.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Какво ядете в училище когато сте на диета?

Думата е ваша
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

po princip sum protiv dietite.. ponqkoga si vzimam qbulka po prostata pri4ina 4e iskam da si subera pari za neshto a nashte ne sikat da mi go vzemat a btw edna sau4eni4ka sega e na dieta i qde hogarenas (biskvitkite) shtoto bili dieti4ni li neshto takova

Повече от фен
    ми аз никога не съм на диета, но като съм първа смяна ям някакъв плод(абълка, мандарина или портокал) или си купувам плодово мляко данон. а добра идея е може би да ядеш активиа

Град
    In The Heart of Darkness
    Аз диети не пазя и никога не съм пазила! тъпо е поне спорем мене- ако нещо искате да отслабвате или да ставате стегнати -спортувайте а недейте да гладувате.
    Когато ми се яде си ям много има просто дни в коит охич нямам апетит и тогава все едно съм на диета - но не е умишлено-просто не ми се яде.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

amiiii..az s1shto ne s1m mn po dietite..ama po temata..ogranichavam se s airqn danone..ili 1 airqn i edin sok..ne e tolkova zle ..i nakraq neizd1rjash iiiii za hanburger ..ligavq se..bravo na tezi s volqta..az ne s1m ot tqh..chakam da stane chudo
    обичкам си наскоОо!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми или си вземи някакъв плод(банан, ябълка и т.н) или .. не яж нищо, какво са няколко часа? Карай го на дъвки и вода(което не е полезно, смисъл да дъвчеш дъвка на празен стомах, защото може да си причиниш язва)или яж активия или кисело мляко(раздрусай го да стане като айрян )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

qbulka,portokal,aktiviq ili hugarenas...a nai 4esto salati 6toto do na6to daskalo praqt mn qki :}

Активия или Corny+айран
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз не пазя диети, само веднъж преди балетен изпит ми се наложи. След това никога ..
    Тогава карах на марули, яйца и кисело мляко. И понякога риба. В даскало си носих храна.. много ми беше специална диетата.
    А сега мокра тежа 44 кг ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

edna piqtelka ne e na dieta no ne i se qdat gadnite djobove v daskalo i si nosi ot vku6ti 4eren hlqb filii namazani s maslo,sirene i zelena salata...moje da probva6 sig ne e lo6o i opredeleno e po dobre ot pizza s kola ili diuner :P

aaaaaa sega se setih ima sandvici BONUS FITNES i te stavat

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от sladko`eFche
    edna piqtelka ne e na dieta no ne i se qdat gadnite djobove v daskalo i si nosi ot vku6ti 4eren hlqb filii namazani s maslo,sirene i zelena salata...moje da probva6 sig ne e lo6o i opredeleno e po dobre ot pizza s kola ili diuner :P

aaaaaa sega se setih ima sandvici BONUS FITNES i te stavat
    Кви пък са тея сандвичи?

te sega sa novi ne sum gi qla no kazvat 4e sa diei4ni 6toto nqmat bra6no... s hlqb bonus,s file i lukanka mislq i sus sirena,presen piper i maslini
    tova sum razli4ni vidove

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не ям на даскало, пък и никога не съм била на диета

Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Imaginar4e
    Активия или Corny+айран
    Корни?!? Ами после къде ще изгори калориите?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Аз не пазя диети, само веднъж преди балетен изпит ми се наложи. След това никога ..
    Тогава карах на марули, яйца и кисело мляко. И понякога риба. В даскало си носих храна.. много ми беше специална диетата.
    А сега мокра тежа 44 кг ..
    Колко си висока,ако не е тайна?

Град
    на границата между доброто и злото
    Активия или Corny+айран
    Диета с Сorny? :D Забавно...
    На даскало ям Bakerolls, или си купувам айрян (или айрАн? все тая...), понякога си карам и само на дъвка + вода. :)

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мразя да ям в у4илище, гадно е, ям само когато няма да се прибирам (2-ра смяна съм)

Хугаренас не са диети4ни, за диета трябва да ядеш 3 бисквити на 2 4аса или нещо подобно, пише го на опаковката
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Пловдив
    Ябълка +1,2 сухара.Ако ми се пие нещо,си взимам минерална вода,чай с мед или кафе 2 в 1

Guest
    Qm biskviti ili soleti s kiselo mlqko 2 %
    A ponqkoga qm sutrin predi u4ili6te prepe4ena filiika s 4ai ili Fitness ot Nestle s mlqko!

Qm biskviti ili soleti s kiselo mlqko 2 %
    A ponqkoga qm sutrin predi u4ili6te prepe4ena filiika s 4ai ili Fitness ot Nestle s mlqko!
    Tozi "gost" bqh az!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от VirtualReality
    Активия или Corny+айран
    Диета с Сorny? Забавно...
    На даскало ям Bakerolls, или си купувам айрян (или айрАн? все тая...), понякога си карам и само на дъвка + вода.
    Corny opredeleno e po-dietichno ot BakeRolls!Razbira se,tozi,deto e samo zarnen miks ili s cherechite...Ostanalite s chokolad-ne,vapreki,che i te sadarjat savsem malko chokolad-viziram chokolad,banan i musli!
    Inache az ne obicham da iam v uchilichte,chak kogato se pribera!

Супер фен
    Мм аз 9 часа си седя без да ям там,само се случва 2-3 пъти в седмицата да си купя някое малко натурално сокче.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Цитирай Първоначално написано от VirtualReality
    Активия или Corny+айран
    Диета с Сorny? Забавно...
    На даскало ям Bakerolls, или си купувам айрян (или айрАн? все тая...), понякога си карам и само на дъвка + вода.
    Corny opredeleno e po-dietichno ot BakeRolls!Razbira se,tozi,deto e samo zarnen miks ili s cherechite...Ostanalite s chokolad-ne,vapreki,che i te sadarjat savsem malko chokolad-viziram chokolad,banan i musli!
    Inache az ne obicham da iam v uchilichte,chak kogato se pribera!

Правиш ли разлика между диетично и калорично? Защото Корнито е всичко друго, но не и диетична храна, при положение, че е фрашкано с калорийки, които чакат да бъдат изгорени

Когато си поставя за цел да съм на диета гледам да ограничавам максимално .. защото хапна ли нещо после ми се яде още и още. Затова на училище специално не ям нищо, когато съм на диета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си