- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как сваляте мацки? :)
Здравейте, надявам се темата да е интересна и да има много отзовали се.
Нека всеки напише своя опит в тази област и да разкаже нещо интересно, което е помогнало да свали някоя мацка.
Тъй като аз започнах тази тема ще споделя скромния си опит.
Според мен много е важно момчето да не се притеснява и да излъчва увереност. Трябва често да се усмихва, да не бъде прекалено настоятелен, но все пак запомнете, че дори и много да ви харесва едно момиче, много рядко ще направи първата крачка.
И така за мен лично забелязах, че е по привлекателно за жените като ходя с ризи, дънки, панталони, отколкото спортно с анцузи и маратонки.
Хубавото тяло също има отношение по въпроса, аз лично изглеждам добре но ми се иска да кача още маса, иначе според мен жените не харесват прекалено напомпаните мускули, както мислят повечето от момчетата.
Друго за което се сещам е, че е по важно да си контактен, забавен, усмихнат и интересен, отколкото да си с огромни мускули. Но все пак не е лошо да имате добра физика.
ЩЕ се радвам обаче да наблегнем повече на практическата част. Например какво правите на първа среща, как карате жените да ви харесват, как правите първата крачка в запознанството и тн.
Благодаря на всички отзовали се.
Аз не свалям,те ме свалят...![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Що ти е да ги "сваляш" е , после пак тряа да ги "качваш"![]()
ехххх...скромност..скромнос ...Първоначално написано от Red.Chil
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
преди винаги съм ги лъгал и съм им свалял звезди,но по мое време момичетата по-лесно се ловяха![]()
quench,с баничка и боза не става ли вече![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
не знам
от 3 години не съм пробвал
някой да ме опресни,да сподели опит![]()
аз мацки не ловим,аз ловим кочове![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
с правата лопата...
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Нямам представа.
Само знам, че винаги е най-лесно да свалиш момиче, което не сваляш. Щото си е някво непринудено и просто си се получава. Ама като някоя ти е легнАла на сърцето и вече е некво много по-трудно и..
Абе куцо е бе. Щото поне при мен при нормални обстотелства лаф трябва да става, и се смеем заедно и да се прибираме по домовете после. А при някои специални случаи в мозъка ми тече само нещо от рода на "Тва е идеалното момиче.. Ебати колко яко изглежда.. Уау най-сетне забавно момиче(истинска рядкост!).." и т.н. разни работи дето нямат никво приложение в диалог и се преебва положението.
И така![]()
ахахахахахахахахахахахаха !
всички ни прелъсти, и даже деца ни направи, сега се чудим как да ги издържаме![]()
Изяждат ти баничката и те заливат с бозатаПървоначално написано от quench
![]()
Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
С естествено държание,рошава коса и козя брадичка.
Отчаяните 'пичаги излезнали "на лов" с излъскани обувки,гел на зализаната косичка и безцветен лак за нокти си приличават от километри.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Хаххаха... С чар и сексапил![]()
![]()
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
s avtomat?![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
temata - typa
avtora - balyk
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
Много е относителнно, кой какво разбира под сваляне!
На мен ми е МНОГО по-лесно да заговоря и да флиртувам лека по лека със съвсем не познати моми.Някак си всичко ми идва от ръки и върви гладко демек правя обратната връзка със себе си и така успявам.
Но ако е някое момиче за което си мисля по цял ден харесал съм я отдавна,е тогава направо съм друк болкирам тотално.![]()
Light The Universe
Az se 4uvstvam povalena napravo,ne svalena sled vsi4kite psotove![]()
Look deep inside me ...
Бирата- недостатъчна.Първоначално написано от Вълка
![]()
Импровизация (ако става въпрос за нещо непринудено), а за нещо по-така...работата става далеч по-сложна, както каза БорнФромПейн.
влюбен съм в теб!Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
хм...тва да свалиш момиче си е цяло изкуствоИма 2 типа момичета - които си падат по надути мъжкарчета дето се праат на кой съм аз и момичета, които си падат по всъщност свестните
За първите нямам какво да кажа - то е ясно (самочувствие, мускули и секс) За вторите е важно да не се преструваш на нищо щото рано или късно се разбира; да бъдеш мил и любезен, ама да не я оставяш да ти се кача на главата, щото веднъж пуснеш ли ги оправия няма
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Водка ''Калашников"?Кат оная дет я гледахме веднъж (на една велика форум среща с Магесника кат ядохме боб)...под формата на автомат...Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
as nai obi4am da svalqm momi4eta s lopatata
probval sam i s motika ama si e drugo s lopata![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.