.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на I_ve7o
    mi ... v na6ata lavka se prodavat plodove taka 4e plodove biskvitki hogarenas.. beikrous soleti kubeti .. i taka ;]]

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Цитирай Първоначално написано от VirtualReality
    Цитирай Първоначално написано от Imaginar4e
    Активия или Corny+айран
    Диета с Сorny? Забавно...
    На даскало ям Bakerolls, или си купувам айрян (или айрАн? все тая...), понякога си карам и само на дъвка + вода.
    Corny opredeleno e po-dietichno ot BakeRolls!Razbira se,tozi,deto e samo zarnen miks ili s cherechite...Ostanalite s chokolad-ne,vapreki,che i te sadarjat savsem malko chokolad-viziram chokolad,banan i musli!
    Inache az ne obicham da iam v uchilichte,chak kogato se pribera!

Правиш ли разлика между диетично и калорично? Защото Корнито е всичко друго, но не и диетична храна, при положение, че е фрашкано с калорийки, които чакат да бъдат изгорени
    в едно Корни има приблизително около 220 кал като се има предвид че в у-ще орекарваш близо 6-7 часа мислиш ли че тея калории са много...освен ест ако не си на някъв режим с по 500 кал на ден, коет е лудост. И освен тва е мнооогооо по-добре да изядеш едно корни вместо една вафла примерно та дори и бейк ролса дет е бая мазничък и кал са му повече!!!!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Бейк РоУз
    Когато съм на диета-не ям.Пия натурални сокчета в даскалото
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Фен
    Град
    България
    Честно казано аз съм против диетите.От тях просто няма смисъл.Веднъж се живее и по-добре живей без лишения, наслади се на всичко!!!но да ти кажа чесно, щом си на диета по-добре си носи от вкъщи яйца(2бр.)!

Супер фен
    ц..ц...ц.. На мен вече (слава Богу) ми дойде акъла в главата и не пазя диети и си се чувствам страхотно. Но като бях на диети и ... значи сутрин не закусвах, на обяд си купувах някъв хамбургер и обикновено не го изяждах докрай ... но квото и да става недей гладува щото аз съм гладувала и после си изпросих яко

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами аз по принцип не ям в дакало ...свикнала съм да не ям ..аи не си харча парите за храна като мога и в нас да си ям ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами най-често съм на тъмно син "Орбит",но когато много ми се дояде ям солетки или в краен случай Бейк Роус (не че е много диетично де,но все пак )
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си