.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен Аватара на jony
    Град
    София

Най-нестандартното място, на което сте правили секс е?

Темата е ясна, но освен това искам да добавя още един въпрос:
    От всички места(нестандартни), на кое ви хареса най-много?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

CeKc ИгРачка
    Guest
    Ами.. правил съм го на доста места.. в паркове, кафета , тоалетни на кафета... спалня, земята , асаньор (ама е много тясно и е трудно) и на плажа... ама най ми хареса в асаньор

Котенце
    Guest
    Ами в гаража хахаха на всякъде ми харесва само да ми е кеф и да ме чукат

Guest
    mi niama takova misto

Град
    Пловдив
    ми доста места са- в градинки,коли,мазета,терас ,на едни камани на морето беше много хубаво,но и много страшно-там най-много ми хареса
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Има много такива теми!
    Иначее правила съм го в морето на плажа на скалите..в паркове в тоалетни на кафе дискотеки..(егати опашката имаше ) в асансиор..наистина е доста тясно..по тераси абе каде ли не по принцип обичам нестандартни места
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Върху покрива на една сграда , на тавана на едни блок и в кола .
    Най ми хареса хърху сградата

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Guest

b0b

Еми на един лагер имаше 4 човека в стаята и са ебахме без да разберат, мм във вход, във даскало ;]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NeVeN4o`f
    Върху покрива на една сграда , на тавана на едни блок и в кола .
    Най ми хареса хърху сградата

na tavana na blok,na pokriva na edin drug blok,v kola,na moreto(vav moreto i na plaja),gradinki,peiki,v daskalo.....mnogo sa
    no opredeleno nai-golqma mi beshe trapkata na pokriva na bloka
    v toaletna na nqkoe kafe ne sam go pravila,no da vi kaja ne mi izglejda tolkova romantichno

В даскало в класната стая на скали варху покрива нан ашия блок в асансиор в парк на пейка в кафене.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Голям фен
    В леглото...
    Животът е БРЯГ!

ima i drugi takiva temi
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    pokriv, kola, uniwersitet,terasa

Мега фен
    Град
    SF
    Хм.. ами най-ми хареса на морето като бяхме една ве4ер на терасата на квартирката Само дето направихме кефа на доста хорица, вклю4ително и на едни де4ица, които си ни зяпаха съвсем опткровено, но все пак ме утешава, 4е беше на све4еряване и сигурно не са видели много

Робинята на Quench

ахуихахуахуха

на покрива на училище,в басейн,на брега на морето,по тоалетни в кафета,клубове,дискотеки..н о най интересното е,че дори когато сме в апартамент обича нестандартните места-на пералнята,на масата(макар да е малко неморално)на бюрото,в банята..общо взето само когато съм уморена е на легло
    *И*вСиЧкИ*СтАнАхА*ЕдНаКвИ*П

ми за сега с мъжо ми се ограничаваме само в у тях тъй като времето не ни го позволява... студеничко е като се постопли имаме доста планове за разнообразяване на секса ..

В пералнята на центрофуга.

Град
    София
    miiiiii nz v spalnqta hahahahaha nai si obi4am.... mnogo bih iskala v kubinka na lift da go pravq v asansiorr na plaja V MORETO....
    no za sega samo v kola..
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Има много такива теми, а иначе последното за което се сещам... в един ресторант в склада с една сладка сервитьорка, сложих я върхо касите с разни там питиета и чували с картофи

ми в кабриото на приателката ми беше мн яко че нищо не те ограничава като във обикновена Кола

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не съм на нестандартни места. Засега само на легло,на пода, на фотьоил, върху маса .. а и в тоалетна/баня.. това май е малко по-нестандартно от другите. Ама не се брои все пак. И там никак не ми е хубаво, трябва да направя огромна чупка в кръста и ме боли после.. схващам се.
    Иска ми се и на другите места .. сега като се постопли времето, няма да има нужда да седим само под покрив, както се вика.. хоуп соу.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

В сградата на Софийския университет....тръпката беше уникална, но е адски прашно и мръзничко там
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Ами...аз като се замисля маи съм го правила само в кола и в кенефа на един магазин ама маи в кенефа беше по-яко, ама в леглото си е най готино
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

\/ mmm интересни места като ми дойде и на мен времето ще пробвам и аз!...но дотогава...ще стоя и ще се кефя на вашите историики...ние българите сме били с много голяма фантазия...това го установих от няколко теми които 4етох... баща ми ми разказа как го направил в един басейн с една рускиня....правил го и във вана оба4е много се хлъзгало и щял да удави моми4ето

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CeKc ИгРачка
    Ами.. правил съм го на доста места.. в паркове, кафета , тоалетни на кафета... спалня, земята , асаньор (ама е много тясно и е трудно) и на плажа... ама най ми хареса в асаньор
    az pak v kuhnqta v mivkata v kenefa pod kenefa na spalnoto 6kaf4e na biuroto v kutiqta na kompa na stola na kilima pod kilima na pokriva v kumina v katafalka v lineika aide stiga tolko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си