- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- От къде си купувате дрешки?
От кофата за боклук, която е точно до нас..
Няма точно определени места, от които си купувам. Често се разхождаме с приятелки по мола и аз си харесвам хиляди дрехи. Много рядко обаче си купувам или крънкам нашите да ми дават пари. Обикновено се сдобивам с дрехи, когато излезем с тях на "шопинг" или когато ходим до Италия (случва се няколко пъти в годината, защото баба ми и дядо ми живеят там). Та като ходим до там майка ми и аз използваме случая да си напазаруваме като за Световно. Когато пък те двамата с баща ми ходят сами, ни купуват мноого дрехи. Особено ако е за Коледа и аз не съм ги навила предварително за нещо, се връщат с адски много дрешки. Иначе така, като се разхождам из мола, мога да го купя целия, но си позволявам да казвам на нашите "лелее, днес си харесах нещо уникално", само когато наистина ме е грабнало. А иначе има много малки бутици, които не са маркови, а продават страшно готини неща. Само трябва да потърсиш и изникват такива готини магазинчета... Не ми е все едно откъде са ми дрехите (не бих си взела някои съмнителни от някой пазарски щанд... (ама точно щанд... щанд, предназначен за плодове и зеленчуци), но в никакъв случай не съм снобка и не държа да са точно от еди къде си. Ако ми харесва и ми е удобно го взимаааам.
гледам да са без надписи, и да не са шарени (обичам да ми е стилно и удобно - черно, бяло и може би червено са ми любимите цветове... също оранжево с черно е убиец)
иначе нямам нищо оригинално освен едно яке и една две ризи и два официални костюма (за изпити в университета са ми)
купувам ги откъдето ми падне, но не от мола и витошка щото съм лекичко скръндзав за глупави дрехи (след нов телефон това е най-глупавото нещо за което могат да се изхарчат пари, вместо да се дадат за креативни работи като пиене и ядене с приятели)
Poprincip po4ti vs drehi sa mi ot Roxy ili Rip curl no imam i dr koito ne sa ot bulgariq 6ot patuvam super 4esto![]()
Think black..
в пловдив има ли магазин на Pepe Jeans и аkо има плс обяснете ми къде е![]()
От Универмага на центъра или от районния универсален магазин (РУМ) в квартала. Евтини дрехи за народа![]()
Нямам определено място от което да си купувам дрешки .. просто хващам една френдка и обикалям по магазините па квото ми харесаго взимам
~cLose t0 yoU~
Имам някои маркови, но не ги нося много, щот ме е жалПървоначално написано от piska_
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми в Пловдив на главната има магазини на Adidas,Benetton и още доста маркови.от там си копувам щото поне са качествени.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
hahah tova e 100% mnenie na malka fashionka ot amour. malkata po-vsi4ko li4i, 4e ni6to ne razbira6 ot marki i ot ka4estvo za drehi 6tom v tazi grafa slaga6 terranova i "tally wejil", koito prosto navsqkyde kydeto sym hodil v 4ujbina, a az baq sym hodil (na6te sa diplomati) sa standart za parcal. ina4e osven svetovnite marki ima i ne lo6i bylgarski kato naprimer capasca, a 4at pat i v sabotage i boardshop ima i bylgarski ne6ta, koeto e edin svetyl primer kato cqlo oba4e bg e dosta o6tetena ot taka nare4enite svetovni marka poradi prostata pri4ina pokupatelna sposobnost, a i mn marki v bg magazinite im sa s okolo 20-30% po-skypi ot 4ujbina kato esprit i tom tailor po neobqsnimi pri4ini. imenno zatova se radvam kato si kupq ne6to bylgarsko (kolkoto i rqdko) vmesto nekva leibylka kato dilian4eto fa6ynkataПървоначално написано от Dilian4enceto
![]()
ami koito mi haresat imam i markovi imam i takiva ot obiknovennite magazini
Abe vie typite li ste ili da???! Vyprosyt :"Ot kude...?"ozna4va ot koi magazini....
A po temata:az nai-4esto si kupuvam ot Kenvelo,Terranova,Mango,Caliope,Replay ili Beneton![]()
kupuvam gi ot magazina(kakto i vs ostanali)
nosq kakvoto mi dopadne i na6te se primirqvat s re6enieto mi,stiga da ne sloja drehata samo 1 pat...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
1.винаги аз сама си избирам дрехите
2.каквото ми хареса откъдето и да е си го зимам.
много оби4ам да си купувам от илиянци(може да зву4и селянско но на мен много ми харесва) или от данаята!
И аз съм тъй.Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
ОТ МАГАЗИНА ,НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ 2 УПОТРЕБА
от пазара,или понякога дрехи втора употребва,има такива дет изглеждат като нови,не мисля 4е е разумно да хар4а по мн пари за скъпи и маркови дрехи,като не са по хубави от обикновенните,обикновенно ходя на илиянци или централния пазар,и съм много доволна от си4ко което си купя![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
От магазина,предимно маркови дрехи,понякога си харесвам и не маркови,зависи накъде се замъкнем.
<3 ^^
Марковите дрехи са доста зле))
Мн пари за един надпис.
Гледали ли сте Бреиниак?
Там взеха 2 чивта дънки. Много скъпи и много евтини.
Влачиха ги с камион,гърмяха ги , куче ги дъвка и т.н.
После ги сложиха в магазин за някаква си по-различна мода ( не чух името).
От 8 човек, 5 казаха че евтините дънки са с по-голямата цена
Аз не нося маркови дрехи, първо че нямат мойте размеривторо , че излишни пари няма да дам за дрехи
![]()
emi po princip po4ti vsi4ki drexi da mi markovi.kakto na vsi4ki taka i na men mi se e slu4valo da si kupq ne6to koeto ne e,no zadaljitelno trqbva da mi stoi unikalno.e ima i takiva momenti,v koito i na6te sa mi kupuvali nekoq dre6ka,no 6tom mi e kupqt te tq e dosta po skupa ot obiknovenno.(vse pak sam im detence)![]()
![]()
a obiknovenno pazaruvam ot Mango,Fox,Kenvelo,Zara,a za sportni stoki Adidas,Puma,converse.
emi po princip po4ti vsi4ki drexi da mi markovi.kakto na vsi4ki taka i na men mi se e slu4valo da si kupq ne6to koeto ne e,no zadaljitelno trqbva da mi stoi unikalno.e ima i takiva momenti,v koito i na6te sa mi kupuvali nekoq dre6ka,no 6tom mi e kupqt te tq e dosta po skupa ot obiknovenno.(vse pak sam im detence)![]()
![]()
a obiknovenno pazaruvam ot Mango,Fox,Kenvelo,Zara,a za sportni stoki Adidas,Puma,converse.
Или от Витошка или от Mall-a си купувам.. Най - често си купувам: "Beneton", "Motivi" , "TRN" , "Playlife" i "Killerloop" .. а обувки си купувам или от "Puma" или от "KangaROOS", или от "Daris" на Графа.. (: Други магазини не зачитам..\
/
И аз не нося маркови дрешки. Не е задължително да са много скъпи, за да са хубави. Държа да ми стоят добре и да са удобниОт обикновени магазини си ги купувам, където си харесам, не от определено място.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
mn me kefat dre6kite v teranova ama ne sa mn po moq djob i poneje sum emo mi4ence si tursa ot vsqkade drehi![]()
![]()
I mu$7 be EmO :}