- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nai-poghodqshtata vazrast da stanesh roditel
нема такова нещо
aaaa Q tiho vsi4ki kvi sa tezi tapotii deto samo gi pi6ete rabirase 4e ne e normalno kvi sa tezi vaprosibojee kakvi temi?Ne6to smisleno pi6ete pls
![]()
NO COMENT
YOU CANT SEE ME!!!
Mn filmi gledate (nqkoi samo)
YOU CANT SEE ME!!!
порняк особеноПървоначално написано от KaL1StRa^^
![]()
абе ти в к'во у-ще учиш и в к'ъв квартал живееш... к'ви са тез' работи десетина момичета тук, десетина там родили на по 13-14-15год...Първоначално написано от temito
баси...човек ще си помисли, че живееш в няк'во гето... и съучениците ти са от черньо нагоре...
не казвам, че няма и такива 'майки' на по 14години... ама ти май малко се поизхвърли...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
xxaaxxaxa mn se qdosva6 ko se zanimava6 s takiva zabludeni hota![]()
YOU CANT SEE ME!!!
абе, не бе, аз не се ядосвам... ама като 'почнат така да преувеличават... и да си вярват... и к'во чули к'во недочули... повтарят като папагали няк'ви историии дето...Първоначално написано от KaL1StRa^^
и как пък така половината дето тука писаха в темата (дето 80% са грубо ок. 16год) като били излезли с няк'во малко хлапе и хората си помислили, че т'ва им е сина/дъщерята...
аз имам малък племенник и винаги когато съм излизала с него всеки (който не ме познава мн добре) си е мислел, че е по-малкият ми брат... 'щото и той е със светла коса като мен и с бяла кожа... и никой до сега не си е мислил, че може да ми е син...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ami da are FUCK YOU ebal sam vi vsi4ki lajlivi kopelenca tva sa bezsmisleni temi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
А някой от тея момичета б1лгарки ли са... шото повечето са.. как да го кажа... черефтета... т.е ромски чеда... те обичат да се женат на по 12-13-14 години..![]()
![]()
Еми така е. Безплатния секс винаги ш'ти излезе по-скъпо от платенияПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Аз бях на 13, когато се орди братовчедка ми и бях твърдо убедена,че ей сега веднага мога да си родя и да си гледам бебеСекс правих за първи път четири и половина години по-късно
Полсе пък бях адски навита да си родя детето веднага щом замина да уча в София, много романтично ми се виждаше да живеем с таткото в Студентски град и да гледаме бебче.
(както мен са ме гледали там моите родители). Да, ама не
Минаха две години в лутане с безумни връзки, докато срещнах мъжа на живота си и действително човека, който искам да е баща на къдравите ми хлапета. Сега обаче той смята, че сме малки
, за да гледаме бебе и ще чакаме може би още година- две. Т.е. евентуално, би трябвало да родя на около 25. Според мен няма най-добра възраст. Зависи от много фактори и най-вече от това с какви средства ще бъде издържано това дете - дали можете да ги осигурите така, че да покривате и своите нужди или ще трябва да се лишавате от важни за вас неща в името на детето...Зависи от това дали мислите, че можете да се справите с бебе и висше образование наведнъж. Дали искате кариера или не. Просто много фактори. От всичко, което съм изчела в богатия си бебеискащ опит, знам,че най-добрата възраст за раждане на първо дете е 20 - 27, за второ 27-31 и вече трето от там нататък
Бременностите обаче след 35 години се водят рискови, особено за жени, които ще раждат за първи път. Така че хубаво си правете сметката с кариерата, образованието, татковците и т.н.
А за 14годишните майки...Ще да е нова мода. По мое време само една наша съученичка роди...и то в 10 клас, което значи, че е била на 16...Надявам се, както каза някой, да са изолирани случаи, защото просто не знам какво биха могли да дадат като възпитание и ценности на едно дете, като самите те все още са деца.Ох, дълго стана и се надявам,че не съм прозвучала много назидателно![]()
Не съм попадала често натакива млади майка, но съм виждала. Искам да подчертая, че са българки, защото има много предрасъдъци, че толкова млади забременяват само момичета от малцинствата. Напротив, има много българки в това положение. Причината е липсата на сексуална култура. За мен не е нормално едно дете на 14 год. да роди. Та това дете не може да се грижи за себе си, а да не говорим да гледа дете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ucha v savsem normalna gimnaziq i jiveq v ne tolkova losh kv.....a i se zamislih za tva neshto poneje ne samo poznavam takiva momicheta,ami i sa mi razkazvali za momicheta,koito sa rodili po na 14-15 i opredeleno ne sa bili ot malcinstvata
a i temata ne beshe za tova,ne sam se izrazila pravilno moje bi....iskah da pitam na kolko spored vas e normalno da imash dete,na 20-25-30 godini....
идеалната възраст? 27-30![]()
Идеалната възраст е определено някъде между 25-30
![]()
Робинята на Quench
когато се чувставш готов,все пак това е човешки живот...
Емииии най-добре да е между 20-30 години..
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Първоначално написано от jony
![]()
На4и викаш време ми е ве4е?
![]()
Робинята на Quench
Ееееми да.... ама чакай твоя "жребец" да порасне малкоПървоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
v stoli4niq kvartal hristo botev srednata vuzrast za rajdane e 12-13 godini
Дъ бест аватар от галерията
Za f-4eto 18-19-20 za m-4eto 24-25-26
za men jenite na 22-23 do kam 25-26
a za majete 24-25 do kam 27-28
tva e za parvo dete
Тая па..не си ли се замисляла,че повечето момичета искат да продължат да учатПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...