- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ядете в училище когато сте на диета?
mi ... v na6ata lavka se prodavat plodove taka 4e plodove biskvitki hogarenas.. beikrous soleti kubeti .. i taka ;]]
в едно Корни има приблизително около 220 кал като се има предвид че в у-ще орекарваш близо 6-7 часа мислиш ли че тея калории са много...освен ест ако не си на някъв режим с по 500 кал на ден, коет е лудост. И освен тва е мнооогооо по-добре да изядеш едно корни вместо една вафла примерно та дори и бейк ролса дет е бая мазничък и кал са му повече!!!!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Бейк РоУз![]()
Когато съм на диета-не ям.Пия натурални сокчета в даскалото
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Честно казано аз съм против диетите.От тях просто няма смисъл.Веднъж се живее и по-добре живей без лишения, наслади се на всичко!!!но да ти кажа чесно, щом си на диета по-добре си носи от вкъщи яйца(2бр.)!
ц..ц...ц.. На мен вече (слава Богу) ми дойде акъла в главата и не пазя диети и си се чувствам страхотно. Но като бях на диети и ... значи сутрин не закусвах, на обяд си купувах някъв хамбургер и обикновено не го изяждах докрай ... но квото и да става недей гладува щото аз съм гладувала и после си изпросих яко![]()
ами аз по принцип не ям в дакало ...свикнала съм да не ям ..аи не си харча парите за храна като мога и в нас да си ям ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ами най-често съм на тъмно син "Орбит",но когато много ми се дояде ям солетки или в краен случай Бейк Роус (не че е много диетично де,но все пак)
f@nt@zi@