- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak da q zadovolq maximalno?
S partnirkata mi predi edna sedmica pravihme sex za purvi put pone za mentq e po opitna ot men e tova me drazni kak moga da q zadovolq maximalno nqkakvi predlojeniq ako imate .
Pak i bqh 4uval neshu za edni to4ki i ideq si nqmam kvi sa .[/img]
Училиштето е прозорец към света, но ние сме културни и изолзваме врата !!!
ami ti prosto pravi tova koeto tq ti kazva nau4i se da go pravi6 i bez da ti kazva za6toto e razli4no pri vseki mene moje da e kefi edi koq si poza neq druga prosto po vreme na seks ne q pitai ne govori tq 6te ti kaja da smenim pozata ili po burzo ne6to takova![]()
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
Seriozno ne se shiguvaite az nqmam golqm opit i tq mislq 4e o4akva pove4e ot men .... !
Споко, бе човек! Да не мислиш, че тя отчаква сексуални чудеса! При жените има едни важни неща, наречени чувства. Щом ги има дори само допира до теб я влудява.
Опитай да я следваш в желанията и. А това, че тя е с някакъв опит съвсем не значи, че иска и отчаква да си същия като тези преди теб. Нещо повече- даже може да и е неприятно да си ги спомня. Ти си важния сега, само ти имаш значение, ти опитвай, експериментирай, сложи ръка върху нейната и я следвай.![]()
Blagodarq hora. naistina ste pravi nqma smisal da si mislq 4e akto ima po golqm opit neshtu shte se promeni. 10x mnogo![]()
mojdodrugoto tova koeto spomena za gleneto celuvaneto i taka natatak .
Go pravq i tai kat se zamislq mislq 4e se spravqm dobre10x pak
Ako bqh pulno 6 mislish li 4e bih pusnal taq tema ...
дай и 500 кинта и и кажи да си купи каквото иска, по-доволна няма как да я направиш, вервай ми... дърт съм вече и ги поназнайвам тия работи вече![]()
добре.. извинявай.. но всеки от нас е бил в тази трудна ситуация.. ако обичаш ... що за мнение е това.. нали трябва да дадеш с1вет... да му кажеш как да действа.. постави се на негово место... ( ако изобщо си праил нещо до сега.. ) и му отговори като хората а не като някои селски ерген..Първоначално написано от PaRkInSoN
По - скоро е селски бек, ако мене питаш. Има чудеса много в тоя форум и всеки ден се чудя, кой/я от всичките е най-голямото.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
По темата; Действай инстинктивно, не прибързвай,целувай я много и навсякъде.Пипай тук там, няма да ти забрани мисля, даже напротив, ще и хареса. Ай и да пишеш кво е станало ей![]()
то ако не ти идва от вътре к'ъв секс си тръгнал да правиш...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Важен е не само опита, но и чувството, с което правите секс. Дори и да си перфектен в леглото, ако я няма тръпката нещата няма да се получат. Питай я какво и доставя удоволствие, следвай я в нейните желания. Сигурна съм, че тя не очаква върхови постижения, ако знае, че ти е било за първи път.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ne e vajno da deistva zau4eno kato po plan a kakto go 4uvstva6 i kakto ti idva otvatre kakto kazaha i ako ima i 4uvstvoto togava kakvo pove4e iska6... ti trqbva da useti6 kakvo iska tq kakvo i haresva i t.n. ...Uspeh!![]()
1. С времето ще натрупаш опит, то нйе става веднага
2. Има десетки такива теми, където са описани мнооооого методи, земи прочети нещо!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
10x na Vsi4ki sexa beshe varhoven blagodarq pak na vsi4ki vav toz forum unaistina ima svestni hora10x pak 4ao 4ao
![]()
Айде да си жив, здрав, прав и корав![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Хм .. не си мисли, че трябва да си много опитен, за да я задоволиш. Просто бъди самоуверен и каквото и да правиш, прави се, че знаеш какво правиш и го прави с кеф. Леле .. умирам си за такива момчета - самоуверени и надъхани, желаещи да опитат.
И когато правите секс , докосвай я навсякъде, не се срамувай .. давай смело. Бъди нежен , чувствен..
пробвайте различни пози, питай я какво и харесва. Пипне ме тук , и тук , и там - това на всеки не се кефи .. някои искат Лизни ме тук , и тук , и там![]()
Говорете свободно на тема секс, не се притеснавяй от факта, че си новак .. учи се .. кефи сеи ще стане
![]()