четат много.

Неее спирай да пишеш! Никак неее е безполезно!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника! Разтягаш страницата!

Голям фен
    Град
    DreamLand
    няколко забалежки:
    Съгласна съм с тва.....ама в даскало наистина няма нио за ядене, което да е полезно, кът изключим варианта да си мъкнеш плодове някви идеи?

Ниго
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
    няколко забалежки:
    Съгласна съм с тва.....ама в даскало наистина няма нио за ядене, което да е полезно, кът изключим варианта да си мъкнеш плодове някви идеи?
    50 грама орехи и едно кисело мляко. в 100 грама орехи има около 600 калории. Преценете си дажбата.

Мега фен
    Град
    София
    Ами виждам ,че си положила усилие да ни иэложиш твоя ``план`` эа отслабване ,но эа съжаление малко ще го ``оплюя``
    Эначи:
    1)Бейкролс...това е много калорична и неэдравословна храна!Все пак теэи кръгчета са направени от пържен хляб,а пърженото е ужасно калорично и освен това вредно!
    2) НЕ е добре да се минава от едната крайност в другата..!Имам в предвид-сутрин Бейкролс,вечер эелена салатка...някакси не върви!!!
    3)От една страна има и нещо положително-найстина по тоэи начин може да си отслабне,но эа много голям период...!Тоест трябва тоя режим да се спаэва дълго време..!А и единственият фактор,който ще повлияе благоприятно на понижаването на теглото е ИЭХВЪРЛЯНЕТО НА СЛАДКОТО И ГАЭИРАНОТО ....

Е както и да е,хубаво е че си се постарала!Пък всеки си решава дали да се въэполэва или не!Айде късмет на СЛАБЕЕЩИТЕ
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Това да не е копи/пейст от някой от тия сайтове тип 'женско списание'?? ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Град
    някъде в пространството
    Благодаря за съветите започвам да слабея

Супер фен Аватара на Sarabi
    Може ли някой компетентен да каже какво може да ядем в училище (диетично и здравословно), когато нямаме възможност да си носим плодове, кисели млека и т.н. Вече е ясно, че БейкРолс-а не струва. Е, предложете нещо друго, моля .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    Купувай си ябълка примерно
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на Sarabi
    Е някой път се налага да преписвам, преснимам, обяснявам или просто ми се спи прекалено много за да ходя чак до пазарчето, та да си купя краставица или ябълка. Коя от пакетираните храни е годна за консумация без притеснения за тегло или здравословно състояние?
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Много мерси за съветите !!!

Голям фен
    Е някой път се налага да преписвам, преснимам, обяснявам или просто ми се спи прекалено много за да ходя чак до пазарчето, та да си купя краставица или ябълка. Коя от пакетираните храни е годна за консумация без притеснения за тегло или здравословно състояние?
    ммм...не се сещам за такава храна.То просто всичко чипсове,солети,кроасани,ва лички,бонбони... .Май най-добре си е да си носим от вкъщи,макар,че до моето даскало има откъде да си купя някой плод,но е малко надалеч,а и понякога имам да си припомням за някое контролно.Абе просто е ужасно и като гледам някои как се тъпчат с тия закуски и кроасани, като обезумели.Сякаш не може да хапне малко у тях преди даксало и на даскало да си яде нещо здравословно...
    Иначе мерси за съветите,които даде Гост .Съгласна съм с по-голямата част
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Видях в 2-3 поста, че било изключено да си носите плодове и кисели млека от вкъщи. Е ЗАЩО?! Срам ли ви е, какво?!?!?!?

Guest
    abe hora kfo se 4udite kak se otslabva ami s volq !!! kombiniraite si neshtata uprajneniq i malko po skromno s hranata i gotovo
    Az naprimer sam na 12(drugiq mesec stavam na 13) visoka sam 156 santa i teja 48 kilca tqloto mi e stegnato zashtoto sportuvam (KYOKUSHIN karate i fitnes4e ) a i ne se tap4a prosto si qm normalno ( ne zakusvam , samo obqdvam i ve4erqm , sledobednata zakuska sashto ne q za4itam ) pozvolqvam si i sladki neshta kogato mi se priqde ( nqma da pripadam q ) estestfeno s ograni4eniq . Nai dobre si iz4islete neobhodimata dnevna dajba ot kalorii i ako iskate da slabeete -okolo 300 ako iskate da zadarjite ve4e postignatoto to4no tolkova kolkoto sa vi nujni are tfa e i umnata
    P.P. sorry za latinicata

KYOKUSHIN girl
    Guest
    sorry tfa bqh az po gore

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe hora kfo se 4udite kak se otslabva ami s volq !!! kombiniraite si neshtata uprajneniq i malko po skromno s hranata i gotovo
    Az naprimer sam na 12(drugiq mesec stavam na 13) visoka sam 156 santa i teja 48 kilca tqloto mi e stegnato zashtoto sportuvam (KYOKUSHIN karate i fitnes4e ) a i ne se tap4a prosto si qm normalno ( ne zakusvam , samo obqdvam i ve4erqm , sledobednata zakuska sashto ne q za4itam ) pozvolqvam si i sladki neshta kogato mi se priqde ( nqma da pripadam q ) estestfeno s ograni4eniq . Nai dobre si iz4islete neobhodimata dnevna dajba ot kalorii i ako iskate da slabeete -okolo 300 ako iskate da zadarjite ve4e postignatoto to4no tolkova kolkoto sa vi nujni are tfa e i umnata
    P.P. sorry za latinicata
    1voto koeto e - che normalno hranene vkliuchva i zakuska po princip i e kazano che zakuskata e nai-vajnata chast ot hraneneto.

2roto - na 12 si , q vij kato stanesh na 15-16 dali nqma da kachish nqkoe kilce??

i 3toto - ti 300 kalorii na den znaesh li vyobshte kakvo e za edin chovek we?!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    хахах ми май няма такива. Е нищо не пречи на човек да си взима в торбичката по някой банан(аз така права понякога), а и не е срамно
    Инче съм съгласна с повечето от съветите

малее малее колко много си писала чак ме домързя да го прочета

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Като те мързи да четеш - няма и да пишеш! 10 точка от правилника!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Видях в 2-3 поста, че било изключено да си носите плодове и кисели млека от вкъщи. Е ЗАЩО?! Срам ли ви е, какво?!?!?!?
    И аз не мога да разбера, какво им пука?

Но определено темата е добра, въпреки че тези неща ги знам.

Цитирай Първоначално написано от sun13
    ммм...не се сещам за такава храна.То просто всичко чипсове,солети,кроасани,ва лички,бонбони... .Май най-добре си е да си носим от вкъщи,макар,че до моето даскало има откъде да си купя някой плод,но е малко надалеч,а и понякога имам да си припомням за някое контролно.Абе просто е ужасно и като гледам някои как се тъпчат с тия закуски и кроасани, като обезумели.Сякаш не може да хапне малко у тях преди даксало и на даскало да си яде нещо здравословно...
    Иначе мерси за съветите,които даде Гост .Съгласна съм с по-голямата част
    същото мисля
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Guest
    bakerolls-a ne e kalori4en, pyk az sym kon! vie lapeta ne se nau4ihte!
    eto q moqta dieta: bez sladko i testqno, sutrin samo plodove, qm 4ak sledobed:meso i salata, ve4erta kysno ne se qde, da znaete....otslabnah s 4 kila za sedmica, ama sportuvam super mn.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си