.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Отсъствия ..... ХЕЛППП

Хора имам 14 неизвинени, а класната отказва да ги извини, защото били за миналата седмица...... + тва не искам наще да знаят! Казват ,че сепишеи някво писмо до родителяяя! А и при 15 отсъствия ИЗКЛЮЧВАТ! Споредвас дали ще ме изключат????? Страшно съм изплашена

MACKA prez no6ta
    Guest
    Mi spored men do izklio4vane edvali 6te se stigne spoko ama tva za belejkata ako stane pak s malko 6te se razmine6 .Belejka se dava kogato otsastviqta ti sa kam 6 ,7.Bia da si sedne6 na gaza i da ne kra6ka6 tolkos.

Мацка тази белешка до родителите ти е за това че училището те накзва за отсъствия, тя трябва да се подпише от родител,но нз дали в училище,ако е у вас проблеми няма да имаш...(сама се сещаш че можеш да си я подпишеш)
    А по др въпрос....Няма да бягаш и няма да те изключат.Аз имам един приятел който стоя с 14 и 2/3 цяла година и се размина на косъм...Тъй че споко!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    Тъбиленд
    кфа е тая класна!!!!!!! лелеее гад мръсна - дори моя цербер ги извинява а таз лелеее ужс - мисля че го пращат по пощата ама не съм мн сигурна и ако не ги направиш 15 ваще няа разберат (ест тряа да не разберат и за предупреждението) и сичко ще е ок

Град
    Там, където е сърцето...
    Ми знам долу-горе как са нещата-значи при 5и1/2 се пише писмо до родителите праща се по пощата, при 10 пак се пише. Пък ти внимавай, изтърпи до края на годината и няма да те изключат.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Сядай си на гъза и не отсъствай повече. Ако не те изключат, може да стане и по-лошото. Ако по даден предмет си отсъствала 2/3 от часовете (независимо извинени или не) учителят е в правото си да не те оформи за срока. Ако някой даскал се заяде с тебе, жална ти майка.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Guest
    Най-много мъмрене,пък след тва прдупреждение и селд тфа изключват...от де са ти тия отсъствия от въздуха ли?Ако си бягала ще изключат,споко ...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Е що неще да изнини класната? Кво като са от миналата седмица? Ми ако си отсъствала примерно четвъртък и петък как ше й дадеш бележката? през почивните дни ли Попринцип и наща класна иска да й даваме бележки на първия ден, когато сме на училище ама 2-3 да й дават тогава... Оня ден оправяше отсъствия от Февруари месец Щом имаш бележка не знам за кво се заяжда...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Няма Сп0кс Познавам хора дето са направили по 30 и не ги изключват не се притеснявай
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Няма Сп0кс Познавам хора дето са направили по 30 и не ги изключват не се притеснявай
    Мерси Мерси Мерси МЕРСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ЙЕЕЕееЙ

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    А пък от моя клас 4 човека общо бяха изключени заради направени 16 неизвивени в средата на юни месец. Просто наказанието влезн в сила от следващата година.
    3-ма от тях в 8-ми клас, а 4-тият в 10-ти и при тва той нямаше абсолютно никакви други прегрешения, дори забележки нямаше.

Така че си зависи как е във вашето у-ще и колко изкъсо ви държат.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ами отиваш при чичо Доктор, вземаш белецка и я даваш на класната.Не би трябвало да има проблеми.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Epa donesi medicinska belejka i klasnata 6te ti gi izvini i nqma da ima6 problemi

паника

аве хора кво толоз се панирате че имате по 14,15 отсъствия една фр от моя клас има 36 неизвинени за сега са и спрели сами детските а за изключване взимат по 30 теи че спокс не се спичйте толкоз а за прословутите бележки се изпращат по пощата и в тех пише че ученикат има еди колко си отсъствия и нищо повече вече ми изпратиха такава а неще още не са я получили(чаках пощата вс ден и за тва )!

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    nii iame 1 ot na6iq klas det ima 51 otsastrviq i ne e izklu4en po prostata pri4ina 4e sled nego o6te 4 du6i trea si zaminavat direktora mu dade posleden kompromis i ako naprai o6te 1 otsastvie si zaminava
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си