.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Pepinceto23
    Guest

Гаджето ми май е гей!!!!! ПОМОШШШТ!

Аз съм момиче на 15 години от Бургас. От няколко месеца, обаче, ми надува главата с приказки от сорта на Колко хубаво тяло имал Гошо. Какъв стегнат гъз имал Борко и такиа извратени работи! Преди 3 дена бяхме с приятеля ми на среднощна бар-дискотека. И там имаше един сервитьор който сервираше напитките на нашата маса. Нямаше вид на гей. Обаче постоянно си хвърляха някакви погледи с приятеля ми!! Често идваше и сядаше на масата до гаджето ми без причина и си лафеха! Проблема дойде после, когато приятеля ми отиде до тоалетните. Аз се разтревожих за него шот беше пийнал доста и отидох с него и нали го чакам пред вратата съм се облегнала. Обаче глеам бармана влиза в тоалетните и влиза във вратата дет е приятеля ми!! Аз се изненадах много, но си помислих, че зад вратата има множко кабинки. И първо излиза приятеля ми, но аз не отидах с него вътре, ами изчаках бармана. След малко излиза и той, и кат ме подмина ми се узмихна супер подло и мазно! Нямаше никой наоколо и влезнах във вратичката и ко да вида-супер тясно, едва се побират 2ма души!! Оттогава избягвам гаджето си, гадно ми е, но искам помощ и тогава ще вида какво да правя! Вие какво мислите?

ако сте правили секс - значи е бисексуален...

ако обаче не сте - може да те ползва за параван, че 'уж' е хетеросексуален... пък да си го влекат момчетата/мъжете
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на koalka
    Даа, може да е и би.

Guest
    sled meseci hodene s tvoq priqtel da razbere6 4e e gei ili bi super

Guest
    siguren sam 4e ako rolite bqha razmeneni .. ti be6e mom4eto i barmana be6e barmanka... tazi situaciq 6te6e da bade interpretirana kato ne6to napalno oniknoveno... za zadnite 4asti toaletnata i t.n....
    ehh deskriminaciq

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Mоже би е бисексуален, ако харесваше момчета едва ли щеше да е с теб...

Ние няма как да ти помогнем!
    Това психично отклонение лечение няма.
    Light The Universe

Pepinceto23
    Guest
    Правили сме секс. И за двама ни беше за първи път. Ама се пак не знам. Тревожа се. Ами ако наистина ме използва за "параван"?!?!?!? Гадно ми става още при самата мисъл за тоалетните (защо тук няма човече което повръща?!)

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Еми виж сега, ако е би, кофти.
    Най-добре е обаче да си поговорите за това, а не да го отбягваш!!! при всички положения!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Forslor
    Guest
    ПЪРВО ПОМОШШШШШТ така ли са пише ..........цензура........... ?!?!?!?!?!!?
    Второ говориш с него за да се изясните кой ще мъжа и кой жената в бъдещата връзка ако има такава и започваш да посещаваш училище по редовно.

Град
    София
    mi mili4ka govori s nego to4no i qsno da ti kaje i dade obqsnenie@ tva e @
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

да..и според мен е редно да поговориш с него,но този разговор трябва да бъде много деликатен,защото съм останала с впечатлението,че хората с отклонена сексуална ориентация са агресивни когато стане въпрос за това.Пожела вам ти успех..дано да не е това което ти си мислиш..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pepinceto23
    Правили сме секс. И за двама ни беше за първи път. Ама се пак не знам. Тревожа се. Ами ако наистина ме използва за "параван"?!?!?!? Гадно ми става още при самата мисъл за тоалетните (защо тук няма човече което повръща?!)
    От тва на мене ми стана ясно цялата работа,повечето хора правилно,късай да ти се маха тоя перверзник от главата.

Ако сте правили секс значи е БИ ако не се значи е чист ГЕЙ
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

razpitai go
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Guest

Nikifpr

Spoko tova ne ozna4ava 4e ne te haresva i az sam mom4e i si imam gadje .dori bih kazal seriozna priqtelka no sam go pravil s mom4eta ..tova behse po skoror zaraznoobrazie suguren sam 4e te obi4a

:)

Говори с него не бързай да се съмняваш .. по-нагоре в коментарите бяха подметнали,че хората с " изкривена" сексуална ориентация са малко агресивни и това е много вярно.. не бързай да си правиш изводи преди да си разбрала каква е самата истина пък ако е гей и ако те е лъгал ше му порасне носа шегуам се.. дано всичко да е ОК
    Fuck me I`m famous..

Пълно Би
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Guest
    Ne si sigurna kfo e prail f wc-to ... Moje da sa se ebali ili t.n no moje da sa pafkali treva narkotici ili neshto dr...Za men poo skoro e vtoroto .. i dvete sa ednakfo loshi de..

хаха Ами 99% е Би или те използва като параван.. Успех
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    mnogo kofti mu4a se da pomislq kvo bih napravila ako tva mi se slu4i na men ama ni6to ne se se6tam mojebi trqbva da pogovori6 s nego i da 4ue6 negovat versiq kvo e stanalo..vupreki 4e ne mislq 4e sa si govorili sa pletki a i da e stanalo ne6to...moje da e bilo samo momenti izjivqvane ..znam li i az..edinstveniq na4in e da govori6 s nego da vidi6 kvo 6ti kja..uspeh ..dano ne e nai-lo6oto
    no exit

bombon4o
    Guest

predlojenie

Kato pro4etah chqlta tazi prostotiq si misleh dali avtorkata na temata ne iska da napravim torika az tq i priqtelq i she bade gotino i az sam ot burgas na 17 dobro teloslojenie predlagam da 4ukam gadjeto i a tq she gleda
    xaxaxa neznam kak taka hem ti si ilzeznala s nego hem toi se ebe s barmana spored men e jiv gay i te izpolz va za paravan

Твърд
    Guest
    Гей е...И ние с Гейбриел така...

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Даа, може да е и би.

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    отиаш при него фащаш го за атрибутчето и с много нежен глас го питаш дали е Би..ако ти каже че се е оправял с сервитиорчето му откъсваш м****е и му пожелаваш приятен ден :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си