- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- От къде си купувате дрешки?
Ти май си от Франция,а?Първоначално написано от tItEufFf
Хубави дрешки има в тези магазинчета. И аз от там си купувах, но и от Etam.
Иначе в България си пазарувам от там където си харесам нещо. Но винаги посещавам Бенетон, Манго, Z outlet, Sabotage(и подобните), Етам ...
Еми аз лично , си купувам от Benetton , Terranova , Esprit , Mango , Etere и тъй нататък .....
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
Първоначално написано от Анонимко
Да личи си , че имаш само маркови . Особено по правописа.
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
брей много сте маРкУвИ бе хах![]()
аз не държа на марковите дрехи тук в бг неможе се намери и една такава верно има магазинчета на адидас, пума и т.н ама нз до колко маркови са те един оригинален анцунг на адидаспредполагам не струва 150 лв, а над 500 /може и по малко или дори повече нз
/ абе аз почти винаги само от МЕТЪЛ шопа си купувам дрешки
ай и със здраве
![]()
![]()
НиЭ смЕ с0фИйскИтЕ гЪзАрИ,мАмАтА смЭ сИ ебАлИ...ПиЕм,пушИм И крАдЕм,ЧУЖДИ гАдЖетА еБем! .. ObAче tАя пеSeN weChе Cьм я пЯlА .. u tOя пАrцАl Cьм гО iмАlа .. u tОя фИlм Cьм гО гledАlА .. u tiЯ кYRвu wSiChkite Cьм гi пReebAlA ..
aha,sigurno si dama i hodi6 s kostumi sportno-elegantni..... ot ETERE a!Първоначално написано от temari1785
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ами понеже баща ми живее в Париж като съм там пазарувам от Galeries Lafayette,а иначе от мола във Варна.Марките които предпочитам са:Esprit,Diesel,Geox,D&G,Versace,Louis Vuitton
G- Wear, Sabotage, Adidas, Fox, Kenvelo.
Уж са маркови, но кой знае от къде им е произхода.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
абсолютноПървоначално написано от Swinkenhoffer
лакост,адидас,найк,ралф лорън и все такива ги имам от секънд хендс.
моля те, не се излагай...махни тоя аватар!!!Първоначално написано от bobo_kaulitz
а моите дрехи са от най-различни магазини. повечето са от метъл шоповете
Дино или На тъмно
От къде си купувам дрешките?! ...Ми от магазина...
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
nikoga ne sum mislila, 4e 6te obi4am da si pazaruvam tolkova, kato malka, kakto vsi4ki, mn mrazeh kogato maika se zabu4i v nqkoi magazin (ponqkoga i sega mi se slu4va daje) ina4e si pazaruvam ot Killah (predimno); Tally Weijl; Terranova; MISS SIXTY i poneje tatko dosta 4esto patuva do italiq, imam i vuzmojnostta da nosq i D&G, versace, prada, richmond; roberto cavalli; chanel ii tem podobni...
![]()
__________________________________________________ ____________
ako nqma kfo da pravi6 ne se zaqjdai ...smotann :]]]
Само за маратонки или нещо по-особено ходя в магазините на Reebok , Nike, Umbro и т.н. А за други дрехи - имам късмет ,че съм близо до "Световния Търговски Център" - ИЛИЯНЦИ![]()
Яко секънд хенд
всяко лято хадя при баба и дядо във Атина и от там се възползвам и си купувам от Bershka,Zara.Sprider....когато съм в софия Teranova,а пък помеждудругото от където каквото си харесва![]()
To infinity and beyond.
Тениските и суитчърите най-често си ги взимам от метъл-магазините. Понякога и кубинките от там. Ризите най-често са от втора употреба, също и тениска или нещо друго, ако ми хареса. Панталоните - от където намеря. Но не обичам големи претъпкани магазини, защото в тях обикновено няма нищо по-нормално и без бляскащо/бродирано/паднало дъно и т.н..
"Совите не са това, което са.."
ами не даржа на марката просто гледам да са ми удобни имам както маркови така и дрехи от втора рака
В последните години си купувам дрехи само от Витошка Пиротска CSS или от Mall Of Sofia.За спортни дрехи си пазарувам във Nike.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Епа ...![]()
shoes - Converse
clothes - Kenvelo , Bershka , Sprider , Springfield , Levi's , Calvin Klein ...
И бая др ама не ми се пише ...![]()
![]()
аз си ги взимам........попринцип съм на схемата квото ми хареса само да не е от пазара де![]()
Nike,Puma,Adidas,Tempo Sport i Tempo Casual,Levis рядко....иначе са много мамка му ,но основно в първите 2![]()
Усмихни се
ем от аптеката![]()
Terranova и други магазини![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.