- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- lelleee az sam izvratenq4ka koqto ima psihi4ni problemi
znA4i pravime si sex s edno mom4e i izvednuj az stanah i mu hvanat penisa i zapo4nah da go durpam a toi mi udari 6amar i mnogo go zabolq penisa i zapo4nahme da se karame i toi pak me udari i az za vtori put go hvanah za penisa i durpah s si4ka sila a toi vika6e i me udrq6e![]()
be6e mn0g0 golqm 6ok nz otkade mi doide taka izvednuj da go hvana za penisa
i dori mai mu pote4e malko kruvvv
ujas az sam izvratena i nz kak 6te moga otnovo da pravq sex....
![]()
Ti sama si go kaza-ti si izvratenq4ka s psihi4ni problemi kakvo pove4e iska6 da 4ue6 ot nas po-dobre sledva6tiq pat napravo mu go othapi i da se svarshva :}
hm..neznam zashto,no imam chustvoto,che tova e bilo ot prevyzbuda.na mene mi se slu4va kogato sym mnogo vyzbudena da razdiram kojata na priqtelq mi.ne se plashi mnogo
*И*вСиЧкИ*СтАнАхА*ЕдНаКвИ*П
Aбе тая тема е тотална ебавка!!!
Изтрийте я!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Първоначално написано от Анонимко
как можеш да напраиш такова нещо замисли се после за човека с който си ,ква е тая болка.да не би слу4аино да искаш да му го върне6 за нещо.
ма пак не може да му при4ни6 такава болка
в никакъв слу4ай.всяко едно моми4е има моменти в които отка4а по време на секс ма ти направо изтрепи рибата.не те упреквам за нищо ма тва си е 4ист вандализъм и все пак се надявам темата да е ебавка [-o< и наистина отиди на лекар,хубаво е 4е си остановила 4е има6 психи4ни проблеми,тва се пак е много важна кра4ка =D>
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
хахах абе темито спокойно и ти.... явно си само от 4 дена по-редовна тук и още не си свикнала на темите-ебавки.... не се връзвай толкова...Първоначално написано от temito
ти представяш ли си изобщо цялата ситуация - как правят секс и тя като някакво животно почва да го дърпа за чурката се едно тегли маркуч... и после от къде ще му потече кръв по-точно? от главичката..... ствола... или топките... за да потече кръв или тя полу-да му го е откъснала... или да си е забила животински ноктите... пък не знам кое момче само при по-сериозно докосване с нокът... ще даде по-нататък
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
леллеллеееее горкото момче...ужас...наистина отиди на лекар
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Незнам с какъв акул си го направила това нещо но е мн болезнено и не е желателно да го правиш пак ти с шамар си минала само ако ми го направят на мен няма да е шамар юмрук ще и ударя на момичето въпреки че е момиче и не трябва да се ударя друг пат да знае ще го дурпа ли пак или не.
аве .. ти маи не си с сичкия си .. ако темата не е ебавка върви на психолог или може би сексолог![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Еми аз чесно да ти кажа на мене г1рба ми е винаги издран след секс-а..Първоначално написано от futur_sex_love_sound
![]()
![]()
е гърба е приемливо ама .. да тръгне някои да ти го дърпа няма ли да са шашнеш ? ?
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
възможно!Първоначално написано от jony
![]()
ако не е...честно казано..не си извратена ама си психично болна. не си го отхапала все пак, затова не си извратена, ама си психично болна щото без да мислиш си направила нещо...странно!![]()
![]()
решение : психолог!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
ако имах *уи и ми го дръпнеш така силно ,,нямаше в момента да я има тая тема :лд
ти да не си нещо садо![]()
според мен наистина имаш нужда от една консултация със сексолог .. сексът е за доставяне на удоволствие,а не на болка![]()
Hahahah dne6nata mladej ima bogato razvintena fantaziq ei 4e i si vqrva na l1jite hahahah ;]
hahahha zabavna tema![]()
Не си единствения. А и не е само гърба принципноПървоначално написано от gPa3HuTeJl
По темата с 1 дума ; FAKE!