- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- От къде си купувате дрешки?
obiknovenno obikalqm celiq grad i otk1deto mi xaresa.
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Еми от магазина ... обикалям,обикалям и каквото си харесам![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
еми от моловете или обикалям магазините при нас![]()
ми понякога от Мола... може и от други магазини за дрехи![]()
![]()
![]()
По принцип - откъдето си намеря нещо, което да ми хареса. преди имаше в бс UB Jeans, ама го изселиха на майната си...Converse, Oviesse, Levis, Hot Spot..бла-бла
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
emi nai ve4e ot terranova :P (mola ili na vito6ka) i o6te nqkolko markovi magazina kato playlife,kenvelo i dr , no imam i mn drehi ot obiknoveni magazini![]()
![]()
sWiMmInG FoReVeR
при мене може би 90% от дрехите ми са маркови. купувам ги от витошка или сити център или от мола. нямам си любима марка. купувам си каквото ми хареса и ми стои добре. мама ми дава пари, защото обикновенно не харесвам нещата, които тя ми купуваимаме тотално различни стилове.
илиенци![]()
Амии... моя избор за дрехи е малко ограничен, защото имаме магазин за дрехи и от там си взимам и от марковите магазини
![]()
Ами незнам чувал съм че хората си ги берат от дърветата ама аз мойте от магазина![]()
Първоначално написано от vlubeno_momi4e***
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Амии имам и маркови дрехи, и обикновени. Кецовете са ми най-важни по принцип.За дрехи Sabotage, "На тъмно".. една приятелка на мама работи в Puma и често ми носи дрехи оттам и нося ако ми харесат.
![]()
^^ I'm still waiting for tomorrow
Tired of living in yesterday..
ОООООО Всичко ми е марково мойте марки са Nike,Roberto Cavalli,Armani,D&G от бутици рядко,защото са единични бройки и трудно харесвам
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Карнобат,Бургас,Стара Загора![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
От магазин...!!!
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
от разпродажба
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
От магазини за дрехи ...![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
не робувам на марки
квото ми хареса,копувам(:
Ми маратонки и тениски от пума , нике , адидас .. други глупости от хензел и гретал ... даймонт
К'во се хвалиш бе, много мразя такива!Първоначално написано от LuxurySk0B
![]()
откъдето нещо ми хареса ;d
n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..
Emi po4ti vs drehi sa mi nai-ve4e na terranova ii fox![]()
Откъдето ми харесат, от там си купувам. Иначе имам няколко блузи и поли от FOX и Benetton![]()