- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го хванете да мастурбира...:(
phahhahaha smqh!Tfa si e nap1lno normalno we alo!![]()
хаха е че кво толко се пак сте братя.пък и вярно кво толкова и ти имаш паца и ти и трошиш главата . като толко те е срам хванете и си ударете по една чикия един пред друг и да се свърши със тая тъпотия
i az tva vikamПървоначално написано от ikov_vr
![]()
Не твърдя, че не е нормално. И че го правят всички е наясно дори баба ми.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
И дали вие бихте реагирали другояче, ако това се беше случило на вас, щото на приказки е лесно:"Кфо толкофа нормално е бля бля"...
Па двама братя как лъскат не ща да си го представям.
Е добре де какво толкова е станало че си го хванала да мастурбира и какво?
Ми хванала си го , здраве. Кво се учудваш. Човека задоволява нужди. От време на време може така да изпуска парата.Не знам. Ма от тва че си го видяла, би трябвало да не ти минава през акъла, като една тука във форума пак ... беше пуснала тема със почти същото съдържание, само че питаше, дали да каже на техните.![]()
Ti dori si mu pomognal! =D> 4e ne si kazal na va6te i da znae6 4e dobre si napravil... svetnal si go 4oveka 4e moje i nqkoi drug, a ne samo ti da go hvanete kak luska! \/
offf kvo da praij mn qsno 4e 6e si govorite 6e go ebavaj za tvakvo ti puka bee tva si e 4ove6ko + tva ti ne mastrubiraj li
![]()
![]()
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
Той е момчеПървоначално написано от BAYO
иначе кво ти пука,нали сте братя
все едно ти не го правиш
оФ.......представям си ако се беше изпразнил върху тебе кви истерий щеше да има![]()
Теми като тази сме ги дъвкали сигурно стотици пъти...кой биел маймуната коя жулила пържолата...нас това не ни интересува..всъщност целта на такива теми е не да се поиска съвет ами да се види реакцията на другите!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
abe idiot imah predvid che ne sa nqkakvi sramejlivi keleshi za da gledat taka na neshtata, trqq da si mnogo tup za da napravish vednaga paralel mejdu momicheta i putki, neshtastnik!Първоначално написано от <black soul>
А ти не правиш ли? Не е толкова страшно, че си го видял - не си видял нещо ненормално.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
E emi ne e mn priqtno da vidi6 sobstveniq si brat da mastrurbira( v smis1l to e qsno,4e toi go pravi,no ne e nujno da se nat1kva6 to4no na taq gledka,normalno e , ama edva li i za teb e normalno da sedi6 i da go nabludava6),ta taka de,smqtam,4e ne e bilo priqtno,ama ne e bolka za umirane,prosto zabravi,4e se e slu4ilo. A kak she go pogledne6-mi 6e se naloji. Pravi6 se,4e ni6to ne e stanalo.
Look deep inside me ...
е какво толкова все едно на 23 няма сексуален живот. аз съм на 21 а брат ми е на 18 миналия път даже му купих презервативи и на него защото ми искаше... все едно не се знаем...няма нищо срамно
Първоначално написано от Alex_89
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ko kat ti e brat i ko kat si go hvanal da masturbira... tfa si e napalno normalno.. ko kat e na 23
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
хааааааааааааааахаххаахха хаха тука вече ме расмяПървоначално написано от cherinka
))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
аз бих го ебавала мноо яко
всеки ден щях да го базикам и да му го
натяквам..от сорта "ае за тебе жени няма ли"
"Деснислава няма ли да я сменяш вече,
не ти ли писна с една и съща приятелка?"
забава![]()
Първоначално написано от Alex_89
EEEEE KAK MOJE I NE SI OTI6LA DAGO DOZADOVOLI6![]()
![]()
NE TE E SRAM XAXA (BAZIK)
YOU CANT SEE ME!!!
Xxx men ako pitash.. tova e neshto normalno.. a pyk samo nemoga da razbera zashto teb te e sram da go poglednesh v ochite, a bi trqbvalo nego da go e sram da pogledne teb![]()
Fuck me I`m famous..
Е са 4ове6ко е...
Праи се 4е не се е слу4ило![]()