- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Айдеее още един форумец остаря!=)
Хей,хей,хей...кой след половин час има рожден ден!Защото няма да съм на компа, въпреки че много ми се иска, но пустите ми родители не допускат такава екстра, пускам темата по-раничко!Така да я видят и повече хорица!
Та много тържествено искам да обявя, че днес SupremacyGirl има рожден ден!реших, че трябва да го отбележа, защото повода не бива да се пропуска!А всички я знаем много добре...някои не я обичат, други пък много я обичат просто...обърках се!
Та направо да си започна...
Мило Бети, искам да ти пожелая да си все така слънчева!За да можем всички твои близки същества, да се ухилваме странно, всеки път, когато се изкикотиш...
Нека усмивката не ти слиза от лицето!Нека всичко около тебе да те радва и да виждаш красиво, дори невероятно грозните неща!Нека никога не бъдеш сама...Защото това е най-лошото, което може да се случи на такава прекрасна личност като теб!
Пожелавам ти много успехи в любовта....нека човека, който е до теб в момента, те обича тъй раздващо се и пламенно още мнооооооого дълго време!Нека бъдете щастливи и двамата!И не се сърди на нашата мафия =)
Пожелавам ти много запивки с нас (и други яки хора), много сини неща (май „Син хаваец” се казваше!), много джинс тоник, много ром с кола!Много БИРАААА!
Пожелавам ти да отидем на 11ти май на Юръп, много AC/DC и КРЪЪЪВ ПО ПАВАЖААААА!
И спирам защото се олях много с пожеланията!ТРААААШ!
пп:и да знаеш,че мафията на Чефо ме накара!=)
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Мойто облачнооо![]()
![]()
Баси пожеланията, мерси многоо![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Еейейейейей!!!
Аз ще съм от първите!
Честит рожден ден сладурано,пожелавам ти ужасно,адски,супер,мега много сбъднати мечти!!!!!!!!!!!!!!!!!
SupremacyGirl,
БЕТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИ
ЧРД!!!!!!!(тва утре да си го четеш!!!!)
ДА СИ ЖИВО,ЗДРАВО,ВСЕ ТАКА ЦЕЛЕУСТРЕМЕНО И УСМИХНАТО!!!!
МНОГООООУУ РАДОСТИ,КУПОНЧЕТА И ЗАПОМНЯЩИ СЕ МИГОВЕ!
ДА СИ ИЗКАРАШ СУПЕР!![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
айде честито, цистрна с бира,много зрдраве и още повече бира тва е най-важното другото е без знчение!!!!!![]()
![]()
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Честит рожден ден и от мен.Пиша сега тъй като до 12 ще съм в креватаПожелавам ти много късмет, щастие и любов в живота
Първоначално написано от Mimka_sweet
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
айде ЧРД и от мене, вс най-хубаво, мн щастие любов, здраве и да дойдете на Юръп![]()
ПС много овни сме в тоя форум бе
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
А дано..![]()
Мерси много още веднъж на всички..![]()
100% me. Sorry!
Свърталище на Луди
Честитка и от мен![]()
![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Виж си гсм-а!![]()
Йо, честит рожден ден, да си жива и здрава, само успехи да имаш и тва с цистерната с бира е добро пожелание, дано се сбъдне![]()
Хей, Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и винаги усмихната! Не се сдухвай лесно, бъди силна,бъди различна и добра,красива и чаровна!И като намериш онова голямото с "Л" (ако още не си го намерила) да си го запазиш![]()
Обичаме тееее ...![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Честито и от менМногу любов,успехи и повече сбъднати мечти...И най-важното,да си искараш добре днес
![]()
Честит рожден ден, сладуранке![]()
Няма какво толкова да ти желая, освен много, ама много щастие, силна воля, кураж и любов! Дано постигнеш всичко, което си си наумила и никога не се предаваш! Приятно изкарване :P
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ч.Р.Д!
Много здраве, щастие и много много любов.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
честитка![]()
честит рожден ден. пожелавам ти много краставици, домати, зеле, картофи, марули, дини, кайсии, праскови, череши, сливи, портокали, мандарини, банани, магданоз, крумид, лук, чесън, смокини, и сичкия зарзават на земята да ти се изсипе в ръцете.
Ейй мерси супер много на всичкии)
Изкарах си супер![]()
Мерси още веднъж!![]()
100% me. Sorry!
Свърталище на Луди
Честитоо![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it