.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Guest
    bratov4edka mi e na 23 godini i e bremenna za vtori pat a maja i e s 7 godini po golqm -? tova spored men za maja e normalno a za jenata leko rano
    parvoto dete se rodi mesec predi tq da navar6i 21, a toi be6e na 27
    no toi ima pari a tq ne raboti i ne u4i a samo se griji za decata...

Момичетата след 16 мечтаят един ден да бъдат облечени в бяло. Те искат веднага щом навършат 18 и да се женят. На 19 обаче размислят и почват да учат. Някои от тях се женят докато са студентки, други преди да станат студентки. Повечето пък искат да завършат, чак тогава да се оженят. Начи горе долу към 25-26. Нататък вече им се струва много късно за брак За момчетата ... пффф тия индивиди искат всичко от А до Я. Могат и на 20 могат и на 90

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Момичетата след 16 мечтаят един ден да бъдат облечени в бяло. Те искат веднага щом навършат 18 и да се женят. На 19 обаче размислят и почват да учат. Някои от тях се женят докато са студентки, други преди да станат студентки. Повечето пък искат да завършат, чак тогава да се оженят. Начи горе долу към 25-26. Нататък вече им се струва много късно за брак За момчетата ... пффф тия индивиди искат всичко от А до Я. Могат и на 20 могат и на 90
    hahaha
    v moq klas na momi4etata im e me4ta da se ojenqt vednaga 6tom akto zavur6at i posle da rodqt hahahaaha jalko za mene togava za-po4va celiq jivot ami za mene nai dobrata vuzrast za deca e nqkude mejdu 30-35-6 nz haha ne mi kazvaite sa 4e e vredno za maikata moje da ima problemi.. moje i taka da e ako pafka6 ima6 slab organizum pretovaren i tn ... pri mene da 4ukam na durvo vsi4ko si mi e zdravo.. mislq 4e dokato moje6 trqbav da kuponqsva6 a posle idva deteto to si e golqma otgovornost i trqbva da mu se obru6ta vnimanie i da e obgradeno ot liubov(za da stane pulnocennen 4ovek) za6toto v kraina smetka nie sme takiva kakvito roditelite ni sa ni napravili
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Повече от фен
    Нормалната възраст да станеш родител е около 25-26 години, когато знаеш кой си, какво искаш от живота и си стъпил здраво на земята с 2та крака, защото едно дете не е малка грижа.1 минута кеф и после 18 години издръжка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си