.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: kym momi4eta

Guest

kym momi4eta

zdraveite bih iskala da popitam momi4etata....znam 4e ima hap4eta koito ti zabavqt ili promenqt cikala ti i nqkoi momi4eta gi piqt kato s ana more naprimer za da ne im doide no ne sam zapoznata kakvoi sa teq hap4et na kakva osnova hormonalna...kakvo pravqt s cikala ti zabavqt go dokato gi pie6 ili ti preska4a 6te sam mn blagodarna ako mi dadete info i ako ste opitvali mnenieto vi
    blagodarq predvaritelno za otdelenoto vnimanie i vreme

Град
    София
    mili4ka po-dobre ne s ei zanimavai s tiq hap4eta
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Град
    somewhere over the rainbow...
    има мноооооооооооооооооооого такива теми!!!!Работете с търса4ката!!!!

Never Mind
    Guest
    Orgametril

Guest
    i kak deistvat po to4no?
    sori ma nenamerih s tarsa4kata kvoto tarsq

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Ще го обясня по възможно най-елементарния начин.Това са най-общо казано хормони.1 блистер съдържа 21 хапчета,от които пиеш всеки ден по 1 в точно определен час.Когато ги свършиш цикъла ти идва до 2-3 дни,като между 2 блистера правиш пауза 7 дена(и после започваш нов).По този начин хормоните изпращат до мозъка ти сигнал да прати до яйчниците ти друг да не произвеждат яйцеклетка имаш менструация без да имаш овулация,т.е. няма как да забременееш,след като няма какво да се оплоди.
    Тея хапчета са по-скоро за жени с постоянен партньор,защото ти е ясно предполагам,че не предпазват от болести,предавани по полов път.Други жени и момичета,страдащи от акне и хирутизъм(прекалено окосмяване) също ги взимат,защото хормоните действат благоприятно и намаляват въпросните отклонения.Хапчетата е най-добре да се предпишат от лекар-гинеколог или дерматолог(зависи за какво ги взимаш),но иначе се продават без рецепта в аптеките.ако имаш друг въпрос - питай.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Ще го обясня по възможно най-елементарния начин.Това са най-общо казано хормони.1 блистер съдържа 21 хапчета,от които пиеш всеки ден по 1 в точно определен час.Когато ги свършиш цикъла ти идва до 2-3 дни,като между 2 блистера правиш пауза 7 дена(и после започваш нов).По този начин хормоните изпращат до мозъка ти сигнал да прати до яйчниците ти друг да не произвеждат яйцеклетка имаш менструация без да имаш овулация,т.е. няма как да забременееш,след като няма какво да се оплоди.
    Тея хапчета са по-скоро за жени с постоянен партньор,защото ти е ясно предполагам,че не предпазват от болести,предавани по полов път.Други жени и момичета,страдащи от акне и хирутизъм(прекалено окосмяване) също ги взимат,защото хормоните действат благоприятно и намаляват въпросните отклонения.Хапчетата е най-добре да се предпишат от лекар-гинеколог или дерматолог(зависи за какво ги взимаш),но иначе се продават без рецепта в аптеките.ако имаш друг въпрос - питай.
    Мисля, че тя не питаше за противозачатъчни, а за хапчета от рода на Примолут-Нор,които са само за изместване на цикъла. Има тема за Примолута, но в общи линии се пият по 2-1 сутрин и 1 вечер. Започва се да се пият 3-4 дни преди датата, на която не искаш да имаш цикъл. пият се 10 дни и след 2-3 дни ти идва цикъла. може и да се пият повече от 10 дни, но не и повече от 15. не са противозачатъчни, а само регулират!

Guest
    blagodarq mnogo krem4e tova mi trqbva6e interesuvah se ako mi se naloji da ne sam neveja ina4e az samata sam probvala na4ina s povi6enata doza vitamin C koi ot dvata spored vas e po dobriq???????

Град
    София
    mi da ti kaja az ne sam mnogo sklonna da piq takiva hapcheta,no moqt cikal minava mnogo leko,smisal nqmam bolki,a i ne e tolkova silen,ima i tamponi za taq rabota....mislq che malko ili mnogo vsichki takiva hapcheta sadarjat hormoni,ako ne sa ti predpisani ot lekar ne e mnogo preporachitelno da gi piesh

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, съдържат хормони, но все пак в някой екстремен случай като бал или сватба може да ги пиеш. Аз съм ги пила 2 пъти май за море и 1 път за бала си и не съжалявам за това. беше ми много по-конфортно!

Град
    София
    da tuka si prava,az sashto shte gi piq,poneje si smqtah i izlzia,che na bala mi shte mi doide,ta ako stane taka shte pribqgna do hapchenca
    No ako e zaradi tova,che iskash da praish seks ili neshto ot toq sort,poneje dosta hora zaradi tova pitat,ne e pravilno!
    Takiva neshta se piqt samo v speshni sluchai

Град
    *in a pink dream*

Re: kym momi4eta

az sym pila "geratamin" to tyi sa vitamini,ama kato go pie6 5 dena po 2 neden i idva poprincip,a a ko ne ti doide prodyjlavai da pii6... pri mene i moi fr deistva a ina4e za da ne ti doide znam 4e se pii udyrna doza vitamin c uspeh

Град
    София
    miiii az sam probvala s vitamin C,izpih edin cql blister za dva dni ama si mi doide tochno na datata(na sledvashtiq den).....moje bi pri nqkoi deistva a pri drugi ne

Guest
    dam az pih vitamin ci posle 3 meseca ne mi doide i be6e ujast zatova napisah temata za6toto mislq 4e e dobre da se posavetvam i s dr momi4eta ako mi se naloji da si imam predstava kakvo 6te se pravi

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Тея хапчета са по-скоро за жени с постоянен партньор,защото ти е ясно предполагам,че не предпазват от болести,предавани по полов път.Други жени и момичета,страдащи от акне и хирутизъм(прекалено окосмяване) също ги взимат,защото хормоните действат благоприятно и намаляват въпросните отклонения.Хапчетата е най-добре да се предпишат от лекар-гинеколог или дерматолог(зависи за какво ги
    взимаш),но иначе се продават без рецепта в аптеките.ако имаш друг въпрос - питай.

golqm profesor
    YOU CANT SEE ME!!!

Da ne si farmaceft ?
    YOU CANT SEE ME!!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от KaL1StRa^^
    Da ne si farmaceft ?
    не,обаче родата ми са лекари и фармацевти.иначе съм информирана,защото аз самата ги взимах,а не обичам да използвам нещо,което да не знам как действа.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си