.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 205
    hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Градът ми е малък и нямам голям избор. Но главните магазини, от които пазарувам са H&M, Pimkie, Bershka, Mim, Zara...
    Ти май си от Франция,а? Хубави дрешки има в тези магазинчета. И аз от там си купувах, но и от Etam.

Иначе в България си пазарувам от там където си харесам нещо. Но винаги посещавам Бенетон, Манго, Z outlet, Sabotage(и подобните), Етам ...

Еми аз лично , си купувам от Benetton , Terranova , Esprit , Mango , Etere и тъй нататък .....
    ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    за мен дрехите не са кои знае колко важни но съм свикнала от малка да нося фирмени дрехи и фирмено бельо и никои да няма като моите за това си4ките ми дрехи са от MALL OF SOFIA любимите ми марки са KILLAH,BENETTON,SISLEY,ESPRIT,VERSUS,MNG,MISS 60,
    и някои други .Италиянски дрехи нося на ZARA

-
    -

Да личи си , че имаш само маркови . Особено по правописа.
    ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!

брей много сте маРкУвИ бе хах аз не държа на марковите дрехи тук в бг неможе се намери и една такава верно има магазинчета на адидас, пума и т.н ама нз до колко маркови са те един оригинален анцунг на адидаспредполагам не струва 150 лв, а над 500 /може и по малко или дори повече нз / абе аз почти винаги само от МЕТЪЛ шопа си купувам дрешки ай и със здраве
    НиЭ смЕ с0фИйскИтЕ гЪзАрИ,мАмАтА смЭ сИ ебАлИ...ПиЕм,пушИм И крАдЕм,ЧУЖДИ гАдЖетА еБем! .. ObAче tАя пеSeN weChе Cьм я пЯlА .. u tOя пАrцАl Cьм гО iмАlа .. u tОя фИlм Cьм гО гledАlА .. u tiЯ кYRвu wSiChkite Cьм гi пReebAlA ..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от temari1785
    Еми аз лично , си купувам от Benetton , Terranova , Esprit , Mango , Etere и тъй нататък .....
    aha,sigurno si dama i hodi6 s kostumi sportno-elegantni..... ot ETERE a!

Ами понеже баща ми живее в Париж като съм там пазарувам от Galeries Lafayette,а иначе от мола във Варна.Марките които предпочитам са:Esprit,Diesel,Geox,D&G,Versace,Louis Vuitton

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    G- Wear, Sabotage, Adidas, Fox, Kenvelo.
    Уж са маркови, но кой знае от къде им е произхода.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    някъде имаше такава тема.
    ама... обичам вторите употреби и дрехите с дефекти. 95% от това, което нося, е от подобни места. пък то и марковите са ми от дрип шоповете.
    абсолютно

лакост,адидас,найк,ралф лорън и все такива ги имам от секънд хендс.

От където си харесам. Нямам кой знае какви претенции към магазина.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bobo_kaulitz
    не държа да е няква марка адидас, найк, пума, рийбок и т.н. важното е да ме кефи няма значение дали ше е от магазина "адидас" или от пазара..
    моля те, не се излагай...махни тоя аватар!!!

а моите дрехи са от най-различни магазини. повечето са от метъл шоповете

Дино или На тъмно

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    От къде си купувам дрешките?! ...Ми от магазина ...
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

nikoga ne sum mislila, 4e 6te obi4am da si pazaruvam tolkova, kato malka, kakto vsi4ki, mn mrazeh kogato maika se zabu4i v nqkoi magazin (ponqkoga i sega mi se slu4va daje ) ina4e si pazaruvam ot Killah (predimno); Tally Weijl; Terranova; MISS SIXTY i poneje tatko dosta 4esto patuva do italiq, imam i vuzmojnostta da nosq i D&G, versace, prada, richmond; roberto cavalli; chanel ii tem podobni...

__________________________________________________ ____________

ako nqma kfo da pravi6 ne se zaqjdai ...smotann :]]]

Само за маратонки или нещо по-особено ходя в магазините на Reebok , Nike, Umbro и т.н. А за други дрехи - имам късмет ,че съм близо до "Световния Търговски Център" - ИЛИЯНЦИ

От разни магазини..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен
    Град
    София
    Яко секънд хенд

Мега фен Аватара на Infinity
    всяко лято хадя при баба и дядо във Атина и от там се възползвам и си купувам от Bershka,Zara.Sprider....когато съм в софия Teranova,а пък помеждудругото от където каквото си харесва
    To infinity and beyond.

Тениските и суитчърите най-често си ги взимам от метъл-магазините. Понякога и кубинките от там. Ризите най-често са от втора употреба, също и тениска или нещо друго, ако ми хареса. Панталоните - от където намеря. Но не обичам големи претъпкани магазини, защото в тях обикновено няма нищо по-нормално и без бляскащо/бродирано/паднало дъно и т.н..
    "Совите не са това, което са.."

често от мола в София а дали гледам да са маркови - гледам да са хубави най-вече

Скайп - dark_elf2

ами не даржа на марката просто гледам да са ми удобни имам както маркови така и дрехи от втора рака

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    В последните години си купувам дрехи само от Витошка Пиротска CSS или от Mall Of Sofia.За спортни дрехи си пазарувам във Nike.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Епа ...
    shoes - Converse
    clothes - Kenvelo , Bershka , Sprider , Springfield , Levi's , Calvin Klein ...
    И бая др ама не ми се пише ...

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    аз си ги взимам........попринцип съм на схемата квото ми хареса само да не е от пазара де

Nike,Puma,Adidas,Tempo Sport i Tempo Casual,Levis рядко....иначе са много мамка му ,но основно в първите 2
    Усмихни се

Мега фен Аватара на teenems
    ем от аптеката

Terranova и други магазини
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си