.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Guest

Moderated: Kога поставяте презерватива? Къде го ...

кога поставяте презерватива...къде го поставяте в смисал пре момичето или се отдръпвате на страни..или тя самата ви го слага...след като свършите какво го правите...направо го изхврляте или го проверявате...

въпросите ми може да ви струват доста тъпи и смотани ,но аз нямам опит и мился ,че не е срамно да се пита щом не знаеш...та ако има още няква философия която трябва да знам...моля казвайте..се пак се готва

Благодаря Ви !

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    София
    miii mnogo zavisi ponqkoga az mu go slqgam drug pat toi sam i opredeleno ne se krie ot mene
    a posle dali go proverqvame-ne
    sled kato toi izleze ot mene to se vijda dali e spukan ili ne,nqma kak da ne zabelejish,taka che nqma i smisal da go gledash pod lupa
    vaprosite ti ne sa smotani,nikoi ne e rodil nauchen

Повече от фен

Re: Moderated: Kога поставяте презерватива? Къде го ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    кога поставяте презерватива...къде го поставяте в смисал пре момичето или се отдръпвате на страни..или тя самата ви го слага...след като свършите какво го правите...направо го изхврляте или го проверявате...

въпросите ми може да ви струват доста тъпи и смотани ,но аз нямам опит и мился ,че не е срамно да се пита щом не знаеш...та ако има още няква философия която трябва да знам...моля казвайте..се пак се готва

Благодаря Ви !

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Приятелят ми винаги си го слага сам. Като свърши го пълни с вода да провери да не е станала някоя изцепка .

Мега фен Аватара на koalka
    Презерватива се слага, когато пениса е в еректирало състояние.А може и тя да ти го слага, може и сам.

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Аз си го слагъм да не съм левак тя да ми го слага.

Град
    РЮАР
    Е к'во по-в1збуждащо е тя да ти го сложи..

По Темата:
    Понякога тя ми го слага понякога аз си го слагам..различно..
    Ам Вярно То Си Личи Дали Е Спукан..Не Е Нужно Да Се Проверява..

Супер фен
    ха една тема която и на мене да ми е интересна и да напиша нещо дето верно го мисля...

аз винаги се обръщам с гръб, не знам защо... инстинкт някакъв
    ако сте забелязали много често когато момичето се съблича (не за да правите секс, а примерно да си лягате или нещо подобно) винаги се обръща с гръб... а съм я виждал хиляди пъти гола също и аз така правя де, не знам, нещо вродено е според мен

Град
    РЮАР
    доб1р отговор...хареса ми..

Град
    varna
    az p1k nikoga ne go slagam, 6toto imam d1l1g manikiur i e mn opasno da ne go sk1sam(koeto stava po4ti vinagi) p1k ina4e si piq hap4eta. prezervativi polzvam rqdko. v na4aloto na vrazkata ni s priqtelq mi polzvahme, no sega ve4e nqma smisal. a ina4e moje da go proveri6 i bez voda, kato go nadue6 malko

MagnoM
    Guest
    Презерватив вече рядко ползваме с моето момиче, защото от доста време сме заедно, а и повече се възбуждам да свърша върху нея, а не в гумата. Но когато използваме, а и преди, когато редовно го правехме с презерватив винаги си го слагах пред нея, по-рядко й давах тя да ми го сложи...

Предимно той си го слага, тъй като имам дълъг маникюр и пристени и ме е страх да не го скъсам. Слага го пред мен и след това го проверяваме.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    mm не сЪм слагала до сега щото с приятеля ми го направихме без балонче, ама ше мЪ изкефи аз да му го сложа

Мега фен
    Град
    SF
    Моят си го слага сам. Така предпо4ита. И да, след като свърши го изхвърляме веднага

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Слагам му го аз. После той си го маха и го хвърля. В тази част аз не участвам.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си