- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- От къде си купувате дрешки?
Az sum na mnenie,4e vsi4ki skapi drehi se okazvat evtini! Predp04itam da si vzimam markovi i nap0sledak si kupuvam samo ot Mango, tam drehite sa mn ka4estveni i ne sa k0i znai k0lk0 mn0g0 skapi! A i pravqt mnogo d0bri namaleniq! A za sp0rtni drehi 0predelen0 predp04itam Adidas!!!!
от години сама си купувам дрехите, повечето от секънд хенд магазини или от индийските магазичнчета (оттам си взимам потничета, шалчета, такива неща). майка ми ми взима мн рядко дрехи, само когато съм я помолила да ми избере нещо (не знам как го прави,но ми намира панталони с перфектни кройки). не държа въобще на марковите неща, но на качествената материя и добрата кройка - много.
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
ами от други страни си зимам дрешки повечето като ходя иначе пума адидас риплей обичам марковите дрешки но се убеждавам че са по качествени давам за пример едни маратонки който си взех преди 3 години за 400лв и много ми се свидиха ама продължавам да си ги нося и са като нови ама почват за ми умаляват
Ami pove4eto mi drehi sa ot italiqimam si baba koqto me snabdqva
![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
Даа сигурно намираш много готини и в аптеката..Първоначално написано от princess
![]()
А и аз си купувам нещо като ми хареса.. и в интерес на истината предпочитам да пазарувам с майка ми![]()
Имам и маркови (не Кавали де..), но не са преобладаващи определено![]()
ami drehite sa mi za okolo 80-90 leva![]()
Не всичките ми дрехи са маркови. Имам маркови, но като си харесам нещо и то не е марково, не значи че не мога да си го купя-напротив! Иначе понякога ходя сама, понякога с мама или със татко... зависи. А има и случаи, когато ако те ми харесат нещо-ми го взимат![]()
Ако става дума за марки-харесват ми дрехите в Terranova, Kenvelo, Outlet, Mango и Zara..., но мисля, че това няма значение![]()
повечето ми дрехи са от плд от магазин'Петер'
има много хубавки дрешки :P![]()
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
Ами по принцип от където ми харесат.Няма значение дали ще са маркови или не,но напоследък нищо не ми харесва в тоя скапан град![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
еми от където си харесам от там! Само от марковите магазини не си купувам дрехи, че са мноо кинти!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Имам всякви дрехи...
Обичам само един човек и това съм аз.
Еми от магазина естествено![]()
Иначе имам сиг. една или две маркови дрехи...нямам определен магазинМинавам сички магазини и квото ми хареса си го купувам
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
не държа да е няква марка адидас, найк, пума, рийбок и т.н. важното е да ме кефи няма значение дали ше е от магазина "адидас" или от пазара..
... no comment ...
И си голям/а гъзар/ка така ли да еба малоумниците ... тъпиПървоначално написано от Lucksito
абе има разликаПървоначално написано от bobo_kaulitz
![]()
Еми от магазини тип Sprider Stores, минавам и по Витоша да си взимам дрехи, ама по рядко защото не ми се дават много пари, все пак сам си ги купувам![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Ми най-често нашите ми носят от Западна Европа (предимно Англия или Германия) дрехи, като са по командировки. И в повечето случаи спортните са Nike или Adidas, дънки - Mustang, блузи и пуловери - G-Star, Mexx, Esprit и т.н. Кецовете ми за баскетбол са Nike, а тези за излизане- Adidas. Не се оплаквам от липса на маркови дрехи и това не значи, че съм разглезен. Оценявам това, че родителите ми купуват такива и не ги разочаровам. Лек ден!![]()
I'm your truth, tellin' lies, I'm your reasoned alibis. I'm inside, open your eyes! Sad but true! ~Metallica~
Пиротска,Витошка,Силвъра,М ла..изобщо няма определено място или магазин,просто нещо ми харесва и го взимам,независимо дали ще е 20,120 или 220.Иначе сама си избирам дрехите,родителите ми никога не са ми правили проблем за това.![]()
еми откъдето ми харесват но най- вече от Теранова
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Метъл шопа![]()
Купувам си дрехи от,където си харесам.Маркови май нямам.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .