- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- koi den ot sedmicata vi e gaden?
Понеделник -имам много часове в дупката наречена училище.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Първоначално написано от divo_kotence
![]()
opredeleno ponedelnik.. imame 5 4asa angliiski na4aloto na sedmicata e .. prosto mojete da si predstavite kak vnimavam sled 3tiq 4as..![]()
na vsi4ko otgore v tezi 4asove vremetoo e sprqlo
4etvurtuk sushto mi e gaden zashtoto sum do .. 8 4as na daskalo (15:25) ...
![]()
Най- мразя понеделник, вторник и петък, защото имам математика. Колкото мразя предмета, толкова мразя и учителката.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ми вторник...че и сряда ... бляк
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Понеделник защото знам че ми предстоят 5 дена даскало ...
Мразя:Първоначално написано от Анонимко
Понеделник,вторник,сряда,ч твъртък и петък,защото трябва да ходя на даскало.Неделя,защото трябва да пиша домашни.
~А бе обичам съботата!![]()
неделя!!! тогава винаги се случва нещо гадно!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Зависи от коя страна го гледаш.Ако става въпрос за учебен ден-четвъртък защото имам 11 часа.[/code]
Четвъртък - имаме отвратителна програма![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Понеделник..защото във вторник пак има няква надежда че ще дойде по-скоро петък..а в понеделник тя е доста далече...ии неделя..мразя я...винаги сички си учат тогава и няма с кой да излизам
Първоначално написано от GoLdEn`GirL
И за мен срядата направо е...Първоначално написано от GoLdEn`GirL
![]()
![]()
vtornik e nai nai nai gadnia mi den si4ko razkazvatelno i posle 3bg s klasnata![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
miiii i aaz mn ne obi4am ponedelnik,6toto po4va i daskalo,ina4e v srqda mi e nai kofti 6toto sum do mn kusno na daskalo![]()
Понеделник- началото на седмицата.
Вторник- без коментар.
Сряда- без коментар.
Четвъртък- без коментар.
1/2 от Неделя- защото трябва да ставам за бачкане в 6 и нещо сутринта и бачкам до към 3 следобяд.
Понеделник наистина е най-гадния ден, не защото програмата ми е тежка (то и тва де), ама като си помисля, че тва е началото на още една седмица, която със зор ще избутам и направо се ужасявам.
Не за вражда, за обич съм създадена!
Сряда, сряда, сряда...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
понеделник-някой липсва
вторник-някой липсва
сряда-същото
четвъртък-защо пък да е по-различно..
петък-направо кошмар,най-лошия ден,нищо не ти ангажира вниманието,понеже е последен!
събота,неделя...-трагедия...
Всеки един ден е гаден,когато някой липсва!
Лелееееееее,тука всеки се оплаква от часовете си в даскалото. Аз пък нямам нелюбим ден. Тъй като съм последна година не влизаме много често и ходим по кафетата с приятелките. Така че за сега "ходенето" на даскало е най-хубавото. Е от време на време ни изпитват..ама...тва е то. Едва ли отново ще се върнат някога тези години!!!![]()
Мразя понеделник и сряда, защото съм на Английски, а там гъмжи от сякфи изроди![]()
![]()
Иначе в даскало всичко е перфектно!
NQMAM TO4NO OPREDELEN DEN TAQ SEDMICA SE O4ERTAVA DA B1DE PET1KA
Вторник и Неделя
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...