- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nai-poghodqshtata vazrast da stanesh roditel
bratov4edka mi e na 23 godini i e bremenna za vtori pat a maja i e s 7 godini po golqm -? tova spored men za maja e normalno a za jenata leko rano
parvoto dete se rodi mesec predi tq da navar6i 21, a toi be6e na 27
no toi ima pari a tq ne raboti i ne u4i a samo se griji za decata...![]()
Момичетата след 16 мечтаят един ден да бъдат облечени в бяло. Те искат веднага щом навършат 18 и да се женят. На 19 обаче размислят и почват да учат. Някои от тях се женят докато са студентки, други преди да станат студентки. Повечето пък искат да завършат, чак тогава да се оженят. Начи горе долу към 25-26. Нататък вече им се струва много късно за бракЗа момчетата ... пффф тия индивиди искат всичко от А до Я. Могат и на 20 могат и на 90
![]()
hahahaПървоначално написано от BAYO
v moq klas na momi4etata im e me4ta da se ojenqt vednaga 6tom akto zavur6at i posle da rodqt hahahaaha jalko za mene togava za-po4va celiq jivot ami za mene nai dobrata vuzrast za deca e nqkude mejdu 30-35-6 nz haha ne mi kazvaite sa 4e e vredno za maikata moje da ima problemi.. moje i taka da e ako pafka6 ima6 slab organizum pretovaren i tn ... pri mene da 4ukam na durvo vsi4ko si mi e zdravo.. mislq 4e dokato moje6 trqbav da kuponqsva6 a posle idva deteto to si e golqma otgovornost i trqbva da mu se obru6ta vnimanie i da e obgradeno ot liubov(za da stane pulnocennen 4ovek) za6toto v kraina smetka nie sme takiva kakvito roditelite ni sa ni napravili
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
Нормалната възраст да станеш родител е около 25-26 години, когато знаеш кой си, какво искаш от живота и си стъпил здраво на земята с 2та крака, защото едно дете не е малка грижа.1 минута кеф и после 18 години издръжка.