Седя и си мисля защо когато някой яде пица, тостер, баничка, мит с кремвирш, милинка, сиренка, фавла, чипс, снакс, кроки, айрян, и т.н, никой не му обръща внимание. А веднага когато някой изкара я ябълка, банан, круша, краставица, домат, пресен лук, салата в кутийка, мандарина, портокал, кайсия и всички започват "оле глей го тоя кво носи".. дрън дрън.. супер тъпо е, според мен.
Е, напоследък, реших, вместо да се тъпча с нездравословни храни от лафката и околните магазинчета около даскало, да си нося някакви плодове и зеленчуци от вкъщи и да си ги ям в даскало, също така не пропускам да си взема шишето-литър и половина-минерална вода и отпрашвам към даскало. И като си извадя, примерно ябълката, и всички ме гледат супер странно и се смеят някви.. то по-скоро аз би трябвало да им се смея, щот те се тъпчат със супер малоумни закуски и т.н.
Добре, защо се получава така?! Защо вместо около даскало да продават здравсловно ядене, те продават разни тестени буклуци с мръвка?!?!?! И защо е възприето в даскало да се тъпчиш с такива работи?!?!?!??!?!??!?!?!