.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Супер фен
    phahhahaha smqh!Tfa si e nap1lno normalno we alo!

хаха е че кво толко се пак сте братя.пък и вярно кво толкова и ти имаш паца и ти и трошиш главата . като толко те е срам хванете и си ударете по една чикия един пред друг и да се свърши със тая тъпотия

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ikov_vr
    хаха е че кво толко се пак сте братя.пък и вярно кво толкова и ти имаш паца и ти и трошиш главата . като толко те е срам хванете и си ударете по една чикия един пред друг и да се свърши със тая тъпотия
    i az tva vikam

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    phahhahaha smqh!Tfa si e nap1lno normalno we alo!
    Не твърдя, че не е нормално. И че го правят всички е наясно дори баба ми.
    И дали вие бихте реагирали другояче, ако това се беше случило на вас, щото на приказки е лесно:"Кфо толкофа нормално е бля бля"...
    Па двама братя как лъскат не ща да си го представям.
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Е добре де какво толкова е станало че си го хванала да мастурбира и какво?
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Ми хванала си го , здраве. Кво се учудваш. Човека задоволява нужди. От време на време може така да изпуска парата.Не знам. Ма от тва че си го видяла, би трябвало да не ти минава през акъла, като една тука във форума пак ... беше пуснала тема със почти същото съдържание, само че питаше, дали да каже на техните.

Град
    София
    Ti dori si mu pomognal! =D> 4e ne si kazal na va6te i da znae6 4e dobre si napravil... svetnal si go 4oveka 4e moje i nqkoi drug, a ne samo ti da go hvanete kak luska! \/

,

offf kvo da praij mn qsno 4e 6e si govorite 6e go ebavaj za tva kvo ti puka bee tva si e 4ove6ko + tva ti ne mastrubiraj li
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Ми хванала си го , здраве. Кво се учудваш. Човека задоволява нужди. От време на време може така да изпуска парата.Не знам. Ма от тва че си го видяла, би трябвало да не ти минава през акъла, като една тука във форума пак ... беше пуснала тема със почти същото съдържание, само че питаше, дали да каже на техните.
    Той е момче иначе кво ти пука,нали сте братя все едно ти не го правиш

оФ.......представям си ако се беше изпразнил върху тебе кви истерий щеше да има

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Ще станем като "Американски пай".
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Всеки нормален мъж си бие чекий

Цитирай Първоначално написано от Alex_89
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Ще станем като "Американски пай".

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Теми като тази сме ги дъвкали сигурно стотици пъти...кой биел маймуната коя жулила пържолата...нас това не ни интересува..всъщност целта на такива теми е не да се поиска съвет ами да се види реакцията на другите!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Basimaikata
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Цитирай Първоначално написано от Basimaikata
    kvo tolkova be muje ste ne ste nqkakvi putki
    и кво щеше да стане ако бяха някакви п*тки? сякаш момичетата щяха да реагират по по-тъп начин! бати женомразеца
    abe idiot imah predvid che ne sa nqkakvi sramejlivi keleshi za da gledat taka na neshtata, trqq da si mnogo tup za da napravish vednaga paralel mejdu momicheta i putki, neshtastnik!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Еее .. деба големия праз. Кво толкова е станало? Че това е нещо нормално ..
    живей си живота .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    А ти не правиш ли? Не е толкова страшно, че си го видял - не си видял нещо ненормално.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

E emi ne e mn priqtno da vidi6 sobstveniq si brat da mastrurbira( v smis1l to e qsno,4e toi go pravi,no ne e nujno da se nat1kva6 to4no na taq gledka,normalno e , ama edva li i za teb e normalno da sedi6 i da go nabludava6 ),ta taka de,smqtam,4e ne e bilo priqtno,ama ne e bolka za umirane,prosto zabravi,4e se e slu4ilo. A kak she go pogledne6-mi 6e se naloji. Pravi6 se,4e ni6to ne e stanalo.
    Look deep inside me ...

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    е какво толкова все едно на 23 няма сексуален живот. аз съм на 21 а брат ми е на 18 миналия път даже му купих презервативи и на него защото ми искаше... все едно не се знаем...няма нищо срамно

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде

Re: Да го хванете да мастурбира...:(

Хванах брат ми да мастурбира....Голяма тъпня..Той е на 23, аз съм с 6 години по-младичък от него. Сега не смея да го погледна в очите. Не съм сигурен как да реагирам. На някой друг случвало ли се е ? Дайте съвет плс.

i ko kat ti e brat i ko kat si go hvanal da masturbira... tfa si e napalno normalno.. ko kat e na 23
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ееееее, голяма работа. Просто се е задоволило момчето. Да не ти пука.. ако искаш направи така и той да те хфане докато мастурбираш, поне да сте квит.
    хааааааааааааааахаххаахха хаха тука вече ме расмя))
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    аз бих го ебавала мноо яко
    всеки ден щях да го базикам и да му го
    натяквам..от сорта "ае за тебе жени няма ли"
    "Деснислава няма ли да я сменяш вече,
    не ти ли писна с една и съща приятелка?"
    забава

Re: Да го хванете да мастурбира...:(

Хванах брат ми да мастурбира....Голяма тъпня..Той е на 23, аз съм с 6 години по-младичък от него. Сега не смея да го погледна в очите. Не съм сигурен как да реагирам. На някой друг случвало ли се е ? Дайте съвет плс.

EEEEE KAK MOJE I NE SI OTI6LA DAGO DOZADOVOLI6
    NE TE E SRAM XAXA (BAZIK)
    YOU CANT SEE ME!!!

:]

Xxx men ako pitash.. tova e neshto normalno.. a pyk samo nemoga da razbera zashto teb te e sram da go poglednesh v ochite, a bi trqbvalo nego da go e sram da pogledne teb
    Fuck me I`m famous..

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Е са 4ове6ко е ...
    Праи се 4е не се е слу4ило

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си