- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- От къде си купувате дрешки?
Не че нещо, но Zara е испанска фирма, а голяма част от нещата й се шият на ишлеме в България.Първоначално написано от Анонимко
И се пише италиански.
Дрехи си купувам от много места. Различни малки магазинчета, в които има по-голям шанс да е останало нещо хубаво, имам и нюх към разпродажби в по-марковите магазини.
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Hmm..Kupuvam si drehi vseki put ot razlichni mesta .. Kecove - Fabrik,Insomnia,Boardshop,Muhomorka (makar che tam ne e golqm izbora)..maratonki - converse .. abe obshto vzeto za kecovete sm po - pretenciozna .. inache iam i nqkolko dreshi ot second hand .. iii s fabrichni defekti obojavam ;]]] abe razli4no e .. koet me grabne tova e moeto :P
има един магазин в моя град на който съм редовен клиент и най-вече от тома си купувам дрехите,не са нито евтини нито прекалено скъпи а и най-вече се чувставм удобно с тях.майка ми и баща ми не ми купуват дрехи поради простата причина че не знаят какви дрехи искам аз и много рядко уцелват в десетката и то най-често с някоя блузка...моята работа е да обиколя по магазините да си харесам нещо и след тва да съобщя цената вкъщи!![]()
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Купувам си дрехи от различни места, Варна е голям град и имам избор.Някои дрехи ми ги носят от Германия.Отдавна нашите не ми избират дрехите.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Като ми хареса нещо си го купувам, рядко са маркови.
ако нищо не ми хареса от магазините в моя град, пазя си парите докато си намеря нещо хубаво и евтинко-тва предпочитам. в краен случай или когато имам работа в Софеа пазарувам и от там. за някакви поводи си купувам и по-скъпи дрешки. имам маркови доста, но са от Левис всичките.
няма любов
от софия си пазарувам
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
ми от различни места...
напоследък се поовлякох по разни маркови парцалки,но не само такива имам.
Еми аз имам и маркови и по-евтини...маркови имам няколко чифта боксерки, 2 панталона, 1 риза и 4 тениски, останалото са от тук от тамНай-ного си купувам от Даная, ама тая на Ботев, щото другата до Славейков няма мъжко
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Mi az imam markovi a imam i obiknoveni, ne obi4am nqkoi da se fuka 4e nosi drexi na marka mnogo e snobsko ,kofti nqkvo.Vajnoto e da sa stilni i da mi otivat ina4e kupuvam ot vito6ka,xalite i NDK- tova bqx az de
Най-важното от всичко да са ми удобни и да ми харесват. Имам съм дрехи и обувки, които не са маркови и такива, които са. Имала съм толкова много ,които не са маркови, купувала съм ги главно, защото са евтини.Обаче те се късат, протриват се и вече не стават за нищо, особено обувките, които на втория ден вече са скъсани и са в кофата. Това ме накара да си купувам вече само маркови.
Хъм не си го купавам както казах майка ми е дизайнер тя прави дрехите по моя вкус и шивачките ги шият безплатно хаха дрехите са много маркови и готини.
Браво за изказването =D> И аз съм така, а за място от Пловдив, главната халите и т.н. ...Първоначално написано от sweety_catty
... k33p w@lkinG ...
Купувам си винаги качествени маркови дрехи,така съм свикнала.Например отивам в Мола и пазарувам,както аз си знамНай-често пазарувам от :Terranova,Benetton,Mango,TallY Wejil,Caliope и други
Не съм надута,а просто съм разглезена
Скромна си !Първоначално написано от Dilian4enceto
![]()
... k33p w@lkinG ...
i az tai."na tamno" mn si me kefqt i vseki pat kogato imam vazmojnost(ot provinciqta sam vse pakПървоначално написано от Mimka_sweet
)si pazzarq ot tam,za6toto ne e mn skapo,a drehite me kefqt.a kogato nqmam vazmojnost ot tam,si vzemam ot nekvi magazini v rodniq mi grad
![]()
От където ми падне.
mene mn me kefqt na kenvelo i levis dre6kite i imam dosta no poprincip darja na tva da mi e ydobno a ne tolkova na markta
За мен не е важно дрехата да е маркова или скъпа това не ми е критерии но държа да е качествена и да няма друга като нея.Пазарувам основно в няколко магазина вярно че е доста скъпо но поне съм сигурна че имат една или две броики от модел и няма да срещна някои със същото нещо.Но ако мерна нещо някаде и ме изкефи си го взимам
mi iam nekoi markovi,no vajnoto e da sa mi udobni,ma da ne sa kitaiski bokluci!ina4e si gi kupuvam otkadet si haresam i na6te redko mi kupuvat,prost ako haresat nekoq dreha i mi predlagat da q kupat,taka de
,mama-tate ne misli 4e trea da ima6 mn drehi,az sa6to moje,da si izhar4a parite sa kade-kade po qki ne6ta!ina4e pantaloni i poli nemam mn-no bluzi da,6pt mi podarqvat predimno tva i taka!
:]
Ot magazina .... nz da sa po4nali ot drugi mesta da gi prodavat