.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: pomognete mi pls

Hybrid View

sladorankata
    Guest

pomognete mi pls

taka........zna4i haresvam si edno mom4e koeto e mn gotino i daje ve4e ne6tata potrugnaha,NO..........toi postoqnno mi kazva 4e me obi4a i v su6tot vreme zvuni na edna moq fr postoqnno a kogato kaja ne6to za nego na nekoi negov fr posle toi mi se due .................. PLS pomognete mi

Ми...кво да ти помагаме Мисли се за мн велик и че може да ви върти всичките Не му се вързвай, според мен така ще е по-добре за теб
    Every moment is another chance...

Guest
    не вярвам да й звъни случайно... тоест вариант а) - решаваш, че искаш кратка връзка с гъзар и ходите. вариант б) - решаваш, че искаш сериозно момче, бла бла бла и го режеш и той се ядосва, че си го отрязала

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    не вярвам да й звъни случайно... тоест вариант а) - решаваш, че искаш кратка връзка с гъзар и ходите. вариант б) - решаваш, че искаш сериозно момче, бла бла бла и го режеш и той се ядосва, че си го отрязала
    pravi go za da te drazni i o4evidno uspqva saberi smelost i go ostavi

Misli se za nqk'v GYZar qvno. Otreji go v o4ite direktno pyk da vidim kvo sh prai i sh kazva posle...

Град
    РЮАР
    Ми... прай се на женкар... опитва се да б1де... или поне да заприлича на женкар... повярвай ми..
    Ам фанете 2-3 приятелки " с1юзете се" измислете някои-друг номер... примерно и 3те да го с1блазнявате.. и той да се чуди кво да прай... накарайте го да се влюби.. и го отрежете... така бихте го наранили много... но се пак той наранява теб с неговото безразличие..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Няма смисъл да се занимаваш с такъв..от личен опит ти казвам - нищо няма да излезе

Е как няя да излезе бе. Ш'те си направи кефа , като го види паднал пред нея на колене.

П.П. Промивате ми мозъка как ш'те защитавам мацките ве лелеее баси лудия

>>Не се занимавай с глупости. НЕ си хаби времето в детски патешки истории. Уползотворявай си деня. Прави неща които ти харесват на теб. Движи с приятелки. Подминавай го нагло. Те такиа работи. На момиче ли да обяснявам, как да се държи зле с момче...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами близко е до ума, че те лъже и при това гадно, защото се отнася до неговите чувства, а това да кажеш, че обичаш някой не е просто ей така все едно казваш здрасти.Зарежи го и не се занимавай с него.

Прави се на великия мъж и си мисли, че е много интересен като върти две момичета. С такъв като него най-добре не се занимавай.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

mimi~
    Guest

Re: pomognete mi pls

Цитирай Първоначално написано от sladorankata
    taka........zna4i haresvam si edno mom4e koeto e mn gotino i daje ve4e ne6tata potrugnaha,NO..........toi postoqnno mi kazva 4e me obi4a i v su6tot vreme zvuni na edna moq fr postoqnno a kogato kaja ne6to za nego na nekoi negov fr posle toi mi se due .................. PLS pomognete mi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си